Et stykk sliten Madelen


Nå er timen ferdig og kjenner det verker i alle musklene i kroppen. Men for en herlig følelse jeg sitter igjen med. Mestringsfølelsen, følelsen av at jeg har prestert noe og nådd det målet jeg satt meg før jeg startet!

Cardio step interval


Nettopp ferdig på jobb for i dag, så sitter nok en gang på bussen til elixia for å trene. Burlesque timen i går var utrolig gøy. Lenge siden jeg har danset, så kjente jeg savnet det litt. Men i dag skal jeg på en annen gruppetime, nemlig Cardio step intervall.

Har du ikke prøvd den timen før så anbefaler jeg den på det sterkeste. Gud så sliten og støl man blir dagen etterpå. *deilig!*

Love Madelen

BURLESQUE


Jajajaja jeg har ikke blogget på en stund men dagene mine har seriøst flydd forbi. Er utplasert i praksis så jobber da 8 timer hver dag og er dønn sliten når jeg kommer hjem. Men nå har jeg ikke tid til å unnskylde meg mer.. 

Overskriften har ingenting med filmen Burlesque å gjøre, men en ny gruppetrenings time på Elixia. Jeg og en vennine skal ta bussen dit senere i kveld for å prøve ut. Håper det er super gøy, for jeg gleder meg veldig. Jeg elsker jo å danse, og hva er vel bedre enn å kombinere dansing og trening? 

Eneste negative er at det starter ikke før halv ni, noe som betyr at det holder på til halv 10. Er vel hjemme rundt halv 11 eller noe, og morgendagen min starter allerede kl 6 i morgen, så det blir spennende!

 

 

Prøvd Burlesque før? :-D

Venninedate


Karoline er hos meg, og nå koser vi oss med pizza. Nettopp sett på sex and the city 1! <3

Fin søndag til alle sammen! :D

Kosekveld med min kjære <3


Christer og jeg koser oss nå i sofaen under pledd, med godteri og frukt på bordet mens vi ser på en amerikansk grøsser på MAX.

Hva gjør du? :-)

MILF top


Lo godt når jeg så navnet på denne toppen fra Bik Bok:

 

Skjønte du den? :-D

Topplista mi


Etter å ha gått gjennoom alle 92 påmeldte bloggerne til min toppliste, ser den slik ut nå (bare trykk på navnet til bloggeren):

 

1. Silje Halvorsen 

 

 

2. May-Teresa

 

3. Synnøve Hovden 

 

4. Silje Mari

 

5. Victoria Hellerud 

 

6. Monika 

 

7. Amailie og Kristina 

 

8. Andrea Baron 

 

9. Thea 

 

10. Helene 

 

Ble du med på topplista mi?

Den eller den?


Hvem likte dere best av disse?

Lurer på hvem jeg skal kjøpe, litt hjelp?

Familiekos


Er hos Christer i skrivende stund og her er søstra hans og familien hennes. Kjempe koselig! Men de har nettopp vært en uke i Italia, så er ikke noe særlig misunnelig på brunfargen.. heh!


 

Må komme meg opp. 
Har du besøk av familien i kveld? :)  

OUTFIT


Kanskje på tide å endre måten jeg legger ut outfit snart? Men nå er jeg så sliten etter jobb så gjør det enkelt so mde andre dagene. Hehe..


Bukse fra Bik Bok // Singlet fra Cubus // Jakke fra Bik Bok // Veske fra H&M //

 

Litt kjedelig kanskje?

På jobb :D


God morgen syvsovere!

Nå har jeg vært på jobb i 4 timer alt, og for øyblikket har jeg pause. Ble en meksikansksalat til lunsj nå også!

Hva gjør du? :)

hatt en fin fredag?


Nå skal jeg straks krype under dyna igjen. Skal opp kl 6 i morgen, så er best om jeg får noen timer på øyet. Vi snakkes i morgen!

 

Har du hatt en fin fredag så langt? 

Verdens beste sjef!


For øyblikket sitter jeg å dytter i meg en meksikansk salat til middag på jobben. Vakta i dag har gått utrolig fort, og nå er jeg ferdig om 2 timer alt.

Men over til overskriften, fikk bursdaggave av sjefen i dag. Var utrolig koselig og ikke minst hyggelig gjort av han!

Fått gave av sjefen før? :-)

Spørsmålsrunde


Jeg kjører i gang en spørsmålsrunde fordi jeg har fått mange nye lesere, og jeg syntes det er gøy. Enkelte ting kan man tenke seg til selv at jeg ikke svarer på, men vær kreative og spørr meg om det du lurer på! 
OUTFIT


Nå drar jeg straks på jobb. Skal prøve å mobilblogge i pausen min, så da snakkes vi utover kvelden! 


Singlett fra Bik Bok // Bluse fra B-YOUNG // Bukse fra Bik Bok

 

Likte du det? 

HOT or NOT?


 

Min mening er HOT! 

 

HOT or NOT? 

er høstferien over for deg også?


Fy søren så støl jeg er i dag! Den guppetimen på Elixia i går gjorde jammen meg susen.

I dag er det allerede gått en uke siden høstferien startet, hvertfall på Bjertnes, og nå er den slutt alt. Føler at jeg ikke har gjort noe fornuftig denne uken, utenom å jobbe med bloggen, trene og jobbe.. Oi det var visst litt fornuftig det ja! Men nå er det snart bare to måneder igjen, så er det juleferie og det er JUUUUUL! Gud som jeg gleder meg allerede. Har til og med startet med julegaver. Hihi 

I helgen skal jeg først jobbe i kveld og i morgen tidlig, og på søndag er det mulig at jeg skal på Paintball med jobben. Det kan bli skummelt! :DEr høstferien over hos deg å?

da var det natta igjen :)


Tar en tidlig kveld i dag jeg. Skal se ferdig Torsdag kveld fra nydalen også legger jeg meg. Skal på jobb kl 15 i morgen, men vi høres før det.  

Tusen tusen takk for alle de fine og søte kommentarene jeg har fått av dere de siste dagene. Dere er så herlige, og jeg får så blogglyst av dere<3

 

pusspuss! 

Hvem kler den best?


Likte dere den blå eller lilla kjolen best? Og hvem kledde den best?
Vil du melde deg på topplista mi?


Innen søndag skal jeg ha laget en toppliste som inneholder mine 10 favoritter av mine lesere. Så hvis du melder deg på topplista mi, går jeg inn å leser bloggen din, og bestemmer meg for de 10 jeg likte best. Du må melde deg på i dette innlegget, og følge med på søndag om du er en av mine favoritter!
 

Vil du være med? 

OUTFITTights fra Vero Moda // Genser fra Cubus //


Litt dopa? .. 

Liker dere å se outfit forresten? 

Slik ble det


Da var rommet ferdig vasket, og jeg sitter nå godt plantet i sofaen min med gossip fra hverdagen. Skal ta å forhåndskrve noen innlegg nå, for skal straks reise på Elixia for en gruppetime. Gleder meg kjempe masse!vaskekjerring


Starter dagen nå med å vaske rommet mitt. Ser ut som det har vært en liten krig og at hybelkaninene skal ta over rommet mitt! Ikke bra. 


 

Problemer med hybelkaninkrig du også?

M&M


 

Liker du M&M? 

Sov godt alle sammen


Nå skal jeg krype under dyna, tenkte jeg. Er litt trøtt etter dagen, og morgendagen byr på enda flere gjøremål. Gleder meg allerede!Natta beste lesere i verden!

HOT or NOT


Hva er deres mening om disse skoene:

 

Jeg er ikke fan av alle variantene av disse, men liker veldig godt de på bildet over. 

HOT or NOT?

bildeserie av dagen min


Christer har hatt fri fra jobben i dag, så hele dagen min har jeg tilbrakt med han. Vi var jo en tur innom Skeidar i dag, og der var det så mange fine lamper. 


In love!

I tillegg har de begynt å selge julepynt allerede i butikkene! Vi snakker bare OKTOBER her.. Er litt koselig da, men i det tidligste laget må jeg si..
Kjekken <3Aldri for kaldt å spise is :D 

 

Fine bilder? 

VIDEOBLOGG - hårflette


Fortell meg gjerne hva du synte jeg kan videoblogge om neste gang, og hvordan jeg kan gjøre redigerina bedre! 

 

Likte du videoen?

Dagens innkjøp


Som sagt har jeg vært ute å tittet litt i dag. Har vært på hele Alnabrusenteret, hos søsteren til Christer og på Maxbo. Fant meg noen ting på XXL som kan være nyttig nå når det blir kaldt og litt treningssaker. 


Flisgenser 99,-

Trenings t-skjorte 149,- tror jegNorth face bag 599,-


Energy bar til før og under trening 10,- per stk

 

Tycks?

spillelista mi


Megan Nicole - B-e-a-utiful

 

Atle Pettersen - Save me

 

Erik og Kriss - My ciy

 

LMFAO - Sexy and i Know it

 

Cobra Starship - you make me feel

 

Calvin Harris - Bounce

 

Britney Spears - Criminal 

 

Rihanna - We found love 

 Noen sanger å anbefale?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits