du får tid til det du vil, var det slik?


År og dager siden jeg har klart å sette meg ned å skrive noe her. Dagene mine har flydd fordi, og jeg har vært på skolen hver dag, jobb rett etter skolen hver dag, og for å toppe det hele har jeg så mye lekser at jeg føler fritiden min er blitt satt på vent i et år, til neste sommer. Men så har jeg min gode venninne, Silje HER, som ønsker så inderlig at jeg skal oppdatere henne. Sånn er det å bo på andre siden av bondelandet. 

Den siste uka har jeg som sagt jobbet hver dag i tillegg til skolen, og det er fordi vi har pusset opp butikken, og da har jeg trått til med litt hjelp. Har vært kjempe gøy å være med på forandringen, og det har blitt super fint der. Blir bare enda mer motivert til å jobbe. Det har gått i et fra 8 om morningen til 11 hver kveld, men nå er det høstferie om en uke og jeg gleder meg veldig til å få fri fra skolen. I tillegg har jeg bursdag i morgen, og blir 18 år!!! Kan ikke tro at lille meg skal tre inn i den voksne verden i morgen. *GLIIIIS* 

Her er vi i full gang med å få ned alt: 


Skal bli flinkere til å skrive her, og til deg Silje, men sliter litt med hva jeg skal skrive.. 

Nå må jeg snu tilbake til leksene, så jeg blir ferdig før natten kommer! 

J for COUTURE


Elsker den parfymen her. Den er blitt min nye favoritt siden jeg kjøpte den i sommer. Lukter helt ubeskrivelig godt! 

Luktet den før? Hva syntes du? 

Himmelen har fått et ny engel


Alle mine tanker og medfølelse går til familie, venner, kjente og pårørte, som nå går gjennom utrolig tung og vanskelig periode. Hvil i fred, kjære Sigird. Hele Norge sørger nå over deg, og du vil aldri bli glemt! 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits