Sølv eller sort på julebord?


Trenger deres hjelp om hvilken kjole som passer seg best til julebord! 


Hvilken egner seg best til julebord? Og hvilken var din favoritt? 

Breaking Dawn part 2


Hvem er klare for den nye og siste twilightfilmen som har nattpremiere Fredag 00.00? Jeg er hvertfall super klar til det er min tur til å dra på den. Desverre jobber jeg på fredag, hvis ikke hadde det ikke vært å vurdert det en gang. Frisket opp minnene fra part 1 lørdagen som var, så gleder meg til en unge til å se hvordan dette ender. Bella som vampyr og en datter som er av en vampyr og menneske blanding. Kan det bli bedre? Skal du se filmen? 

The perfect dress
Lurer du på hva du skal ha på deg på julaften eller julebordet? Etter min mening så er kjolen over her den perfekte kjolen til nettopp disse anledningene. Den er fra Nelly og er nå satt ned til 499. Du finner den HER

Likte du kjolen? 

50% på hele bikbok


Tenkte jeg skulle informere om at det er 50% på hele bikbok i dag! Er veldig lett å ikke få med seg slike tilbud, så håper at mange får det med seg. Stor mulighet til å få med seg noen nye skatter til klesskapet eller kanskje julegaver til venninner, søsken eller mor?
Skulle gjerne tatt turen dit selv, men typisk min flaks så kommer ikke lønningen før i morgen :(:(

Skal du ta turen? :)

To par nye sko i samlingen


I dag lå det en hente lapp i postkassen min fra Nelly.com hvor jeg hadde bestilt to par nye sko, og de var nydelig begge to! De satt som en gud på foten, og var rett og slett PERFEKTE. Endelig begynner skosamlingen min å vokse så jeg har litt mer å velge mellom til forskjellige anledninger! Sko fra Nelly. Ser ut som om de er utsolgt for jeg fant ingen link.. 

De er ikke så orange som på bildet, litt mer brunaktig. Finner du HER Likte du skoene? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits