Da var julegavene i boks


Eller nesten alle hvertfall. Har vært å fartet rundt både på Elkjøp og Strømmen i dag i håp om å bli ferdig med alle julegavene for i år. Mangler til bare 3 andre, så er veldig stolt av innsatsen til Christer og meg i dag. Kom nettopp hjem med 11 poser som inneholder mange herligheter! Håper de heldige eierne blir glade for gavene da.. :D 

 

Nå skal jeg konsentrere meg om å pakke inn disse, vi snakkes 

 

Kjøpt julegaver enda? 

Dagens antrekk


Tok ikke på meg noe spesielt i dag siden vi har gym på onsdager. Ble derfor en deilig grå genser fra Bik Bok og en treningstights fra H&M. Det enkle er ofte det beste! Hah.

 

Må hive meg i dusjen og så bærer det avgårde til Strømmen for å handle JULEGAVER!! :-D 

Minitinget


God kveld, dere 

 

Ble en litt sen oppdatering i dag, men det er fordi det har gått i et siden kl plingte 6 i dag morges. Dagen har gått til å være på Minitinget med klassen, hvor vi skulle få oppleve å være politikere for en dag. Vi ble delt inn i forskjellige partier, og måtte prøve å fremme en sak for de andre partiene og overtale de til å stemme for saken. Partiet mitt sto for samfunns år når man fyller 19 år, tror jeg, og saken ble vedtatt! Good work! 

I tillegg har jeg vært en kjapp tur på Strømmen Storsenter med Helene for å få gjort unna litt julehandel. Ble ferdig med en av venninene mine og nesten til Christer. 
Nå skal jeg hive med i dusjen, slik at jeg kommer med litt tidlig i seng..Maria Mena - Just hold me 

 

Vært på  minitinget før? 

Dagens antrekk


Elsker mandags morningene. Jeg starter en time senere på skolen, så jeg kan ta alt med ro. I dag skal vi jobbe med ungdomsbedriften våres, og vi har kommet så langt at vi skal gjøre en markedsundersøkelse av produktet vårt. Noen fra bedriften jeg er med i skal på Strømmen storsenter for å gjøre undersøkelsen. Gleder meg veldig, og håper vi får positiv tilbakemelding på produktet vi lager. 

Bukse fra Bik Bok // Singlet og genser fra Cubus // Skjerf fra H&M

 

Likte du det?

Ønskelista mi til jul


For hvert år som har gått har det bare blitt vanskeligere og vanskeligere å skrive ønskeliste. Har jo det jeg trenger, men det er jo så mye mer man vil ha. Når jeg først skal si hva jeg ønsker meg, husker jeg ikke hva det er. Starter derfor litt forbredt i år, skriver ønskelistene mine nå. Noe av det jeg ønsker meg er:Hva ønsker du deg til jul? :D

Det buldrer ute


Jeg er så redd akkurat nå! Det tordner eller blåser skikkelig kraftig utenfor vinduet mitt, og i nuet så er jeg hjemme alene. Ikke en god kominasjon. Har plantet meg godt under pleddet i senga mens jeg lader opp til en ny uke. Gleder meg allerede til onsdagen, da skal jeg nemlig på julehandel. 

Appropo jul, i dag har pappa og jeg hengt opp julegardiner og stjerner i vinudene - det er så koselig! Gleder meg som en liten unge til jul, og alt som følger med denne herlige høytiden. Mangler bare snø.. :( 

 

Buldrer det hos deg å? 

HVA SKJER?


Hva er det som skjer med designet mitt?! Gikk nettopp inn for å sjekke hvordan bloggen ser ut, og da ser jeg bare mange sånne små firkanter med mye rart!

 

  

Noen som har noen ideer på hva det kan være? 

Snart natta alt


Sitter i skrivende stund i sengen med tente lys og facebook mens jeg sier natta for i dag til dere. Torsdager er stappfull av bare programfag (som vil si de fagene som er til service og samferdsel), + en prøve i økonomi, også bærer det på trening i to timer fra halv 5 til halv 7. Skal prøve med på Cardio Step og Zumba igjen i morgen. Håper bare jeg holder ut begge øktene, med tanke på at hun ene treneren er vikar i morgen.. Sier heller bare natta før jeg kommer med enda mer unteressant informasjon, og jeg må samle litt på kreftene. 

 

 

 

 

 

Vi høres i morgen, god natt 

Dagens middag


Yes, i dag blir det endelig TACOOOO til middag! Favoritt maten min, kunne spist den til alle måltider hele tiden.. Det er jo så mange forskjellige måter å kombinere den med. Man kan bruke kyllingkjøtt, vanlig kjøtt, kyllingfileet også videre. I dag falt det på Crispy Chicken

 


 


 


 


 

 

Får helt vann i munnen bare av å se på bildene. Heldigvis bare 5 minutter til det er ferdiiig! hihi

 

Liker du Crispy Chicken?

All about tonight


WOW, satte ny rekord på å gjøre rent på rommet i dag. Hah! Klarte å rydde, vaske og re om senga på ca en time. Veldig unyttig informasjon, men da vet dere det! Nå skal jeg komme meg ut av treningstøyet og komme med ut en tur, så snakkes vi.  

 

  
 


 

Pixie lott - all about tonight 

Bare å hive seg rundt


Da jeg kom hjem fra skolen så rommet mitt ut som et bomba h***hus, så da var det bare å brette opp armene og hive seg rundt meg støvfilla. Høres mere etterpå <3

 

 

 

  

Pusspuss 

VIDEOBLOGG


Her kommer svarene på spørsmålsrunden jeg hadde for en stund siden..

 

 

 

LIKTE DU VIDEOEN? 

 

Natta herligheter <3

Mine nye sko


Tror jeg helt har glemt å vist dere mine nye sko. Eller nye og nye, kjøpte de for over 1 mnd siden kanskje, men jeg har bare glemt å vist de før nå. De er fra Bianco, og jeg betalte 700 kr for de. Er sånn saueull i hele skoen, noe som gjør at jeg ikke fryser på bena! 

   

Har du like?

Ønskeliste: Sko

 

Likte du noen av skoene?

Drømmefanger


I helgen har det vært både alternativmesse og hjem og hobby messe i varehuset i Lillestrøm. Var utrolig mye fint å se på, hvertfall på hjem og hoby messen. Kjøpte meg en kjempe stor drømmefanger som jeg skal henge over sengen. Den var utrolig søt, så får vi se hva den duger til..

 

 

 

 

 

 

Fin eller hva? =) 

OUTFIT


Blir ikke så mye blogging i dag siden jeg skal på jobb rett etter skolen. Men her har dere dagens outfit:

Alt fra BIK BOK
 

Likte du det? <3

Helt dø!


Gud så sliten jeg er i alt som går ann å være sliten i! Hadde dobbeltime på treninga i dag. Først en time med Cardio Step Interval, etterfulgt av en time zumbaaa. Er så sinnsykt gøy, så man må jo bare gi alt! Skal hive i meg mat og øve til prøve.. 

 


Peaceee 

 

Trent i dag? 

Klarer du å gjette?


Klarer du å gjette hva denne er laget av? 

 
Nok en prøve


Litt sen oppdatering i dag, men har sitti limt inn i leseboka så og si fra jeg kom hjem fra skolen. Har nemlig en ny prøve på fredag i Markedsføring og Salg. Viktif å forbrede seg godt! Er siste "innspurt" før jul, og karakterene settes jo snart de å. Får glane litt mer i boka jeg da, så høres vi forhåpentligvis litt senere, engler <3 

 

 Hva driver du med da? 

Bik Bok by Jenny Skavlan


I morgen er det førlansering av den 3. kolleksjonen til Jenny Skavlan for Bik Bok. Førlanseringen finner sted i Bik Bok Flagship Store i Karl Johan. 
Jeg har sååååå sinnsykt lyst til å dra dit, siden hun har designet vanvittig mye fint denne runden.  Kan tenke meg at det kommer til å være stapp fullt der hele kvelden, så jeg får heller glede meg til plaggene kommer på Strømmen! 

 

Har hvertfall lyst til å bli en heldig eier av disse (hvis de er like fine i virkeligheten da) :


Skal du på lanseringen av Jenny sin kolleksjon? 

Verdens søteste kattevideo


 

Morsom? 

din mening om vinteren


God morgen solstråler ! 

Nok en dag med kulde, og i natt hadde det fryst på kjempe masse på bakken og på biler. Siden frosten var liggende når jeg kom hjem fra skolen, tok jeg meg den glede å ta litt bilder ute. Syntes bildene ble kjempe fine, og nå får jeg faktisk litt mer lyst på vinter. Bare snøen kunne komme litt tidligere, så slipper vi å ha den langt ut i Mai...

 

 

 

 

 

 

  

Hva syntes du om vinteren og om bildene? :D 

Nye sanger i spillelisten


Lady Gaga - Marry the night 

 

Nickelback - When we stand togheter 

 

Chris Brown - International love (dårlig kvalitet, i knooow )

 

David Guetta - Night of your life 

 

Noen å tilføye? 

OUTFIT


Huff, i dag når jeg skulle gå til skolen var det -5 grader ute. Trodde jeg skulle fryse av meg både det ene og det andre, men heldigvis hadde jeg tatt stilongsen på! Må nok gå til innkjøp av ny vinterjakke og nye sko i nærmeste fremtid. Til og med nå når klokken er halv 4 er det fremdeles mye frost ute på gresset og is på bakken. 


Savner de grønne plenene allerede .. 

 

Outfitet i dag var veldig enkelt: 


Genser fra CUBUS
Singlet fra BIK BOK
Tights fra BIK BOK Nå skal jeg kjappe meg å forhåndskrive noen innlegg siden jeg skal på jobb, og da blir det lite tid til blogging. Høres utover kvelden 

 

Kaldt der du bor å?  ♥

utkast av russekortet mitt


Som jeg har nevnt tidligere på bloggen, så er jeg russ i år 11/12. Og alle russ må jo selvfølgelig ha russekort å gi ut. Driver å prøver meg frem på hvordan jeg vil ha det, men er fortsatt litt usikker. Har fortsatt en måned å bestemme meg på. 

Slik ser det ut for øyblikket:

 

 

Hva syntes du? 

natta - ny uke, nye muligheter


Da har jeg nettopp klart å funnet senga og er så og si veldig klar for å sove. Har så vondt i magen og ryggen, det eneste som demper smertene er å ligge i fosterstilling, og siden det funker litt dårlig på skole og jobb i morgen, håper jeg det blir litt bedre over natta.

Håper på en ny uke med mer blogging. Vet hvertfall at i morgen bærer det på jobb etter skolen, men skal få skvist inn et innlegg mellom der. 

 


Fishboll *Mmm*

 

 

Klar for nye uke?

lei lekser


Gud som jeg ser frem til å kunne bli ferdig med alt som heter skole og utdanning. Er så lei av å sitte å skrive stiler og jobbe med lekser. Ikke at jeg har rett til å klage siden jeg går på SS, men når man har jobbet med det samme "temaet" i over 5 uker, er det lov å være lei! Heldigvis skal det siste fremføres i morgen, og da jeg ferdig med praksis for i år. Bare 3 måneder til neste gang.. 


Skrevet 10 sider om praksisplassen jeg var på.. *Litt flink*


 Har du mye lekser? 

Julesanger


Julen står snart for dør, og da syntes jeg det er greit å starte tidlig med å laste ned julesanger. Har lastet ned noen fra det nye albumet til Justin Bieber og noen andre juleklassikere, men husker ikke navnet på så mange fine sanger. 

 
Noen julesangtips? 

Hvilket design var finest?


Det brune .. 

 

eller det rosa..

 
Takk for din mening 

Elixiaslave


Upssann, lenge siden forrige oppdatering, og mulig det blir lenge til neste gang. Ville bare si at nå skal jeg dra på Elixia og gjøre meg til slave et år fremover. Gleder meg veldig, og håper jeg får noen resultater på kroppen min.

 

Trener du på noe treningssenter? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits