Cute pink top


Toppen min er fra Bikbok og jeg syntes den er vanvittig søt! Kostet ikke mer enn 50 kr heller, kupp eller hva? 

Hva syntes du om den? 

Frokostsmoothie


God morgen!

Er det flere enn meg som er møkk lei brødmat om morningen? Derfor prøver jeg å lage en liten vri om morningen, og i det siste har det blitt smoothie til frokost. 

Det du trenger er:
Blåbær
Banan
Smoothie mix
Druejuice
Yoghurt (bruker egentlig vanlije, men var tom i dag)

1. Start med å kutte opp bananen i skiver

2. Ta to håndfulle med blåbær oppi blenderen 

3. Hell resten av ingrediensene oppi og start mikseren.

4. Til slutt: NYT! 

 

Er du glad i smoothie? Noen favorittsmaker?  

Antrekk 27.08.12


Dressjakke fra H&M
Topp fra Bikbok
Bukse fra Bikbok

Nå må jeg hive meg rundt for nå skal jeg på jobb. Ha en strålende kveld i sola, hvis du er like heldig med været som meg! 

Likte du antrekket?  

Klær og sko til salgs


♥ Om du skal kjøpe noe/lurer på noe: send mail til madelentujak@gmail.com

♥ Når vi har gjort en avtale sender jeg pakken i posten med postoppkrav. Da betlaer du prisen du skal betale meg og en avgift for postoppkravet. (Posten setter da pengene over til meg)

♥ Bare seriøse hendvendelser, takk! Gjennomsiktig bluse fra Vero Moda strl S. 
Brukt et par ganger. 

Ny pris: 149 kr
Selges for 50 kr. 

Kontakt: madelentujak@gmail.com

Genser fra Vero Moda strl S.
Brukt kun 1 gang.  

Ny pris: 179 kr
Selges for 50kr

Kontakt: madelentujak@gmail.com

Kjole fra Vero Moda strl M. 
Brukt kun 1 gang. 

Ny pris: Tror det var 229kr.
Selges for 100 kr.

Kontakt: madelentujak@gmail.com

Kjole fra Body touch strl 10/M. 
Brukt kun 1 gang. 

Ny pris: 599 kr 
Selges for 250 kr 

Kontakt: madelentujak@gmail.com

Kjole fra Body touch strl 2/S/M
Brukt et par ganger bare.

Ny pris: 599 kr
Selges for 200 kr 

Kontakt: madelentujak@gmail.com

Sko fra Bianco strl 39. 
Brukt kun 1 gang! 

Ny pris: 399 kr
Selges for 100 kr

Kontakt: madelentujak@gmail.com 


Fant du noen plagg du likte? Kontakt meg på madelentujak@gmail.com

Bursdagsønsker


Om kun 1 mnd fyller lille meg 18 år, og da er det vel også noen bursdagsønsker som følger med, right?

Siden jeg fyller 18, betyr jo det at jeg kan snart kjøre bil på egen hånd, og da er det vel også lurt å ha noe å kjøre med. Drømmebilen min nå er en liten Toyota Yaris. Grunnen til at det er en slik bil jeg vil ha er fordi Toyota er et trygt og bra merke. Kan kjøre til den kreperer, (nesten) og den er liten og søt. Akkurat passe jentebil til meg. 

Ellers ønsker jeg meg litt sko, treningstøy, kjoler og penger jeg kan spare til bil. Ønsker meg også ting som gavekort, middag med kjæresten på restaurant, sminke, frisørtime, undertøy, massasjetime, smykker osv. Jenteting med andre ord. Hihi :D 

Likte du ønskene?
Noe annet jeg burde ønske meg?   

Love


 If you fight like a married couple, talk like best friends, flirt like first lovers & protect each other like siblings; its meant to be 

 

Sang anbefaling


Har fått litt hekta på den sangen, så tenkte jeg bare skulle tipse om den til dere som ikke har hørt den før :) 

Likte du sangen? 

Noe jeg savner


Savner Bulgaria så mye! 

Flere som er enige? 

Antrekk 17.08.12


Endelig fredag igjen! Tror jeg kommer til å sette mer pris på helgene nå fremover siden skolen har startet.

Heldigvis hadde jeg kort dag i dag siden jeg ikke fagdag. Hurra for det!
Skal rydde leiligheten kjapt og tørke støv før jeg suser ned på jobb!

Noen spesielle planer for fredagen?
Klemmer i fleng ?

LOL - sett den før?


I dag skal jeg endelig på kino å se LOL. Liker Miley Cyrus både som skuespiller og artist, så har litt forventninger til filmen. 

Har du sett den før? 

Treningsmorgen
God morgen!

I dag skinner solen, og det er så herlig. Synd det bare er slutt på sommerferien i morgen. Gleder meg ikke til et nytt skoleår, men det er mitt siste på vgs, bare å gjøre det beste ut av det.. 

Dette blir en dag med en full timeplan. Om noen få strakser reiser jeg på Elixia med Helene og senere skal vi på kino å se LOL. Gammel film, men har ikke fått somlet meg til å se den før nå. Gleder meg til det. Syntes Miley Cyrus er flink, så det blir nok bra! 

Noen planer for dagen i dag? 

Mine bloggforbilder


KRISTIN GJELSVIK - Den herlige og sprudlende bergenseren! 

MARTHE BORGE - Den moteinspirerende og gledespredende jenta fra Kristiansand!

CAROLINE BERG ERIKSEN - Denne kvinnen gir meg både motivasjon til trening og sundt kosthold, og en inspirerende motekvinne! 

 

Hvem er dine bloggforbilder? 

 

Jakke vs jakke
Har så lyst på en cameo jakke til høsten, men er litt vanskelig å bestemme seg for hvilken. Tror jeg har funnet to favoritter. Den ene er fra Nelly.com til 399,- og den andre er fra Bik Bok til 499,-. Eneste negative med den fra Bik Bok er at den er en smule lang. 

Hvilken likte du best?

Hva syntes du om cameo jakker?  

Miley's nye look


Må si jeg likte håret hennes mye bedre før, da hun var brunette, men er jo morsomt å kunne bytte med litt sveiser og prøve ut noe nytt. Denne jenta har jo råd til å kunne sette på extencions igjen om hun angrer.. 

Hva syntes du om sveisen? :)

Totally random


 Jeg blir 18 om 42 dager. 

 Jeg har ikke sett min egen hårfarge siden 5. klasse. Sparer og sparer, så den kommer sakte men sikkert frem.. 

 Elsker å bruke en dag til å rydde rommet. Bruke god tid til å se gjennom esker, sette ark i permer osv.. 

 Jeg er forelsket

 Jeg er fornøyd med livet slik det er akkurat nå! 

 Syntes det er utrolig kjedelig å måtte spare penger

 Jeg syntes ikke mennesker er pene eller kjekke hvis de har en stygg personlighet

 Jeg kan ikke komme på en gang jeg har betalt over 599,- for et plagg før. Syntes ikke klær er verdt så mye penger. 

 Har veldig lite lyst til å starte på skolen igjen. Elsker å jobbe og ha ferie! 

 

Video - Bulgaria 2012


 

I stedet for å legge ut et langt innlegg med masse bilder, satt jeg heller sammen en liten video. Ferien var helt fantastisk, og skulle virkelig ønske at vi bestilte to uker. Kom hjem mer forelsket enn aldri før, og det er så herlig å kunne oppleve en ferie alene med kjæresten. Da fikk vi også se at vi ikke blir lei hverandre av å være sammen 24/7. Har ikke ord for hvor mye jeg koste meg.  Ubeskrivelig 

Old memories - VHS filmer

 

Flere enn meg som husker disse? 

Har du slike filmer enda? 

6 tips til å utnytte regnværsdager


Bor man i Norge, så kommer det vel ikke som en overraskelse at det kan regne mye. Året rundt. Vi kan klage så mye vi vil om at det regner og at det blir begrensninger for hva man får gjort, men da må man bare være kreativ. På slike dager får du gjort ting du ikke har tid til ellers når du har en stressende hverdag eller ligger ute og slikker desperat etter litt solstråler på kroppen. Jeg er heller ikke så flink til å utnytte regnværsdager, men her er en liten liste over hva jeg pleier å gjøre som jeg ellers aldri får gjort:


 Sov lenge og bli utvilt! Hva er vel bedre enn å kunne sove ut og kjenne seg utvilt når man våkner? Slippe å ha dårlig samvittighet for at man går glipp av solen.. 


 Vask huset for mor eller far. Ingenting er som å kunne glede andre? Kunne glede en mor eller far med et nyvasket hjem da de kommer hjem fra en hektisk dag på jobb, det må jo virkelig være verdt slite etter en dag med vaskefilla. Sett på favorittmusikken din på anlegget, finn frem støvsugeren og vaskefilla, sving deg rundt og vips så har du gjort en god gjerning for dagen! 


 Ha en bakedag. Baking blir veldig ofte nedprioritert i en stressede hverdag. Derfor er en regnværsdag en perfekt dag til nettopp dette. Bak dobbelt opp for å kunne ha en god stund fremover. Bak alt fra brød til knekkebrød, boller til kaker, eller kanskje litt småsnacks, så kan du i tillegg ha en kosedag.


 Sett deg ned med en god bok eller noen uleste magasiner. Jeg vet ikke med dere, men jeg er hvertfall utrolig dårlig til å ta meg tid til å lese bøker. Har blitt litt flinkere i det siste, pleier å sette meg godt til rette i senga med boka mi. For øyeblikket leser jeg Bak stengte dører! Det er en bok jeg anbefaler på det sterkeste. Kommer en bokanbefling etter hvert. 


 Ha en spadag med deg selv. Bruk tiden din på den spadagen du ellers aldri får tid til. Ta deg et godt varmt bad med en hårkur. Stell med neglene dine, både på hender og tær. Ta en god ansiktsmaske og bare kos deg. 


 Rydd i klesskapet. Som regel er dette et ork, men når du først kommer i gang er det vel litt deilig å få litt mer oversikt over hva skapet inneholder. Kanskje finner du noe du ikke visste at du hadde, eller noe som ikke passer som du kan gjøre om til noe annet? Ta deg tid til å sette sammen litt forskjellige antrekk du kan bruke senere, og få litt ny inspirasjon. 


Hva pleier du å gjøre på regnværsdager? 

Fikk du litt inspirasjon til noe å gjøre? 

Gavetips til henne


Har du en venninne, kjæreste, mor eller søster som har bursdag i nærmeste fremtid men som du ikke har en anelse om hva du skal gi? Her kommer et lite tips om hva du kan gi i gave!


1. Alle jenter har godt av litt selvpleie, og hva er vel bedre enn å kunne gi henne noen spa-produkter for både kropp og sjel? Priser er jo veldig varierende fra butikk til butikk, men det er da bare å undersøke. Det går også an og bestille en masasjetime hos noen massører i nærheten eller gi et gavekort på en spaavdeling. 

 

2. Er hun glad i å lese? Finn ut hvilke sjangere hun syntes er interessante og kjøp en bok, eller to, til henne. 3. Kommer selvfølgelig litt an på prisklassen du har tenkt at gaven skal ligge i, men trenger hun en ny telefon, nytt kamera ny bærbar eller en ny ipod? Om du legger av litt penger hver mnd før bursdagen hennes, så får du råd!


4. Nytt undertøy er alltid en slager hos jenter. Det er noe man aldri kan få nok av. Snok litt i undertøysskuffen hennes eller spørr henne direkte, og velg ut et sett, eller to, av noe du selv syntes er fint. Syntes du det er skummelt å kjøpe undertøy med tanke på størrelser, kjøp en søt nattkjole eller pysj! 5. Sko, klær eller smykker er vel noe alle jenter blir glade for. Kanskje er det et plagg hun har gått å siklet på i lengre tid men aldri har fått somlet seg til å kjøpe det selv. Hvertfall hvis hun er en jente-jente som er interessert i klær og mote. Er du litt usikker på hva hun kan like, så er et gavekort her også en slager. 


6. Har du litt lite med penger og bursdagen kom litt brått på? Lag heller en god middag til dere, gjerne med dessert og et kort hvor du kan skrive ned dine tanker. 7. Har du jubileumsdag med kjæresten? Bestill en weekendreise for dere to til en annen by eller annet land. Man får mange reiser for en billig penge, så selve oppholdet trenger ikke være dyrt. Hvordan dere bruker lommepengene deres der er da opp til dere selv. Fikk du noen gavetips? 

Hva pleier du å gi til "henne"? 

Gårskveldens antrekk - 1.08.12


Kjole fra Bik Bok

Skjorte fra Dressmann
Smykke fra Rosenkrants 

 

Likte dere bildene og antrekket? 

Nå skal i ned å spise frokost og ligge ved bassenget! 

Bak stengte dører


Denne boken var rett og slett helt utrolig. Det må være den verste jeg har lest. Gjennom hele boken satt jeg med en diger klomp i magen, og var faktisk redd for hva som kom til å skje på neste side. Boken er en selvbiografi, så det at det har vært en ekte hendelse er bare helt ekstremt å tenke på. Det er groteskt. 

Kristina var bare 4 år gammel da hennes egen far prøvde å drepe moren hennes, men med et mislykket forsøk ble han dømt, fengslet og fratatt retten til å ha kontakt med sine 4 barn. Likevel gjør moren det slik at Kristina og hennes yngste bror flytter til faren i Sverige, ni år senere. Det er slik livet til Kristina ble til et helvette. Som 15 - åring blir Kristina faren sin sex-slave. Han misbruker henne flere ganger om dagen, og han har sine tidspunkt for når det skal skje. Han vekker henne til og med på natten for å få utført ønsket sitt. Er Kristina heldig, kan han utsette det en time, men det skal skje, uansett. Faren hennes nekter henne også å gå uten for leilighetens fire vegger. Hun får ikke gå på skole, på butikken eller noen ting. Han er redd for at hun vil finne seg noen andre gutter, eller fortelle om hemmeligheten deres til noen. Han mener nemlig det at kjærligheten mellom far og datter er det fineste som finnes, og syntes ikke det er noe feil ved at far og datter deler seng. 

Kristina blir gravid med faren sin, og føder datteren Monica som er sterkt utviklingshemmet. Bare fire dager etter fødselen forgriper han seg på nytt, og slik fortsetter det. Barn nummer to blir til i en voldtekt bare en mnd etter fødselen, og Kristina må gå gjennom enda et svangerskap med faren sin som faren til sitt eget barn. Til sosialvesenet forteller de at faren til barna er en svensk gutt med navn Anders Eriksson. Selvom ingen tror på historien deres, er det likevel ingen som griper inn. 

Sannheten om at faren har forgrepet seg på datteren kommer frem til slutt. Han blir dømt til fengsel, og Kristina mister omsorgen for ungene sine. Hun prøver å få seg en utdanning og få orden på livet sitt, men mislykker. Hun prøver seg i mange forskjellige jobber, men ender til slutt opp som en prostituert. 

 

Historien var spennende fra starten av, og jeg var helt i sjokk da jeg var ferdig å lese boka. At det faktisk har vært noen som har opplevd dette, setter så sterke spor. Hun fikk ingen hjelp, og det viser jo bare at barnevernet ikke har gjort jobben sin riktig.

Boken får et terningskast 6 av meg og selvom det er en ekkel og grotesk bok, anbefaler jeg på det sterkeste å lese den. 

Har du lest boken før? Eller skal du gjøre det nå? 


PS: Jeg prøver å skrive nye innlegg her nede, men internetten er litt sugent, så det tar time å laste opp et bilde. Derfor kommer det noen ferdigskrevde innlegg :) 

Madelen tipser - By you


Har du lyst til å ha et plagg ingen andre har? Den eneste måten å få til det på er faktisk ved å gjøre noe med et plagg selv. Du kan for eksempel klippe en olabukse om til en shorts, en t-skjorte til en singlet med indianerpregete frynser nederst, eller du kan gjøre det så enkelt som å sette øredobber på en skjorte. Under her har jeg tatt 4 plagg og satt på litt forskjellige øredobber, og jeg syntes det ser utrolig fint ut. Det positive ved at det er øredobber er at du kan bytte og trikse litt om hverandre, og de sitter ikke der permanent. 

Start med å finne frem de plagene du skal bruke, og øredobbene dine. 

Legg øredobbene du vil bruke på plagget for å finn ut sånn ca hvor du vil ha de. Lurte å ikke stikke de inn med en gang hvis du ikke vet hvordan du vil ha de. Bruker du det på en skjorte, kan det lett bli stygge hull når du tar de ut igjen. 

Voilaa! 

Se så søtt! 

Har satt på en del på dressjakken min også. Det syntes jeg ble kjempe fint!

 

Likte du tipset? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits