@ Dolly dimples


Liker du Pizzaen herifra? :-)

Resultatet av hårfargingen


Rakk ikke å legge ut bildene i går, men de kommer heller nå.. Etter min mening syntes jeg at det ble litt for mørkt, men tenker å ha det sånn et stund fremover, hvertfall til jeg blir lei, så får vi se hva jeg gjør. Hihi. 

FØR:
ETTER:Hva er deres mening? Litt for mørkt? 

Hva syntes dere?


Har tittet litt på disse skoene fra Nelly.com i en lengre stund nå, men jeg er litt usikker på om jeg skal bestille de eller hva jeg skal.. De er kjempe fine, men de ser så store og "klubbete" ut. Hva syntes du?

farger håret ala Helene


Etter at jeg farget håret mitt for noen uker siden, har den svarte etterveksten min kommet krypene. Derfor bestemte jeg meg for å farge det på nytt. Siden lønninga snart var borte, måtte jeg ty til butikkfarging. Helene holder på å sette fargen nå, så får håpe på et bra resultat. 
Etterveksten min før farging
Legger ut resultatet når det er ferdig :-D

Ønsk meg lykketil! hihi 

Siste dag av ferien


Da har det snart gått to måneder allerede siden vi klemmte hverandre farvel, og ønsket alle god sommer. Syntes dagene bare har flydd av gårde, og jeg kommer virkelig til å savne denne sommeren. Har blitt så mange minner rikere. Blant annet sydenturen med Christer, harryturene vi har hatt, Liseberg weekend og mye mer. Men nå står høsten for tur, og et nytt skoleår står for dør. 

En herlig sommer! 

 

Har du hatt en fin ferie?

Når starter du på skolen igjen?

En sang som får meg til å gråte


Hver gang jeg ser på filmen The last song, og denne sangen kommer, må jeg ta til tårene. Den er så vanvittig søt og fin, og passer så utrolig bra til selve filmen. Er det en sang som får deg til å gråte? 

RUSS 2012


Da jeg kom hjem fra butikken i sta, hadde jeg fått russekatalogen for 2012 i posten. Er ikke lenge til det braker løs, så nå sitter Karoline og jeg å titter litt. Mye forskjellig å velge mellom, så blir vanskelig å velge. Har funnet meg noen favoritter av selve snekkerbuksa, joggebukse, hettegenser osv. 

Siden jeg er russ 2012, vil det si at jeg er russ når jeg går i 2. klasse, og blir blåruss. Grunnen til det er at jeg går yrkesretta linje, Service og Samferdsel, og jeg har flest venner som er 93 kull. Gleder meg sinnsykt mye, og allerede på mandag er det russemøte på skolen. 

Er du russ i år?

Gleder du deg til du er russ?

Favoritt TV-serier


Jeg hadde blitt utrolig overrasket hvis det finnes noen som ikke har en favoritt serie som går/har gått på tv. Jeg har 3 favoritter som jeg lenge har vært hektet på. Og hva er vel bedre å bruke en regnfull dag på en å kose seg under et pledd med en film eller serie å stirre på?

Hvertfall i sommer har det blitt mye tv-titting, spessielt på frustrerte fruer. Har sett sesong 3, 4, 5 og 6. Sett til og med sesong 6 to ganger på under 1 mnd. Kan si jeg er litt hekta. Men også Sex and the city blir man hektet på. Elsker de to seriene.

Den siste serien jeg føler med på er gode gamle Hotel Cæsar. Har fulgt med på det siden begynte å gå på tv. Noe som er vel over 10 år siden. Får med meg hver episode, og får jeg ikke sett det direkte - tar jeg det opp!Noen favoritt serier?

parfymene mine


Jeg syntes alltid det har vært vanskelig å finne en god parfyme som lukter litt unikt, men har forelsket meg i tre stykker nå. Den ene har jeg brukt i noen år, så den har lenge vært en favoritt. De to andre kjøpte jeg på flyplassen i Tyrkia. Kjempe gode begge to!

Dolce & Gabbana the one - Britney Spears - DKNY

Hvilke parfymer bruker du?

topp 3 yndlingssanger


Selena Gomez - I love you like a love song
 

Chris Brown ft Justin Bieber - Next 2 U
 

Sak Noel - Loca People

 

 

Hvilke er dine topp 3?


Pompel og pilt på teltur


Da har Christer og jeg endelig klart å sette opp teltet. Vi klarte det faktisk på første forsøk! *stolt*
Men før vi skal gå ut å innrede det med liggeunderlag, dyner og andre ting, skal vi nyte et kokkelert måltid av svigemor.

Liker du å være på teltur?

Outfit


Har vært sinnsykt dårlig blogging i det siste, men jeg har mistet litt av motivasjonen. Men skal PRØVE å bli flinkere! 


Dagen min i dag har gått til jobbing og bare slappet av i dusjen en time. For øyblikket sitter jeg på farten ut av døra, skal ned på Rema igjen for å handle til kvelden. Christer og jeg har nemlig bestemt oss for en liten telttur ut i hagen.. hihi! 

Slang på meg noe i full fart nå, men er vel ikke så farlig når man skal være i et telt. Her er det jeg har på meg:

Genser fra Vero Moda // Tights fra Bik Bok


Har forresten omublert litt på rommet mitt. Snudde på senga, flytta på bordet og litt andre små ting.. 

FØR:ETTER:Syntes det ble mye bedre plass, og virket mye større hvertfall. Tommel opp!


Hva syntes du? 

I love you like a love song


Parishjulet


Da Christer og jeg var i Liseberg forrige uke, tok vi mini-parishjulet som er der. Fikk utsikt over hele byen, og det var kjempe fint der. Har endelig funnet overføringskabelen til kameraet, så bildene kommer litt sent.. 


Kjørt parishjulet før? :D

I bursdag


Lite mobilinnlegg. Sitter i bursdag til pappa med hele familien. Kjempe koselig!
Blogger mere senere! besøk forresten sassaia.blogg.no.

Hva gjør du i kveld? :)

hvordan få bakgrunnsbilde på iphone


Fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut hvordan jeg fikset bakgrunnsbilde på menysiden på iphonen min. Er sinnsykt dårlig til å forklare, men håper du forstår. 

1. Først går du inn på det bilde du vil ha som bakgrunn.2. Trykk på den firkanten med pila gjennom, da skal det komme opp en mini-meny som ser slik ut:

3. Trykk på "Bruk som bakgrunn"4. Trykk der etter på "Bruk"

5. Til slutt velger du om du vil ha bilde når tastelåsen er på, om du vil ha det bak menyen, eller om du vil ha det på begge. 

Håper det var til noe hjelp, og at du skjønte forklaringen! :) 

One in a million


Innkjøpene


Jeg fant meg faktsik et par sko i dag da. Helt enkle, sorte sko, men de var kjempe søte. Ble selvfølgelig med litt mer enn bare se skoene da. Var litt salg i dag, så husker ikke helt alle prisene. Her er det jeg kjøpte;


Kort, servietter og bordkort fra Bokhandelen


BH - H&M 99kr
Bikini - Cubus 29 kr


T-skjorter til min kjære <3 Alle fra Cubus


Bukser fra Bik Bok


Bluse fra Bik Bok


Sko fra Bianco
Den ene buksa fra Bik Bok. Ligner veldig på en ola-tights i stoffet..

Kan ikke si meg annet enn fordnøyd!

Hva syntes du? 

Outfit


Nå skal jeg straks ta bussen til Strømmen med Helene. Skal se på et par sko som jeg skal bruke til helgen. Blir sikkert noen små ting til!


Shorts - Kappahl // Topp - Cubus // Smykker - Tyrkia
Rekker ikke å legge ut flere bilder,  men vi snakkes!

Noen flere som skal ut å shoppe i dag? 

iPhone-apps


Tenkte jeg skulle vise hvilke apps jeg har, og fortelle litt om hva de er..På første siden har jeg de vanlige appene jeg bruker mest, og de fleste er de som følger med telefonen, i tillegg har jeg lagt til blogg.no, facebook og msn. På side to har jeg bare spill. De fleste er morsomme i starten, men så blir de kjedelig når man har rundet dem. Anbefaler Bunny Shooter, Air Penguin og Nuts!Siste siden har jeg plassert de jeg bruker minst, men som kan komme til nytte. Trafikanten er smart for å sjekke buss og tog tider, Bik Bok, iDelig og 7/11 har jeg for å sjekke litt tilbuder ogsånt.. Instagram lastet jeg ned i går, så har ikke fått testet den ut enda, men anbefaler CamWow. Mange forskjellige måter å ta bilder på med telefonen. 

 

Har vi noen like apps? 

Spillelista mi


Her er spillelista mi nå for tiden;Noen jeg burde føye til? 

Jobbkveld


Skulle bare si at nå stikker jeg på jobb. Kos dere i kveld søtnoser <3

Noen planer? :-)

nye sko


Her om dagen var jeg på Strømmen for å titte på bursdaggave og jeg kom over et par sko som jeg falt pladask for. De var litt dyre, så jeg droppet de, men så dro Christer og kjøpte de for meg. *Lykke* De er utrolig behaglige å gå med, ikke for høye, kanskje litt varme til å gå med på sommeren, hihi , men absolutt herlige. Ser litt ut som sånne sjørøversko.. 

Hva syntes du? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits