Parfymene mine


Jeg er utrolig glad i parfymer, men jeg syntes det er så vanskelig å finne den "rette". Går forbi mange personer og tenker Åh hun luktet godt hun! Men man må vel bare prøve seg frem etter hva som passer deg. Blir jo forskjellige lukter når den kommer på kroppen uansett. Har hvertfall tre favoritter nå, enn så lenge. Har veldig lyst på Diesel sin LOVERDOSE! J-couture og Dolce & Gabbana the one er mine favoritter. Den lille runde fra DKNY er også veldig god, men de to nederste er nok de på toppen! 

Hvilken parfyme bruker du? 

Nye joggesko - knæsj rosa!Kjæresten min var i Riga for noen uker siden, og se på de fantastiske skoene han hadde med seg hjem til meg! Knæsj rosa *GLIS* nike sko som sitter som en drøm på foten. Kjempe lette og behagelige å ha på. Ordentlige joggesko er utrolig viktig for både føtter og rygg, så det er virkelig noe alle burde invistere i. Både til trening og ellers bruk. 

Hva syntes du om joggeskoene? 

Mine 3 favorittsanger


♥ Bare finne 3 favoritt sanger var vanskelig, men her er tre av mine yndlinger for tiden. Bytter favoritter så og si hver uke! 

 

1. A1 - Everytime. Snakk om sang som minner meg om barndommen. Egentlig alle sangene til A1 er mine favoritter, men ja..


2. Dj Assad - addicted. Denne sangen går ofte på repeat i bilen min!  


3. Ne-yo - Let me love you  

 Noen sanger å anbefale? 

Nydelig vintermorgen


Åh det er så nydelig med snø! Har fått så julefølelse nå at, ja, jeg vet ikke hva. Koselig er det hvertfall! Eneste minuset er å måtte skrape is på bilen, men det er vel bare litt av sjarmen. Gleder meg til å kunne kle på meg masse tøy og være ute å gå turer. 

Har det kommet snø hos deg også?
Liker du vinteren?  

Et bilde


Huff, å skulle finne bilder av seg selv som man er fornøyde med er utrolig vanskelig. Syntes det er så feil å skulle si at det bilde er jeg fornøyd med, for det er jo ikke lov å skryte av seg selv (Janteloven..) Men er det et bilde jeg er fornøyd med så er det dette bilde her fra Bulgaria. Jeg elsker å se smilende bilder, og kunne vise at man er glad. 


Hva syntes du om bilde? 

topp 10 kjoler fra Nelly.com


Kjole 1 til 399  HER // Kjole 2 til 499 HER 

Kjole 3 til 599 HER // Kjole 4 til 99 HER

Kjole 5 til 499 HER // Kjole 6 til 649 HER 

Kjole 7 til 399 HER // Kjole 8 til 399 HER

Kjole 9 til 399 HER // Kjole 10 til 499 HER 

 

Noen av kjolene som falt i smak?  

Ukas låt - Usher


 

Liker du sangen? 

den gule bibel


God morgen/ettermiddag!

Har alle husket å stille klokken en time tilbake? Det var så deilig å se at klokken bare var 9 når jeg våknet i dag, så da kunne jeg snu meg rundt og lukke øynene igjen. Hihi

Denne søndagen kommer til å ha litt kvalitetstid med den gule bibel aka nynorsk ordlista. Tjohoo! Skal skrive en hel side på nynorsk om opplysningstiden så det kommer til å ta sin stund. Men hva har man vel søndager til annet enn lekser? 

Har dere nynorsk? 

Hvordan får man filmer på ipad?


God morgen! 

Nå har jeg hatt ipaden min i en god stund, og jeg skulle gjerne brukt den enda litt mer enn hva jeg gjør. Jeg kunne ønske jeg kunne ha filmer/serier på den slik at jeg kunne hatt den med meg når jeg løper på mølla, men jeg har virkelig ingen anelse om hvordan jeg skal få det til. Noen av dere som har peiling og kunne hjulpet meg? *gliiis*


Party shaker - ny favoritt


Liker du sangen du også?

brun eller rød?


Har så lyst på disse parene, men lommeboka strekker til lengre enn et av dem for øyblikket. Men hvilken farge skal jeg velge? 

Antrekk 2.10.12


I nuet er jeg å ser på en bil i Lillestrøm som jeg forhåpentligvis skal kjøpe. Den er liten og sort, perfekt til meg! Er lite kreativ i klesveien for tiden, så skal bli godt meg lønning og en liten shoppingtur alene snart. Det er noe jeg har sett frem til med lappen, at jeg kan dra å shoppe alene.. 

I dag er alt fra Bik Bok, utenom vesken, den er fra Morris. Hva syntes du om antrekket? 

Et smil betyr mye


Det er hvertfall det fineste du kan ha på/bruke. 
Jeg har tatt lappen!!


Har helt glemt å fortelle den store nyheten om at jeg har tatt lappen! Det er hva jeg kaller lykke for øyblikket. Hadde oppkjøring  på bursdagen min, forrige mandag, og jeg bestod med glans. Sensoren min var en kjempe hyggelig, eldre mann, som tok alt veldig rolig, noe som gjorde meg rolig. Fikk landeveiskjøring, og kjørte vel i 50 minutter. Løypa var for det meste motorveien, rundt Strømmen og Karihaugen. Eneste som står igjen nå er en bil, men det kommer forhåpentligvis snart. Har du lappen? 
Lenge til du skal ta den?  

Alle jenters drøm


Tenk å kunne være en heldig eier av et slik walk-in closet! Det må vel være alle jenters drøm, hvertfall min drøm. Det hadde vært som en himmel og kunne hatt veggene proppet fulle med sko, vesker, kjoler, skjorter og alt man kunne ønske seg, og trenge. 

Har du walk-in closet? Eller kunne du tenkte deg det? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits