Uvaner


Alle har vel uvaner. Oftest er det ting man ikke tenker over at man gjør før noen sier ifra. Det er de uvanene som er de vanskeligste å bli kvitt. Jeg har mange uvaner, og her er en liten liste over mine. Del gjerne dine også. 

1. Jeg sitter alt for mye på dataen. Blogg, facebook, kjendissladder, nyheter, nettbutikker osv. Bruker mange mange timer hver dag. 
2. Jeg bruker alt for mye penger. Skulle gjerne vært flinkere til å spare, men er så mye som frister av både klær, reiser og mat.
3. Jeg skifter antrekk flere ganger om dagen. Har blitt mye flinkere til å holde meg til et antrekk hver dag, men før, og av og til, kunne jeg skifte 3-4 ganger om dagen.
4. Jeg sovner alltid når jeg ser på film.
5. Jeg knekker fingrene.
6. Jeg biter meg i leppa alt for ofte.  

 

Hvilke uvaner har du? 

pilates


God morgen! 

I går rakk jeg desverre ikke å oppdatere. Dro tidlig til Hadeland Glassverk med svigemor og niesene til Christer. Var kjempe mye fint og se på! Da vi kom hjem gikk det i et med leking, cafekos og gåturer ute i solnedgangen. 

Hvertfall, i går kveld bestemte Helene og jeg oss for å dra på Elixia for å prøve pilates. Kom hjem for en snau time siden, og må si at det var ikke den hardeste timen jeg har vært på. Kan godt være jeg kjenner det i kroppen i morgen, for det strakk både her og der. Hehe ..

 

Prøvd pilates før? 

Vinneren av håndklekonkurransen er


Kristina Johansen! Yohoo :-D  Gratulerer med seieren, hehe. Jeg har sendt deg mail.. Hvis det er flere som er interesserte kjører jeg med glede i gang en ny konkurranse senere hvor du får muligheten til å vinne et makent håndkle! 

Antrekk 26.06.12


Goooood morgen solstråler! 

Morningen min var helt grusom i dag. Hadde på fire vekkeklokker, men var stuptrøtt noe som resulterte i at jeg ikke hørte noen av de. Det vil si at jeg ligger litt bak skjemaet for dagen, men hallo, har jo fri en mnd til så har nok tid til å ta det igjen. 

Nå skal jeg inta frokosten min før jeg skal se på film med niesene til Christer, også skal jeg på jobb fra 15-21. Vinneren av håndklekonkurransen blir trukket i kveld, så da er det bare å følge med. 

Topp og skjørt fra H&MLikte du antrekket? :)

Kveldens planer


 

Om en liten time skal jeg på jobb for å jobbe kvelden. Jobber til klokken 10 i kveld, så er det på igjen i morgen. Blir mye jobbing fremover pga ferie, og jeg trenger litt lommepenger når jeg skal på ferie :-D Hihi. Skal du noe mer spennende i enn meg i kveld eller? :)

spillelista mi


God morgen fininger! 

Om snart en måned så reiser jeg til Bulgaria, og når jeg skal sole meg så MÅ jeg høre på musikk om jeg ikke skal bli rastløs.  Men når jeg gikk gjennom spillelista mi, så var det ikke så mye å skryte av der. Var få sanger, og ikke så veldig oppdaterte. Dere finner den her: Madelen . Det jeg lurte på er om du har noen sanger å tipse meg om som jeg burde tilføre lista mi? Ville blitt veldig glad for litt hjelp :-)

 

Typsik at ikke bildeopplastningen funket nå da! Skal prøve å få lagt ut antrekket for i dag hvis det endrer seg, så da skrives vi igjen :) 

Kjører i gang en konkurranse


Her forleden dag så la jeg ut bilder av et håndkle vi hadde laget i ungdomsbedriften vår. Det er håndkle med borrelås, så genialt! Hvertfall, det var veldig mange positive meninger om håndkle, og i den anledning tenkte jeg at jeg kunne kjøre i gang en konkurranse hvor du kan vinne et håndkle.

 

Dette må du gjøre for å delta:

- Legg igjen en kommentar med navn og mail INNI kommentaren din. 

 

Om du vil kjøpe håndkle? Kontakt meg på madelenblogg@gmail.com

For flere bilder av håndklene, kan dere sjekke ut innlegget jeg har skrevet om de tidligere HER

Lykke til! 


Sjekk også ut bloggen til Silje HER. Hun ble vinneren av helgens blogg! 

Innkjøp - 23.06.12


Jeg som er så flink til å ikke kjøpe noe når jeg er ute på senteret. Skulle, som jeg alltid sier, ikke ha noe, men salgsskiltene ropte på meg, rett og slett!

Prøver å overbevise meg om at jeg ikke har kjøpt noe.. Men ble med tre små poser alikavel. Må bare innse fakta. Topp fra Vero Moda

Bh fra Gina Tricot

Topp fra H&M

Skjørt fra H&M

Kjøpte også en mascara og øyenskygge i tillegg men tok ikke bilder av de. 

NÅ er det slutt med pengebruk. Må spare til jeg reiser til syden. Eneste jeg har lov til å kjøpe før jeg drar er solkremer, kosmetikksaker og andre ting som hører til turen! Dette må jeg klare.. 

Likte du innkjøpene? 


Sjekk også ut bloggen til vinneren av helgens blogg Silje HER

Vinneren av helgens blogg er:


Nå har jeg fått hjelp av min gode kjæreste Christer til å velge ut vinneren av helgens blogg. Vinneren ble valgt helt tilfeldig ved at han sa et tall mellom 1 og 21. Vinneren ble Silje og bloggen hennes finner du HER

Nye sjanser neste helg også, så bare å melde seg på nytt da!


Tid for lørdagskos nå. Vi har plantet oss ned i sofaen med popcorn og vannmelon. Ink master er på TV'en, og her tror jeg vi blir sittende i kveld. 


<3<3

 

I morgen setter jeg i gang en konkurranse og innkjøpene mine fra i dag blir også lagt ut, så bare å følge med!

Hva gjør du denne lørdagskvelden? :) 

Vil du bli helgens blogg?


Jeg kommer til å trekke en vinner i kveld som vil bli linket til i morgen i alle mine innlegg gjennom dagen. Vil du bli helgens blogg? Legg igjen en kommentar med navn og bloggaddresse! 
Antrekk - 23.06.12


I dag ble det desverre ingen antrekksbilder ute siden det regner så mye. Dumme regn! Men håper dere liker bildene og antrekket for det. Nå er jeg på en liten shopping tur med papps, så hvis jeg finner meg noe så kan jeg legge det ut etterpå om det er noen som vil se? :) Jakke fra Vero Moda

Topp fra Bik Bok

Skjørt fra H&M

Armebånd fra Bik Bok
Ring fra Match
Klokke fra NIXON

 

Hva syntes du om antrekket?

Sminken min


God morgen! 

Tenkte jeg kunne legge ut bilder av sminken jeg bruker til hverdags. Ikke at det er så veldig spesielt, men men. Når jeg skal bare på skolen så pleier jeg ikke å bruke så mye sminke. Går som regel bare i solpudder og maskara. I helgene er det av og til jeg skeier ut med litt øyenskygge i tillegg. Hah! Bad girl! 

Ansiktskremen er fra Rema 1000

Foundation fra Cubus

Solpudder fra H&M

Mascara og øyenbrynspenn fra Cubus 

 

Hvordan pleier du å sminke deg? :) 

Sommersko fra Monella.se


Jeg har lenge siklet på noen lignende sko fra Nelly.com, men de har vært utsolgt i sorte, og de beige hadde de bare igjen i 36. Litt i det minste laget.. Men så kom jeg over disse fra Monella.se. Prisen er litt i det høyeste laget i forhold til Nelly sine, men de er hvertfall utrolig søte nå på sommeren.

De sorte finner du HER

 

De brune finner du HER 

 

Likte du skoene? 

Antrekk - 22.06.12


Hei hei fininger!

Nå har Helene og jeg nettioo vært ute i noen timer og tatt litt antrekksbilder. Merker nå at jeg er har sinnsykt lyst på ny linse til kameraet mitt. Men må nok nøye meg med det jeg har inntil jeg har litt penger til overs på kontoen. Om en halv time skal jeg på jobb. Jobber til 9, men vi høres underveis!

Topp og bukse fra Bik Bok

Sko fra Bianco 

 

Noen spesielle planer for kvelden? Kos deg uansett hvertfall :) 

Noen kjerringtips mot fett hår?


I det siste har håret mitt begynt å bli utrolig fort fett. Det begynte med at det ble fett etter bare en dag, men nå er det fett med en gang jeg kommer ut av dusjen. Det ser/føleles ut som om det aldri blir rent. Det er bare i hodebunnen, tuppene er greie. Har vært å kjøpt meg ny shampoo hos frisøren i dag som jeg tenkte jeg skulle gå å prøve ut nå. Men er det noen av dere som har noen tips til hva man kan gjøre mot fett hår så tar jeg de i mot med stor takknemlighet! 


Slikte strimler får jeg med en gang jeg har kommet ut av dusjen.. HJELP!

Smile to every person that passes you by


 

Likte du bildene?

Antrekk 21.06.12


Hals, t-skjorte og shorts fra Bik Bok

Var 10 000 maur som krabba på meg.. ÆSJ!

Sko fra Bianco

Veske fra Tyrkia 

 

Likte du antrekket?

My beautiful little box


 

Var den ikke fin? :) 

Finstasen på vitnemålsutdeling
Godt forsøk på å ta bilde mens man snurrer rundt.. Hihi

I går kveld var det tid for vitnemålsutdeling. Var samlet alle i 3. klasse og 2. klasse yrkesfag. Var innslag fra både elever og lærere. Kjempe koselig, men kanskje litt langteklig.. Ble sittende i to og en halv time, men det var verdt det nå som man ikke ser hverandre hver dag lengre. 
Min studieretning er egentlig ferdig, men har søkt med inn på et påbyggningsår. Krysser fingrene for at jeg kommer inn. Må vel nesten få skryte litt av meg selv nå som vitnemålsutdelingen er over. Jeg fikk 5,1 i snitt og er verlykkelig! :D 

 

Flere som er ferdig med vidregående?

For et år siden..


♥ Sol, varme, late dager, kjærelighet, ferie, drinker, billjard, badeland, vann, bading og soling. Gud som det er ting jeg savner. Dette her er for et år siden da jeg var med Christr og familien hans til Tyrkia. Gleder meg vilt mye til bare han og jeg reiser til Bulgaria. Bare 40 dager igjen! Har så reisefeber allerede, så tørr ikke å tenke på hvordan følelsene mine er dagene før vi drar. Hihi.. 

Har du noe du gleder deg til i sommer? 

Innkjøp - 20.06.12


Tok som sagt turen til Strømmen med Helene i dag. Møtte Karoline og Julie der også, så da gikk vi å handlet litt sammen. Hadde bestemt meg for å ikke kjøpe noen ting siden lommeboka er tom snart, men det var 50% på Bik Bok, og hva er vel bedre enn å få litt sommertøy til halvpris? Jeg slo til på 3 topper som jeg syntes var kjempe fine. Gleder meg til å få brukt de nå i sommer! 

79,-

79,-

79,-

 

Hva syntes du?

En liten papagøye fra Amerika


Se så søt Oscar er. Gammel, liten og tjukk papegøye. Snakker og skravler i et kjør. Godt selskap i en så liten skapning! Hihi..

Søt? 

Antrekk 20.06.12


Belte fra Vero Moda
Klokke fra Kina 


 

Topp fra Gina Tricot
Shorts fra BIk Bok

Sko fra Bianco

 

God morgen søtinger!

Her har dere dagens antrekk. Skal på Elixia nå med Helene, også skal vi enten på Strømmen eller Metro senere. I kveld er det vitnemålsutdelingen, og dere som tippet jeg skulla ha på bunad, gjettet riktig! Dere får bilder av meg med bunaden på etter jeg har stelt meg i kveld. Gleder meg jeg .. Vi høres utover dagen, skjønninger <3 Ha en fin dag!

Likte du antrekket? 

sneak peak på morgenkveldensantrekk


 

Klarer du å gjette hva jeg skal ha på meg i morgen? Og hva jeg skal? :D 

fruktsalat
Lagde meg nettopp denne herlige fruksalaten som bestod av vannmelon, druer, banan og youghurt. NAM! 

Liker du fruktsalat?

Trening i solen


Har dere hatt en fin morgen? 

Det har jeg! Har som sagt sommerferie, så var ikke våken før 10. Utrolig deilig. Lagde meg frokost og nå er jeg på vei ned i banken med Helene, også skal vi ut å trene i lysløypa. Viktig å holde kroppen i form.. 

Oi, ikke så mye å skryte av enda men.. 

 

Planer om trening i dag? 

Veske fra modekungen.se


Flere enn meg som har lyst på en sånn? 

God natt, vakringer


Tusen hjertlig takk for alle kommentarene de siste dagene. Blir kjempe glad av sånt. Har bestemt meg for at jeg vil legge litt tid i bloggen min fremover, og ikke bare slenge inn et innlegg her og der. Hjelper alltid med litt ideer fra dere om hva dere vil jeg skal skrive om. Kan fort bli litt tom..

Men nå skal jeg hvertfall ta kvelden. Har sommerferie fra skolen nå, men en så og si fullbokken timeplan. Vi skrives i morgen Hva vil du se fremover på bloggen? 

Favoritt kjoler i garderoben min


1. Kjole fra Sisters point2. Kjole fra B-young 

3. Kjole fra Bik Bok (uklart bilde)4. Kjole fra Bik Bok (uklart bilde)

 

5. Kjole fra Bik Bok

Noen du likte? 

Antrekk 18.06.12


Singlet fra Gina Tricot 

Cardigan og bukse fra Bik Bok

Klokke fra Kina 


Hva syntes du om antrekket? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits