4 måneder meg kjæresten min i dag


30.03.10 ble jeg og Christer sammen, og i dag har vi da vært sammen i 4 måneder. Åå, det har vært de beste månedene i livet mitt. Jeg storkoser meg når jeg er sammen med han. Han er virkelig verdens beste. 


Har du kjæreste? 
Hvor lenge har dere vært sammen?

Under opp-pussing


For øyblikekt driver jeg å fikser litt på designet så noen av de innleggene er til menyen under headeren jeg lager. 

I dag våknet jeg rundt i 10-tiden, og etter det har jeg ikke gjort noen ting egentlig. Så nå sitter jeg her da i pysjen, usminket og udusjet, veldig deilig... næt. Jo, også har jeg fått clutchen jeg har bestilt meg i dag. Den var jo super søt, men glidlåsen funket ikke. 

Den trenger bare litt smørning, så blir den så god som ny. 

Nå må jeg hive meg i dusjen og fiske meg, for jeg skal ha jentekveld med Solfrid idag. 


Deilige .. og søte .. tihii <3 

Hva skal du i dag ? 

- Madelen 

Musikk


Kontakt


Har du noen spørsmål du gjerne skulle stilt meg? Send meg gjerne en mail på madelenblogg@gmail.com, eller bare spørr i kommentarfeltet :)
Om meg


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Madelen E.T. Er ei 17 år gammel jente, født og oppvokst i Nittedal, rett uten for Oslo. Jeg er ei livsglad jente som prøver å være med på alt. Jeg starter på mitt siste år på videregående med påbygg, og planene mine etter det er fortsatt litt uklare. Har mest lyst på et friår hvor jeg kan jobbe og tjene penger, for og kunne reise og oppleve litt av verden. Har en kjæreste som jeg har vært sammen med i snart to og et halvt år. Ellers liker jeg å være på senteret, for det er ingen hemmelighet at jeg elsker å shoppe. 
Fritiden min går for øyeblikket til verdens beste kjæreste, familien min, venener, jobbing, mye shopping som sagt og trening. Trener på Elixia på Kalbakken, og prøver å være der så ofte som mulig. Jobber på Rema 1000 i Nittedal hvor jeg har jobbet i over to år. Stortrives der, så mange av kveldene i uken blir tilbrakt der. 
Da fikk dere en liten smakebit på meg og mine interesser. Resten får dere følge med på ved bloggen min.
Lurer du på noe, er det bare å spørre! 
Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits