Det perfekte kjolevalg


Er det flere enn meg som syntes det er vanskelig å finne en fin kjole når det kommer til anledninger som konfirmasjon, familiemiddager, bryllupsgjest, date og lignende? Har satt sammen noen av mine favoritter fra Nelly.com. Håper du finner noe som faller i smak! 

 

Sort 1 HER // Sort 2 HER

Nydelig rosa HER

Hvit 1 HER // Kremhvit 2 HER

Hvit maxikjole HER // Fersken maxikjole HER

Fersken HER // Gul HER 

 

Fant du noen kjoler du likte?

Rommet vårt


Her har dere noen bilder av hotellet vårt. Bildene er tatt i natt når vi kom ned, så det er litt mørkt. Hotellet vi bor på heter Barcelo Royal Beach og er et fem-vingers hotell. Det er helt super fint! Lobbyen er nydelig, det er 3 bassenger, spa, treningsrom, kjøpesenter og internettcafé. Luksus! Rommet vårt ligger ganske høyt opp så vi får sett mye, men vi ligger på et hjørne bak en vegg som ødelegger litt for sola og utsikten. Men vi klager ikke! 

Her har dere noen bilder av lobbyen:

Her kommer bildene av rommet vårt: 

Kjøkken med stekeovn, stekeplate, fryser og kjøleskap. 

Liten spisekrok. Så kos! 

Og badet vårt! 

 

Nå skal vi ned å spise frokost før vi drar på stranda! Høres i ettermiddag <3 

Hva syntes du om rommet?
Vært på dette hotellet før?  

Vel fremme i Bulgaria


Endelig er vi fremme i Bulgaria. Reisen gikk kjempe fint, men kanskje litt i overkant mye turbulens.. Huff, blir så dårlig av det! Men hotellet vårt er hvertfall helt NYDELIG hittil. Var jo mørkt når vi kom frem så blir spennende å se i morgen. Jeg har vært her to ganger før, men det er første gangen til Christer. Har allerede blitt lurt av en dame for penger på et Supermarked, så de er veldig slue her. 

Noen som er interessert i å se bilder av rommet? Det er nydelig! 

 

God natt søtinger! <3 

Reisefeber


God mandagmorgen! 

Da er endelig dagen for avreise kommet. Om noen få timer sitter Christer og jeg på vei til Bulgaria for å slikke sol i en uke. Håper det kommer til å bli en knall uke med mange opplevelser, sol, varme, god mat og hyggelig selskap. Nå må jeg svinge meg rundt å få pakket ned det siste før jeg må ut døra. Ha en strålende mandag enn så lenge, så høres vi etterpå 

Tyrkia 2011 

Hva skal du gjøre i dag? 

Dagen før avreise


Da er det kun 1 dag igjen til vi reiser til Bulgaria. Flyet vårt går ikke før på ettermiddagen, så har god tid i morgen til å pakke siste rest. Nå skal jeg på Elixia med pappa, så skrives når jeg kommer tilbake!
 

Flere som trener i dag? Eller skal på ferie? 

Innkjøp - 26.07.12


For et sommervær! I dag har det vært hele 25 grader i skyggen. Til og være Norge må jeg si meg overasket. Men norsksommer på sitt beste, er jo bare topp. Synd det ikke varer stort lenge. På mandag er det nemlig blitt avreise dag til Bulgaria, så denne uken har det vært litt småinnkjøp til reisen. 

To stk venstrefot fra Monella.se. Har ikke fått svar av selskapet enda, så ser ut som om jeg ender opp med å måtte gå med to venstreføtter på bena.. 

Rosa iPad-deksel

Veske fra Morris

Kjole fra bik Bok (Bedre bilde kommer i antrekksbilder fra syden) 

 

Likte du innkjøpene? 

Videoblogg - dårlig service


 

Beklager den dårlige kvaliteten men filmet med Macen. Måtte bare få ut litt frustrasjon over selskapet, og jeg håper dere tenker på dette om dere skulle komme til å bestille fra Monella.se i fremtiden.. 

 

Hva syntes du om videoen? 

Life is like a mirror. It'll smile at you if you smile at it.


Bruk dagen til å spre glede, dere. Ingenting er bedre enn å være fornøyd med livet. Vi har egentlig ikke lov til å klage, for det er alltid noen som har det verre enn oss. 

Søte sommerskoDe sorte finner du HER // De hvite finner du HER 

 

Bare jeg som syntes disse skoene var fine? Etter min mening var de nydelige. De sorte var veldig fine, men jeg syntes det blir et litt søtere preg med de hvite. Om det er igjen noe på kontoen etter sydenturen, tror jeg at jeg muligens klikker hjem et par i hvitt. De er forresten på salg, 200 kr! 

 

Likte du disse skoene? 

Totally random


1. Jeg skal ha min første langkjøring om en uke. Har igjen to langkjøringer, så er det oppkjøring! 

2. Min favorittserie er Frustrerte Fruer.

3. Jeg er et utrolig følsomt menneske. Nesten så jeg begynner å gråte av å se en flue dø :(

4. Når jeg ser mennesker som er forelsket i hverandre, blir jeg utrolig glad.

5. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å dra til Bulgaria med kjæresten min om 12 dager!

6. Jeg har instagram. Følg meg gjerne, heter maadelen. 

7. Jeg har familie i polen. 

8. Selv om jeg har sykt mange klær, føles det ikke ut som om jeg har noe å ha på meg. 

9. Jeg er livredd for å fly!

10. Jeg hører på NRJ hver morgen. 


Hva syntes du om slike innlegg? 

New shoes


 

Skoene er fra Nelly og kostet 175 kr. Lyst på like? Du finner de HER

 

Hva syntes du om skoene? 

Nytt deisgn - you like?


God morgen http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png

I natt satt jeg oppe til kl 2 bare for å fikse det nye designet mitt. Rakk ikke å bli helt ferdig før øynene lukket seg, men kom utrolig langt. Syntes det ble kjempe fint, og nå har jeg jo til og med en meny under headeren! Skal få laget nyt header og få satt inn linker til litt forskjellige ting, så blir jeg ferdig. 
 

Skulle gjerne hatt sidemenyen litt lengre opp, men får se om jeg finner noen koder til det. Eller har du noen forslag? 

 

Likte du det nye designet? http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png

Innkjøp - 10.07.12


Solbriller fra Cubus

Tube-bher fra Bik Bok 
Shorts fra Gina Tricot

Jakke fra Bik Bok

 

I tillegg kjøpte jeg Frustrerte fruer sesong 2, siden den var den eneste jeg manglet i samlingen. Alt jeg har kjøpt i dag er i forbindelse med Bulgaria, så føler egentlig ikke at det var noe bortkasta kjøp. Snakk om å overbevise seg selv! 

 

Likte du innkjøpene? 

 

Shopping


God kveld :)

Christer og jeg har vært ute å fartet litt i dag. Har kjøpt noen deler til bilen hans, og jeg har kjøpt burdagsgave til pappa og kjøpt litt småting jeg skal ha med til syden osv. Noen som er interesserte i å se? 
regn regn gå din vei


God morgen solstråler! 

Alle vi som blogger er utrolig heldige når det regner. Selvom det ikke er solstråler ute, så har vi dere lesere som er som solstråler. Flere som har regn hele tiden? 

to nye bøker


Har vært en tur hos mamma i dag, og da fikk jeg låne med meg to bøker jeg tenkte jeg skulle ha med til syden. De virker veldig interessante begge to, så tror faktisk jeg stupe inn i den ene nå. Kan godt anbefale de når jeg har kommet meg gjennom de, om de er bra. 

 

Flere som er lesehester i syden? 

Monella.se? Er det tull?


God morgen skjønninger. 

For en stund tilbake reklamerte Marthe Borge på bloggen sin om noen sko hun hadde fått sponset fra Monella.se. Likte de skoene henne hadede fått veldig godt, så jeg bestemte meg for å kjøpe et selv. Skoene mine bestilte jeg 10 juni (!!!!) og de er fortsatt ikke kommet til meg. Det er snart 1 mnd siden, og på hjemmesiden reklamerer de med 1-4 leveringsdager. Har sendt flere ti-talls mail til selskapet, og i første omgang ble jeg lovet skoene innen forrige uke var omme. Men kom det noen sko? Nei! Jeg fortsatte mailskrivingen, og alt jeg får i svar er Hvad er ditt ordrenummer? Har svart på det like mange ganger som jeg har sendt mail. 

For meg virker selskapet utrolig useriøst. De kan sponse bloggere og få reklame via de, men når man bestiller skoene, så skal man ikke få de? Pengene er betalt, og når det tar så lang tid, så vil jeg egentlig bare få pengene mine tilbake. Her er bilde av skoene fra hjemmesiden deres.. 

 

Har du vært borte i noe lignende?

Bestilt noe var monella.se før? 

Noen erfaringer om været i Bulgaria?


God kveld søte lesere. Mange som er oppe nå? :-) Det er jo sommerferie, så hvorfor ikke.. Jeg er på vei til å krype under dyna, men det er en liten ting som irriterer meg grønn. Christer og jeg reiser til Bulgaria om ikke mindre en 27 dager ( HYL!!!!! ) og jeg er litt bekymret for været. På værvarselet uken fremover var det visst meldt litt overskyet og regn, noe som er tommel ned! Christer har aldri opplevd regn i syden før, og vil jo helst ikke at han skal oppleve det med meg første gang til et sted jeg maste meg til. 

Selv har jeg vært i Bulgaria to ganer før, og har opplevd regn begge gangene. Det har ikke vært snakk om mye, men man vil jo ikke reise fra regn i Norge, og møte på regn etter noen timer i fly og noen tusen lapper ute av lommeboka. Flere enn meg som er enige i den tanken eller? :-)

Poenget mitt er, jeg lurte på om det er noen av dere søte lesere som har vært i Bulgaria i det siste, eller på samme tid før, som har noen værerfaringer å dele? Tar i mot alt med takk! MÅ overbevise Christer om at det kommer til å gå fint! 

Må si jeg har forandret meg, hvertfall i ansiktet, på 3 år siden sist!  

 

Noe å dele? :D

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits