Sneak peek: kveldens antrekk


 

Hva skal du ha på deg i kveld? 

Videoblogg


Her er en liten video av hva jeg fikk til jul!

 

 

Likte du videoen? 

Etter 15 timer


Etter 15 timer er jeg kommet i mål med sesong 7 av frustrerte fruer. Har sitti noen lange timer foran TVen, og bare kost og ledd masse av de herlige fruene fra Wisteria Lane. Beste serien som er laget, etter min mening! 

Kjenner at jeg begynner å bli litt firkantet i øynene og et hode med en kraftig hodepine.. Buhu Tror jeg tar kvelden, for i morgen starter en ny jobbhelg :D 

 

Liker du denne serien? 

Eller hvilken serie er din favoritt? 

take care


 

Nye innkjøp


Var som sagt en tur på Strømmen i går, og det ble hvist med noen småting hjem.. 

 


 

Likte du det? 

Shopping


Reiser snart på Strømmen igjen for å handle litt med Christer. Hvis jeg finner noe mer til meg selv, kommer det hvertfall her litt senere i dag! 

Ååh! Noe som irriterer meg, er at det ene øyet er mindre enn det andre! Ser dere det? Hva er planene dine i dag? :) 

Innkjøp


I dag er det den store bytte- og salgsdagen. Utnyttet noen av gavekortene jeg fikk til jul, og fikk med meg 4 poser med godsaker hjem!

Sports-bh, strømpebukse og sminkekost fra H&M

Paljettshorts og strømpebukse fra Vero Moda

Kjole fra Bik Bok

 Genser fra Bik Bok

 

Genser fra Bik Bok

 

Bluse fra Bik Bok 

 

Likte du kjøpene? 
Har du handlet på salg i dag også? 

Hvilken julebrus?


 

Liker du best julebrusen fra Hamar eller Grans? Min favoritt er Hamar sin.. 

 

Julefavoritter


Britney Spears - My only wish 

 

Wham - Last Christmas

 

Maria Mena - Home for Christmas 

 

En stjerne skinner i natt 

 

Noen å tilføye? 

Morgenfugl i ferien


Da klokken tikket 5 i morges, var jeg lysvåken. Først måtte jeg på do, også ble det kaldt og varmt omhverandre, noe som gjorde det umulig å sovne igjen. Ble heller til at jeg har sett to episoder av frustrerte fruer og nå ser jeg på dagens episode av blåfjell.. Dette blir en lang morgen! buhu

Savner sommeren :( 

 

Er du også morgenfugl? 

Drar på trening


Skal på Carido Step nå. VI snakkes <3
HOT OR NOT - Paljettpumps


Hva syntes dere om plajettpumps? Jeg syntes det er hot!Selger goosejakke


Lurte på om det var noen som hadde lyst på en fake goose jakke veldig billig? Jeg fikk den for 1 år siden. Jakken er veldig varm, større enn en ekte goose, man kan se at den er litt brukt ved at sømmene på borrelåsene er blitt ødelagte. Fargen er beige, og strl er XXS men det er kinesiske størrelser. Den passer en som bruker M/38 i norske jakker. Noen som vil kjøpe for 250 kr? 

Antartic


Slik kommer dagen min til å være i korte trekk: Nå skal jeg ned på jobben for å levere skattekortet mitt for neste år. Når jeg kommer opp igjen må jeg vaske rommet også skal jeg på Elixia igjen! Wohoo!

 

Skal du noe spennende i dag? 

Selvbruning


Siden det er Desember og kaldt, føler jeg meg alltid så blek, og hva er vel ikke bedre enn å bruke selvbruning eller ta litt solarium? Har kjempe lyst til å prøve spraytan men er så redd for å få stygge skjolder. Derfor holder jeg meg til krem fra Dove. Har ikke prøvd noen andre, men er veldig fornøyd med denne.

Bruker den bare på bena foreløpig. Tok på et lag i går og i dag, og allerede nå ser jeg resultater. Kremen er utrolig enkel å jobbe med. Den er ikke så hard, så den er lett å påføre.  

Prøvd selvbruning før? 
Noen å anbefale?  

Maraton


Nå skal jeg legge meg under dyna og ha Frustrerte fruer maraton med meg selv. Skal starte på sesong 4, selvom jeg har sett den 7 ganger eller noe.. Har ønsket meg sesong 7 til jul, så om jeg får den, blir jeg opptatt hele romjulen.. Hihi!


Liker du disse fruene? 

Jeg vil lese din blogg


Har så lyst på nye blogger å lese, så legg gjerne igjen en kommentar med hva bloggen din er, så titter jeg innom! 
Da er det bare å ringe julen inn


Da var treet ferdig pyntet. Fant ut at jeg hadde litt lite glitter, litt få kuler og ingen stjerne, men jeg syntes det ble fint for det! 

 

Love <3

SkoønskerFra Jeffrey Campbell 

Fra Nelly 

 

Likte du de? 

Pynter juletre


Nå har jeg funnet frem juletre fra kjelleren og skal sette i gang med pyntingen. Håper julesteminga følger med treet! Legger ut bilder av hvordan det blit etterpå.. 

 

Husker så godt at jeg lagde denne på barneskolen! Zhøøt!  

Pyntet juletre enda? 

NORGE


Er så utrolig støl etter treningsøkten i går. Klarer så vidt å gå, og det gjør det vel ikke akkurat noe bede at jeg straks skal på Elixia for en ny økt. Lurer på hvordan det kommer til å gå. Skal trene Jule cardio step interval. Gleder meg kjempe mye, for nå har jeg så mye energi som jeg må få brukt.. Ha en fin dag alle søte <3

Juleferie


Endelig er det juleferie! Sluttet på skolen kl 11 og da var det rett på Elixia etterfulgt av litt julehandling på Strømmen med Helene. Ligger nå i senga og manner meg opp til å pakke inn alle gavene. Skal til Christer litt senere i kveld før jeg skal se sesongstart av Frustrerte fruer på TV 2! Gleder meg kjempe mye til å få fruene mine på TVen igjen, har virkelig savnet dem.. Har du også juleferie nå? 

jobb jobb og mer jobb


I kveld er jeg på jobb igjen :-D Er hjemme rundt halv 11 så blir ikke så mye mer blogging i dag. Vi høres heller mer i morgen. Da er det juleavslutning på skolen. HYYL, endelig ferie *igjen*! Jobber du i kveld? 

Carwash


 

Noen som husker denne sangen? 

A christmas Carol


Nå skal vi se på a christmas carol på skolen! Sett den før? :-)

Dagens antrekk


God morgen, solstråler! 

Endelig bare to dager igjen til det er juleferie. Vet ikke helt hva vi skal på skolen idag, men jeg vet hvertfall at jeg skal på jobb etterpå.. 

Genser fra Only // Bukse fra Cubus //


 

Hva syntes du?

hei brunette!


Får ikke tatt noen bra bilder av resultatet siden jeg ikke har speilrefleksen min hos Christer akkurat nå, så dere får nøye dere med dårlige webkamera bilder. Er fortsatt litt uvant å gå forbi speilet og plutselig se det mørke håret, men jeg vender meg vel til det!  

Skal i bursdag snart, så vi skrives kanskje i kveld! 

 

Hva syntes du? 

Nå skjer det


Ble til at jeg går over til litt mørkere igjen. Legger ut bilder av hvordan det blir senere. Gruer meg litt nå kjenner jeg!! :-D 
Spillelista mi


Legger ikke ut alle jeg hører på, men her er en smakebit! 

 

Shaggy - Fired up

 

Aqua - Like a robot

 

Nicelback - Burn it to the ground 

 

Pitbull - Bon bon

 

Pitbull - Suvamente 

 

Mohombi - In your head 
 

Har du noen jeg burde tilføye? 

dødsfine sko! Hva syntes du?


Jeg er helt forelsket i disse skoene. Herlighet for noen skjønnheter. De er fra Nelly begge to, og koster 599.. 

 

Fine eller hva? :-) 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits