tips til sunn og god snacks


Dette er må være favoritt snacksen min for tiden. Druer med mager vaniljekesam. Det smaker friskt og søtt på en gang, rett og slett himmelsk. 

Liker du druer og vaniljekesam eller har du ikke smakt enda? 

6 tips til å utnytte regnværsdager


Bor man i Norge, så kommer det vel ikke som en overraskelse at det kan regne mye. Året rundt. Vi kan klage så mye vi vil om at det regner og at det blir begrensninger for hva man får gjort, men da må man bare være kreativ. På slike dager får du gjort ting du ikke har tid til ellers når du har en stressende hverdag eller ligger ute og slikker desperat etter litt solstråler på kroppen. Jeg er heller ikke så flink til å utnytte regnværsdager, men her er en liten liste over hva jeg pleier å gjøre som jeg ellers aldri får gjort:


 Sov lenge og bli utvilt! Hva er vel bedre enn å kunne sove ut og kjenne seg utvilt når man våkner? Slippe å ha dårlig samvittighet for at man går glipp av solen.. 


 Vask huset for mor eller far. Ingenting er som å kunne glede andre? Kunne glede en mor eller far med et nyvasket hjem da de kommer hjem fra en hektisk dag på jobb, det må jo virkelig være verdt slite etter en dag med vaskefilla. Sett på favorittmusikken din på anlegget, finn frem støvsugeren og vaskefilla, sving deg rundt og vips så har du gjort en god gjerning for dagen! 


 Ha en bakedag. Baking blir veldig ofte nedprioritert i en stressede hverdag. Derfor er en regnværsdag en perfekt dag til nettopp dette. Bak dobbelt opp for å kunne ha en god stund fremover. Bak alt fra brød til knekkebrød, boller til kaker, eller kanskje litt småsnacks, så kan du i tillegg ha en kosedag.


 Sett deg ned med en god bok eller noen uleste magasiner. Jeg vet ikke med dere, men jeg er hvertfall utrolig dårlig til å ta meg tid til å lese bøker. Har blitt litt flinkere i det siste, pleier å sette meg godt til rette i senga med boka mi. For øyeblikket leser jeg Bak stengte dører! Det er en bok jeg anbefaler på det sterkeste. Kommer en bokanbefling etter hvert. 


 Ha en spadag med deg selv. Bruk tiden din på den spadagen du ellers aldri får tid til. Ta deg et godt varmt bad med en hårkur. Stell med neglene dine, både på hender og tær. Ta en god ansiktsmaske og bare kos deg. 


 Rydd i klesskapet. Som regel er dette et ork, men når du først kommer i gang er det vel litt deilig å få litt mer oversikt over hva skapet inneholder. Kanskje finner du noe du ikke visste at du hadde, eller noe som ikke passer som du kan gjøre om til noe annet? Ta deg tid til å sette sammen litt forskjellige antrekk du kan bruke senere, og få litt ny inspirasjon. 


Hva pleier du å gjøre på regnværsdager? 

Fikk du litt inspirasjon til noe å gjøre? 

Gavetips til henne


Har du en venninne, kjæreste, mor eller søster som har bursdag i nærmeste fremtid men som du ikke har en anelse om hva du skal gi? Her kommer et lite tips om hva du kan gi i gave!


1. Alle jenter har godt av litt selvpleie, og hva er vel bedre enn å kunne gi henne noen spa-produkter for både kropp og sjel? Priser er jo veldig varierende fra butikk til butikk, men det er da bare å undersøke. Det går også an og bestille en masasjetime hos noen massører i nærheten eller gi et gavekort på en spaavdeling. 

 

2. Er hun glad i å lese? Finn ut hvilke sjangere hun syntes er interessante og kjøp en bok, eller to, til henne. 3. Kommer selvfølgelig litt an på prisklassen du har tenkt at gaven skal ligge i, men trenger hun en ny telefon, nytt kamera ny bærbar eller en ny ipod? Om du legger av litt penger hver mnd før bursdagen hennes, så får du råd!


4. Nytt undertøy er alltid en slager hos jenter. Det er noe man aldri kan få nok av. Snok litt i undertøysskuffen hennes eller spørr henne direkte, og velg ut et sett, eller to, av noe du selv syntes er fint. Syntes du det er skummelt å kjøpe undertøy med tanke på størrelser, kjøp en søt nattkjole eller pysj! 5. Sko, klær eller smykker er vel noe alle jenter blir glade for. Kanskje er det et plagg hun har gått å siklet på i lengre tid men aldri har fått somlet seg til å kjøpe det selv. Hvertfall hvis hun er en jente-jente som er interessert i klær og mote. Er du litt usikker på hva hun kan like, så er et gavekort her også en slager. 


6. Har du litt lite med penger og bursdagen kom litt brått på? Lag heller en god middag til dere, gjerne med dessert og et kort hvor du kan skrive ned dine tanker. 7. Har du jubileumsdag med kjæresten? Bestill en weekendreise for dere to til en annen by eller annet land. Man får mange reiser for en billig penge, så selve oppholdet trenger ikke være dyrt. Hvordan dere bruker lommepengene deres der er da opp til dere selv. Fikk du noen gavetips? 

Hva pleier du å gi til "henne"? 

Madelen tipser - By you


Har du lyst til å ha et plagg ingen andre har? Den eneste måten å få til det på er faktisk ved å gjøre noe med et plagg selv. Du kan for eksempel klippe en olabukse om til en shorts, en t-skjorte til en singlet med indianerpregete frynser nederst, eller du kan gjøre det så enkelt som å sette øredobber på en skjorte. Under her har jeg tatt 4 plagg og satt på litt forskjellige øredobber, og jeg syntes det ser utrolig fint ut. Det positive ved at det er øredobber er at du kan bytte og trikse litt om hverandre, og de sitter ikke der permanent. 

Start med å finne frem de plagene du skal bruke, og øredobbene dine. 

Legg øredobbene du vil bruke på plagget for å finn ut sånn ca hvor du vil ha de. Lurte å ikke stikke de inn med en gang hvis du ikke vet hvordan du vil ha de. Bruker du det på en skjorte, kan det lett bli stygge hull når du tar de ut igjen. 

Voilaa! 

Se så søtt! 

Har satt på en del på dressjakken min også. Det syntes jeg ble kjempe fint!

 

Likte du tipset? 

Det perfekte kjolevalg


Er det flere enn meg som syntes det er vanskelig å finne en fin kjole når det kommer til anledninger som konfirmasjon, familiemiddager, bryllupsgjest, date og lignende? Har satt sammen noen av mine favoritter fra Nelly.com. Håper du finner noe som faller i smak! 

 

Sort 1 HER // Sort 2 HER

Nydelig rosa HER

Hvit 1 HER // Kremhvit 2 HER

Hvit maxikjole HER // Fersken maxikjole HER

Fersken HER // Gul HER 

 

Fant du noen kjoler du likte?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits