Uvaner


Alle har vel uvaner. Oftest er det ting man ikke tenker over at man gjør før noen sier ifra. Det er de uvanene som er de vanskeligste å bli kvitt. Jeg har mange uvaner, og her er en liten liste over mine. Del gjerne dine også. 

1. Jeg sitter alt for mye på dataen. Blogg, facebook, kjendissladder, nyheter, nettbutikker osv. Bruker mange mange timer hver dag. 
2. Jeg bruker alt for mye penger. Skulle gjerne vært flinkere til å spare, men er så mye som frister av både klær, reiser og mat.
3. Jeg skifter antrekk flere ganger om dagen. Har blitt mye flinkere til å holde meg til et antrekk hver dag, men før, og av og til, kunne jeg skifte 3-4 ganger om dagen.
4. Jeg sovner alltid når jeg ser på film.
5. Jeg knekker fingrene.
6. Jeg biter meg i leppa alt for ofte.  

 

Hvilke uvaner har du? 

Om meg


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Madelen E.T. Er ei 17 år gammel jente, født og oppvokst i Nittedal, rett uten for Oslo. Jeg er ei livsglad jente som prøver å være med på alt. Jeg starter på mitt siste år på videregående med påbygg, og planene mine etter det er fortsatt litt uklare. Har mest lyst på et friår hvor jeg kan jobbe og tjene penger, for og kunne reise og oppleve litt av verden. Har en kjæreste som jeg har vært sammen med i snart to og et halvt år. Ellers liker jeg å være på senteret, for det er ingen hemmelighet at jeg elsker å shoppe. 
Fritiden min går for øyeblikket til verdens beste kjæreste, familien min, venener, jobbing, mye shopping som sagt og trening. Trener på Elixia på Kalbakken, og prøver å være der så ofte som mulig. Jobber på Rema 1000 i Nittedal hvor jeg har jobbet i over to år. Stortrives der, så mange av kveldene i uken blir tilbrakt der. 
Da fikk dere en liten smakebit på meg og mine interesser. Resten får dere følge med på ved bloggen min.
Lurer du på noe, er det bare å spørre! 
Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits