Life is like a mirror. It'll smile at you if you smile at it.


Bruk dagen til å spre glede, dere. Ingenting er bedre enn å være fornøyd med livet. Vi har egentlig ikke lov til å klage, for det er alltid noen som har det verre enn oss. 

mobbing


Det er mye her i verden man kan le og tulle med, noe man kan si som ikke blir tatt seriøst og mye man kan gjøre uten at det blir gjort noe ut av. Men hvis det er en ting jeg ikke takler eller orker å stå å se på, så er det mobbing. Mobbing er det verste jeg vet. Hvorfor være så feige å må rakke ned på andre, eller slå for den sags skyld?

Om du sliter med selvtilliten eller bare har lyst til å være kul nok, så prøv en annen måte en mobbing. Det løser ingen ting. Det eneste er at det er dårlig gjort, tragisk, og så utrolig uvoksent!

De som mobber eller noen gang tenker på å mobbe et annet menneske skal tenke med deg selv; Hva har egentlig den personen gjort meg? Er det noe h*n kan noe for?

 

 

Den jenta du bare kalte feit? Hun sulter seg og har mistet over 15 kg.
Gutten du kalt dum? Han har lærevansker og studerer over 4 timer hver natt.
Den jenta du bare kalt stygg? Hun tilbringer timer med å ta på seg sminke i håp at folk vil like henne.
Gutten du nettopp spente bein på? Han blir misbrukt nok hjemme.

 

Det er så utrolig mange her i verden som tar selvmord, nettopp på grunn av mobbing. De blir mobbet så mye at de ser ingen annen løsning enn å gjøre kort prosess på livet. Vil du egentlig dra det så langt, at noen tar selvmord og dreper seg selv fordi nettopp DU mobber h*n? Også har vi jo de mobberne som er så feige at de ikke tørr å gjøre det alene når de skal først gjorde det. Da får de heller med seg kameratene sine, og er en stor gjeng mot en stakkarslig person! Det er feigt og tragisk!

Uansett om det er ansikt til ansikt eller digitalmobbing, stopp med det! Har vi ikke blitt såpass store at vi har vokst fra det, eller skjønner at sånn gjør man ikke? Tenk, en dag kan det være din tur!


 

Concrete angel <3

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits