Mornington Hotell Gøteborg


Nå ligger Christer og jeg i hotellsenga vår i Gøteborg. Tok toget kl 07.00 fra Oslo S i dag, så var vel fremme rundt tolv. Har bare vært ute i byen i dag, spilt mini-golf (jeg vant, hihi) shoppa litt småting og nettopp dusjet. Skal straks ut en tur igjen, men vet ikke for hva. 

I morgen bærer turen til Liseberg. Hotellet vår ligger bare ti minutter unna med gange, og det kommer en video fra rommet når jeg er tilbake i Nittedal. Glemte selvfølgelig USB-kabelen til kameraet.. Vært i Liseberg i sommer? :) 

Hos legen


Nå er jeg hos legen, nok en gang, men denne gangen er det heldigvis ikke jeg som er der inne. Sitter bare utenfor å leser litt gammelt sladder og spiller på iphonen :-)

IKEA Furuset


Nå har Christer og jeg nettopp vært en tur på IKEA og kjøpt gave til pappa. Mens vi var der fikk vi litt inspirasjon til hvordan vi skal ha vår leilighet. Tok noen bilder, men ble kanskje litt mørke.. Elsker seriøst å være på IKEA. Det er så utrolig koselig å være der, og kjempe masse fint der.

Liker du å være på IKEA? :-)

Depend gelekit - prosjekt


I går ble det ingen oppdatering etter jobben, satt klistret til nyhetene fra jeg kom hjem til langt på natt. Er helt stum! Det er en helt forferdlig situasjon og at noe sånt ville skje her i Norge, hadde jeg aldri trodd!

Men over til overskriften, nå er jeg hos anja og hjelper henne å sette på negler. Er litt usikker på hvordan det blir men vi får se :-)

Har du prøvd å sette på negler før? :-)

OUTFIT


Nå skal jeg ned på jobb igjen og jobbe kvelden. Siste dagen før helga, for nå har jeg en fri helg. Vet ikke helt hva jeg skal enda, men nå må jeg hvertfall gå. Ha en strålende fredagskveld alle sammen! 


Skjerf  - H&M // Genser med blonder - Vero Moda // Bukse - Only 
 

Speilbilde må man ha..

Og et til for å være sikker Puss & kram <3

Har du hund?


Har skrevet et innlegg tidligere om at jeg gjerne har lyst på hund, og nå klarte jeg å drømme meg bort på finn.no igjen.. Det er jo de sjarmtrollende der, og jeg blir jo bare mer forelsket enn noen gang! Christer og jeg har tenkt lenge på å kjøpe en sammen, men begge foreldrene våres mener vi ikke har tid og blabla.. 

Her er en jeg sitter å sikler på nå;Blanding av Jack Russel og Chihuahua <3<3 me love!

Har du hund? I så fall, syntes du det er mye stress? 

Hvem kler kjolen?


Min mening er at begge to kledde den, men på hver sin måte. De har jo forskjellig tilbehør, og syntes det ble noen fine kombinasjoner. Hvem syntes du kledde den best? 

Vurdering 1.


Den første vurderingen går til Camillas liv by Camilla Granvoll


INNHOLDET I BLOGGEN:
- Du oppdaterer leserne dine regelmessig, med alt fra dine tanker og hva som interesserer deg til bilder og musikk. Hvert innlegg inneholder mye variasjon med bilder og tekst, og du skriver på en måte som er enkel å lese. 


DESIGN:
- Designet ditt er utrolig oversiktlig og fint med rolig farger. Du har en menylinje som er et stort +, det gjør det enklere for leseren å finne frem til de forskjellige sakene du har skrevet om. 
 

VURDERING:
- Jeg vil gi deg karakteren 5+. Fortsetter du slik, er det ikke langt igjen til vurderingen lander på 6'ern. Stå på!

 

Bloggen hennes finner dere her; http://lifebycamilla.blogg.no/
Få de perfekte øyenbrynene


Øyenbrynene er viktige for det totale inntrykket av et ansikt, og pent nappede øyenbryn gir ansiktet et løft. Noen liker at brynene er tykke og lar dem vokse, mens andre liker å nappe dem jevnt. Fasongen på brynene er også avhengig av mote, men generelt bør du være forsiktig med å nappe for mye. Det kan nemlig føre til at du til slutt mister hårveksten over øynene. Ofte er det som ser mest naturlig ut, det beste. 
En feil mange gjør er å bruke for mørk farge på brynene. Fargen skal aldri være mørkere enn den mørkeste fargen du har i håret.  
 
For å få riktig fasong på brynene uten å risikere å nappe bort for mye kan du dekkehårene som skal fjernes med en dekkstift eller concealer. På den måten er det lettere å se hva du skal nappe og ikke skal nappe.

Pass på at vinkelen på øyenbrynene er slik at det høyeste punktet er litt til siden for midten av øyet. Brynene skal følge øyets fasong på en naturlig måte, og skal ikke være for tykke eller for tynne.  

Hørt om dette før?

OUTFIT


God morgen! 

Har vel egentlig vært oppe i mange timer allerede, men har ikke ordnet meg før nå. Skal på jobb i dag kl 4, så blir ikke noe blogging før i kveldinga. Nå driver jeg å øver med på å gå på høyesko mens jeg blogger og bestiller billetter  til noe artig jeg skal neste uke. Hva det er får dere vite på tirsdag! 


Bluse fra Vero Moda // Bukse fra Bik Bok // Veske fra Tyrkia 
Hva syntes dere? 

A mi me gusto


Middag på jobben


God kveld søtnoser <3 nå sitter jeg på jobben og har pause. Prøver ut mobilblogging fra telefonen, så håper det blir bra! Hva gjør du for noe nå? :)

Off to Gardermoen


Skulle gjerne sagt at jeg skulle reise til syden en uke, men skal bare opp for å hente Svigemor og broren til Christer.  Håper ikke de er alt for brune, for det er ikke noe morsomt da.. Hihi .. Vi snakkes<3Hva gjør du nå? 

Videoblogg - outfit


I dag kommer outfitet som en video. Si gjerne hva du syntes om å gjøre det på den måten, og om du likte outfitet! 

 

Ønskeliste fra Nelly.com - sko


Har siklet på mange sko fra nelly.com nå, bare lommeboka som hindrer meg. Lønninga er snart borte, og jeg reiser bort noen dager neste uke. Må nok heller ønske meg til bursdag! Hva syntes dere om skoene? 

til Lillestrøm


Har vært utrolig dårlig med blogging de siste dagene, men både dagen i går og i dag har gått til jobbing. Nå står Christer og jeg på tur ut for å vaske bil og dra til Lillestrøm for en middag. Senere skal vi ut med jobben og noen andre venner for å bowle. What a lovely saturday! Ha en strålende kveld søte lesere <3 

Noen planer? 

smil som om det er det siste du gjør


Formen er bedre, og jeg skal ned på jobben nå. Gleder meg masse til å jobbe litt igjen. Har tross alt ikke gjort det siden mandagen.. Hihi Men jeg syntes det er gøy, og hva er vel bedre enn det? Jobber du?

dårlig form


Var oppe kl 7 i dag for å sende "mannen" på jobb, men jeg krøyp fort under dyna igjen. Formen er ikke helt på topp. Svetter og fryser om hverandre, vondt i hodet og er skikkelig kvalm. Skal prøve å slappe av litt, før jeg skal på jobb kl 3 og jobbe kvelden. Krysser fingrene for at formen blir bedre!

Hvordan er formen din?

Vi snakkes, natta <3

Hvem kler kjolen best?


Ashanti eller Katy Perry? 

søtinger i solen


God morgen søtnoser!

Eller god ettermiddag heter det vel. Nå sitter jeg å glaner på tv'en og har nettopp vannet masse blomster. Venter på Helene søtnos, og vi skal vel være ute i solen eller se på en film. Det finner vi nok ut, men vi prates senere. Hva er planene dine for dagen? 

Videoblogg - Tusenfryd


Her er videoen fra vi var på Tusenfryd. Filmingen er ikke akkurat den beste, men er ikke lett så mye som det rista. Håper dere liker den!

Tusenfryyyyyyyd


Ble dårlig med blogging i dagtidlig, men måtte bare hive meg opp av senga og rett i dusjen før jeg måtte løpe å vekke Christer. Heiv oss i bilen og satte snuta mot Tusenfryd. Kan vel si at det var en hektisk morgen..

Kom akkurat inn døra etter 8 timer på Tusenfryd og er sinnsykt slitene. Har vært over alt i parken, 2 ganger til og med! Tok ikke så masse bilder, men har filmet en hel god del, så nå skal jeg mekke en liten video til dere hvis dere er interesserte? Vil du se videoen? 

Mest aktiv


Takket være dere har jeg kommet på mest aktiv lista, og jeg ligger på 26. plass. Ble så vanvittig glad da jeg så det i ste. Dere har gitt med motivasjon min tilbake, og jeg er så takknemlig for at dere vil lese bloggen min. 

Jeg vil for all del holde på dere lesere, men da vil jeg gjerne vite hva du vil lese mer av på bloggen min. I do eveything for you. eller noe!Et par år siden, kan man si. Meg og Oscar gosselosse<3

 

Hva vil du lese mer av? 

sofakos


Christer og jeg har nettopp vært å spist middag på Rema med en kompis. Vi var så snille å dro for å kjøpe kebaab til oss. Skal bare slappe av i kveld, for imorgen skal vi på Tusenfryd! :-DHva gjør du i kveld? 

Elixia


Nå tar jeg snart turen ned på Elixi Kalbakken. Litt seint å starte letinga til sommerkroppen nå, men bedre sent enn aldri. 

spillelista mi


Legger ut spillelista mi på nytt, siden jeg har endret favoritter fra forrige gang. Hvis du har noen bra musikktips, kom gjerne med de i kommentarfeltet!

Shakira ft Pitbull - Rabiosa

 

Beyonce - Best thing I never had

 

Chris Brown ft Justin Bieber - Next 2 you

 

Selena Gomez - Who said

 

Eric Amarillo - Om sanningen ska fram 

 

Coco Jambo - Mr. President 

 

Mohombi - Coconut tree

 

David Guetta - Little bad girl

 

Katastrofe - nødlanding

 

Inna - Sun is up

 

Hører du på noen av de samme? 

Vurderingsrunde


Starter nå en vurderingsrunde som varer ut uken. Jeg skal prøve å vurdere en blogg hver dag, så håper jeg bare får nok påmeldte. Så, hvis du vil ha bloggen din vurdert, meld deg på i kommentarfeltet. Har du meldt deg på? 

legeskrekk


 I morgen skal jeg til legen for å fjerne en føflekk. Har fått time halv 9, og jeg gruer meg som en liten unge. Har skikkelig legeskrekk, og jeg er redd for at det skal gjøre vondt. Har lest litt på nettet og det var mange som sa at det ikke gjorde vondt når det skjedde, men smerten kom etterpå. Får vel bare bedømme det selv i morgen etter jeg har vært der. 

Bildeopplasting funker selvfølgelig ikke.. Men her har dere en sang!


 

Vi blogges mer i morgen :-D

 

Har du legeskrekk eller fjernet en føflekk før? 

outfit


Om en halv time skal jeg ned på Rema for å jobbe litt. Har nettopp vært en tur i dusjen, tatt outfit bilder og nå skal jeg henge opp tøy før jeg må løpe. 


Genser fra Cubus // Bukse fra Bik Bok 

Hva syntes du? 


Luftballong - bildedryss


Til valentine bestillte Christer to kjærlighetsluftballonger. Vi sendte opp den ene på valentine, og den siste sendte vi opp på lørdagen som var. Denne gangen husket jeg faktisk å ta litt bilder av den. 
Vi sleit litt å få fyr på den siden det var noen småhull, men til slutt føyk den til værs. Men da den endelig kom opp, startet det selvfølgelig å regne.. menmen.

Her er et bildedryss:Gjort noe sånt før? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits