siste dagen som russ


God 17. Mai alle sammen! 

Har dere hatt en fantastisk dag? Det har jeg! Tenkte jeg skulle si litt om det siste døgnet som russ, siden det har skjedd en god del. I går kveld var det dåpen for Romerikets russ. Vi fikk da tildelt vårt navn, og døpt i øl/cider. Utrolig deilig.. Videre ble det offisiell dåp i huttaheita, men siden hodepinen min ikke hadde gitt seg, dro jeg hjem og sov et par timer, og ble hentet i 3 tiden i natt for å dra hjem til Helen med de andre jentene på bilen. 
 

Vi spiste en god russefrokost sammen før vi tok turen til skolen, hvor korpset skulle føre toget ned til ungdomsskolen. Det var så vanvittig gøy å gå i toget. Været var bra, mye folk i gatene, bare hoppe rundt i toget og gi ut russekort, drille og bare ha det gøy. Senere har jeg vært hos familien til Christer. Har spist masse god mat, lekt leker, kjøpt lodd og gjort alt som hører til nasjonaldagen. 


Har nettopp kommet hjem og pakket bort russetingene mine i en eske som ble godt plassert oppe på skapet. Litt rart av buksa ikke skal på igjen :(  
Håper dere har hatt en fin 17. Mai alle sammen! 

Har du også vært russ i år? :D 

Spist en Big Mac på 3 biter før?


God kveld alle dere

I dag var Helene, Anja og jeg ute å tok litt forskjellige russeknuter. Har tatt bilder fra litt vi har gjort, men kommer til å legge ut bilder av lua mi når alle knutene er på plass så kan jeg fortelle hva hver enkelt ting er. Første knuta vi tok i dag var 3 runder i rundkjøringa før vi dro på Ahus for å gi ut russekort til barneavdelingen der. 
 

 

Når det var gjort dro vi vider til McDonald for å kjøre Drive In i handlevogn for å kjøpe Happy Meal og en Big Mac som skulle spises på kun 3 biter!! 
 
Det var ikke bare bare for å si det sånn! Var bare å stappe i alle kanter, og få trøkt det inn. Så utrolig deilig ut, og da jeg hadde puttet den siste og største biten i munn, kom en liten gutt å ville ha russekort. Vakkert syn å møte stakkars! 
 Kommer til å komme flere bilder etterhvert. Må bare få de fra Helene og Julie først 

Operasjon fikse russebuksa - fullført


 

Hva syntes du? 

Russeklærne mine


Dere gjettet riktig :D :D Kanskje ikke så vanskelig? Var hvertfall utrolig gøy å endelig få det i hus. Nå må bare strykemerkene på og kanskje skaffe oss en bil?! så kan russetida starte. Bestilte også en joggebukse, men den var litt fort kort i bena så må bytte i en større. Kan vise den når jeg får den! Er du russ i år også? 

Klarer du å gjette hva dette er?
I dag på skolen kom endelig noe vi har ventet lenge på, og noe vi gleder oss veldig til å bruke snart. Klarer du å gjette hva det er vi har fått? 

russetida


Føler meg som en sentralborddame her jeg sitter. Har prøvd å ringe Nittedal rundt for å finne sponsorer til russebilen vår. Russetida sparker igang om 3 måneder, så begynner å få litt dårlig tid. Er utrolig vanskelig å finne noen som sier ja, men jeg må vel ikke miste håpet..

           

 

Vet du om noen bra sponsorer? 

Er du russ i år, forresten? 

Russebildene mine


Fikk nettopp en melding om at russebildene endelig var kommet. Var ikke akkurat treg med å logge meg inn, og må si jeg ble veldig fornøyd med bildene! Her er noen av de:

 

Skikkelig irriterende at det står prøve over bilden, men men.. 

 

Hva syntes du? :-) 

utkast av russekortet mitt


Som jeg har nevnt tidligere på bloggen, så er jeg russ i år 11/12. Og alle russ må jo selvfølgelig ha russekort å gi ut. Driver å prøver meg frem på hvordan jeg vil ha det, men er fortsatt litt usikker. Har fortsatt en måned å bestemme meg på. 

Slik ser det ut for øyblikket:

 

 

Hva syntes du? 

RUSS 2012


Da jeg kom hjem fra butikken i sta, hadde jeg fått russekatalogen for 2012 i posten. Er ikke lenge til det braker løs, så nå sitter Karoline og jeg å titter litt. Mye forskjellig å velge mellom, så blir vanskelig å velge. Har funnet meg noen favoritter av selve snekkerbuksa, joggebukse, hettegenser osv. 

Siden jeg er russ 2012, vil det si at jeg er russ når jeg går i 2. klasse, og blir blåruss. Grunnen til det er at jeg går yrkesretta linje, Service og Samferdsel, og jeg har flest venner som er 93 kull. Gleder meg sinnsykt mye, og allerede på mandag er det russemøte på skolen. 

Er du russ i år?

Gleder du deg til du er russ?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits