Innkjøpene fra Tyrkia


Var ikke så flink jente som jeg sa jeg skulle være med å ta bilder. Fant nemlig ikke digitalkameraet mitt, og jeg orket ikke drasse på speilrefleksen. Menmen.. Koste meg masse hos Helene i stad! Vi lagde smoothie, snakka masse, så på tv og spilte GT5. 

Har endelig somlett meg til å ta bilder av tingene jeg kjøpte i Tyrkia. Husker ikke alt hva jeg kjøpte, men tror jeg fikk tatt bilder av mesteparten. Noe av det jeg kjøpte har jeg gitt bort i gaver også!


Ring jeg fikk av kjæresten. Forlovelsesring!! :O :pPppPPpp heh 
Parfyme fra DKNY


Parfyme fra D&G - the one

Outfit


Nå skal jeg opp å besøke Helene. Har ikke sett jenta mi siden jeg før jeg dro til syden.. Miss here <3 Men nå ser jeg henne snart da! Vi snakkes mer i kveldinga, så skal jeg prøve å være flink å ta bilder. EdHardy jakke fra Tyrkia
Smykker fra Tyrkia
Singlet fra Cubus
Bukse fra Bik Bok Tycks? 

Mac VS Pc


Jeg har vært innom både mac og pc. På skolen fikk vi pc, mens hjemme har jeg Macbook, den hvite.
Min mening faller på mac, for den er utrolig enkel å forstå (når man først kan den da selvfølgelig, hihi), det er bare et virus som biter på mac enda så det er et pluss, i tillegg ser den mye bedre ut!
Føler meg som en marsboer fra Mars når det kommer til pc. Eneste jeg skjønner på den er hvordan man skal gå inn på internett og skrive et dokument. Det er så mye mer avansert på pc, og den blir fortere treg, syntes jeg! Hva er din mening? Mac eller PC? 

Rekedate


Siden solen har strålet og varmet så utrolig mye i dag, tok Christer og jeg turen ned på Mo for å kjøpe litt vannballonger, vannpistoler og reker + tilbehør. Vi tenkte at vi kunne ha et litt kjærstepar middag i dag, og da er jo reker utrolig smart til sånn. 

Glemte å ta med meg kameraet under vannkrigen, men jeg kan si så mye som at vi ble veldig våte, begge to! Det er så gøy å bare kunne gå tilbake til barndommen, og være litt barnslig til tider. Maten smakte herlig og det var utrolig koselig. 

Det var de bildene jeg var så flink å ta :-D

Liker du reker? 

Smash kake


Det var noen av dere søtinger som gjettet riktig i ste. Jeg bakte nemlig en smash kake, men etter min smak ble den litt for søt. Har satt den i kjøleskapet nå så skal prøve den i morgen igjen da den har blitt kald. Kanskje den er bedre da! Oppskriften er lånt fra KOKEBOKA (link)

Oppskriften jeg brukte var:

Bunn:
4 eggehviter
3 dl sukker
40 ritz kjeks (evt. 75 g ritz og 75 g smash eller kutte ut kjeksen og slå til med 150 gr smash)

Glasur :
4 eggeplommer
3 ss sukker (kan sløyfes)
60 g meierismør
200 g mørk kokesjokolade

5 dl vaniljekrem
3 dl fløte (eller 3,3dl som er en boks)

1 pose smash!-sjokolade ekstra stor 250 gram (eller Smash minis, ettersom disse er fine å ha hele på toppen av kaken!)

Framgangsmåte:
Sett stekeovnen på 175 grader.

Bunn:
Ha kjeks i en pose og knus de litt med et kjevle.
Pisk eggehvitene litt og tilsett sukkeret. Pisk videre til stiv marengs. Ha de knuste kjeksene i marengsen.
Kle en langpanne med et bakepapir. Bre røren utover formen, men ikke la den dekke hele formen ca. 3/4.
Stek bunnen i ca. 15 minutter. Avkjøl bunnen helt før du pynter den.

Glasur :
Eggeplomme, sukker og smør smeltes forsiktig sammen under omrøring på lav varme. Ha deretter i sjokoladen og rør til en jevn og fin glasur.
Ha sjokoladeglasur over hele kaken. Del den i 2. 

Ha vaniljekremen på den ene halvdelen, legg den andre delen av kakebunnen oppå. Ha pisket krem på toppen, og pynt med knuste smash eller Smash minis. Nå i sommersesongen kan man også pynte med jordbær i tillegg for å få litt friskere smak. (jordbær og sjokolade er jo aldri feil :-)
Kaken bør pyntes samme dag som den serveres.
Har du smakt smash kake før?

klarer du å gjette hva jeg skal?
Blogges når jeg er ferdig :-D 

tilbake til hverdagen


Har vært litt fraværende fra bloggen, på grunn av Tyrkiaturen og litt sløveri. Hadde det helt perfekt i Tyrkia, kunne ikke blitt bedre! Hadde nærmere 50 grader hver dag, var der med kjæresten min og hans familie og bare koste meg masse. Koblet helt ut fra virkeligheten og glemte alt som heter skole, jobb og NORGE. 

Men det varte bare for en uke, nå bærer det tilbake på jobb. Blir mye jobbing på meg i ferien ser det ut som. Godt med litt penger på kontoen igjen etter en slik tur.. Innkjøpene mine kommer fortløpende, men nå har jeg en maskin som skal henges opp med tøy, så bærer det på jobb!

Denne sangen ble spilt over alt!  <3 Minner

Deeper in the night!

 

Resten av bildene blir laget i et eget innlegg. Vi snakkes i kveld når jeg kommer hjem fra jobb!

Hva gjør du i dag? 

45 grader, kan man klage?


Har ikke fått koblet meg på nettet før nå, så har ikke blitt noen oppdatering før nå. For øyeblikket sitter Christer og jeg i lobbyen på hotellet etter en tur i byen. Dagen startet med 45 grader, og vi avslutter den med 30 grader nå. Sinnsykt deilig, og vi begge har sikret oss en skille som virkelig syntes. 

Både dagen i går og i dag har gått til å slikke mest mulig sol, og titte i gatene. Mye billig her, og masse koselige folk. Har til og meg rukket å støpe på negler. Ble utrolig fornøyd, så håper bare ikke de knekker med en gang etter første dag på jobb igjen. 

Har prøvd i en time nå å legge inn bilder, men det går ikke .. Skal prøve litt til, men her er hvertfall en oppdatering om hvordan det er her nede. 


 

Er været til å skryte av hjemme? 

nerver i sjakk


For øyeblikket sitter jeg bare i senga mens jeg spiller Unblock me på iPhonen, og venter på at kl skal bli kvart på 8 så jeg kan gå til skolen. Siste skoledag i 1. klasse. Herreminhatt som tiden har flydd! Syntes ikke det var lenge siden jeg gikk inn på Bjertnes første skoledag, nervøs som bare det, og nå er det gått et år allerede. Ny sommerferie står for dør, og min starter i dag, kl 11 for å være presis! hihi.. Neida, men kl 11 sier jeg hade til vennene mine for å dra på jobb å si hade, også bærer det hjem å hente kofferten. 

Har pakket ned kameraet, så blir bare web camera bilder..Etter hva jeg har sett skal det være tråløst nett på hotellet. Pcen min er med og jeg skal prøve å få blogget litt.. Bare å følge med! Hihi

 

Ha en strålende dag i sol/regnet :-) 

0 eksamen på meg - Tyrkia next


Jeg kom heldigvis ikke på i eksamen, og jeg er så utrolig glad! 0 eksamen = Tyrkia i morgen på meg. Reiser fra skolen halv 12, og da bærer det rett hjem for å dusje, pakke resten og komme seg opp til Christer for så å dra til gardermoen. aah gleder meg! Skal du til utlandet i sommer?

snart klar til take off


Allerede på lørdagen som var begynte jeg å pakke til Tyrkiaturen jeg forhåpentligvis skal på, på fredag. Har så og si vært ferdig siden mandagen, men jeg venter bare på klartsignal fra skolen først. For på Bjertnes er det trekning av muntlig så sent som i morgen, så jeg krysser nå alt som kan krysses. Fikk til og med ny koffert av gutten min i går siden jeg har mast så lenge om en rosa koffert.. hihi

Måtte kjøpe ny bikini fra Cubus. 59,- per del


Caps fra Cubus. 149,-


Småting fra overalt


Smykkeveske fra Cubus

 

Håper jeg har husket alt jeg trenger, og ber til gud om at jeg ikke kommer opp!

 

Pleier du å ha med noe spesielt til syden?


Bikini fra Victoria Secret


Kikket litt på victoria secret sin hjemme side, og gud så mange fine bikinier det er der. Smarte meg begynte å se litt for sent så får ikke bestilt meg noen før jeg reiser på fredag, men skal ut på Storo og kjøpe i dag hvertfall! 

Har du bikini(er) fra Victoria Secret?
Hva syntes du i såfall?  

Photoshoot


Vet ikke hvilke bilder jeg får legge ut av Helene som hun ble fornøyd med, men her har dere noen bilder av meg hvertfall! 

Hva syntes du om bildene? 

Twilightsagaen fortsetter


Så traileren på den nye twilightfilmen som kommer 18. November i går, og jeg må si jeg gleder meg helt sinnsykt til å se den. 

 

 

Gleder du deg? 

Outfit - drar til byen


Siden det nærmer seg sommerferie og slutten på året, er vi gjennom det meste av pensumet for i år, så i dag går turen for klassen til Oslo, nærmere bestemt Vigelandsparken. Vi skal vel egentlig bare gå litt rundt der før vi tar bussen hjem igjen.. Tidsfordriv


Cardigan - Bik Bok // Singlet - H&M // Olatights - Pieces closeupSeptember - mikrofonkåt

 

Ha en fin dag søtinger! 

Hvordan er dagen din i dag? :-) 

Pakke fra H&M


Da jeg ankom skolen i stad plinget det inn en melding på telefonen min om at pakken min fra H&M hadde kommet på postkontoret i Nittedal, så med en gang skolen var ferdig var det opp å hente den. Har nettopp tatt de ut og prøvd alt, og kan si at jeg er meget fornøyd. Fikk det jeg hadde bestilt i riktig farge, riktig størrelse, til og med 3 dager før leveringstiden de hadde sagt. Det er +++ i boken, hihi. Tycks?

this my ****


forever you and me baby <3


natta søtinger


Har vært på skolen og jobben i hele dag, så har ikke så mye å si nå. Må legge meg nå for ringeklokka står på vekking 05:55. Skal jobbe i fin været i morgen å. Litt irriterende at det alltid er fint vær når jeg skal jobbe. Menmen, skal ut å bade etter jobb i morgen, og fest senere, så skal ikke klage.. Hvordan nyter du det fine været?

Kosekveld


Siden det i dag var fri sov jeg hos Christer til i dag. Dagen i dag har da gått til å bade på Nebbursvollen, tatt sol for å få underlag til syden, vært i byen og sett på finalen av Paradise Hotel, og jeg er over happy for at det var Madelen og Niklas som vant! Og i går var vi ute å nøyt de siste soltimene før vi gikk inn igjen. Var så flink blogger at jeg tok med meg kameraet mitt for å knipse litt bilder. Her er et lite bildedryss:
Men nå er det natta :-D 

Har du hatt en fin fridag?

Innkjøp


I går tok Christer og jeg turen til Strømmen Storsenter for å kjøpe litt sommerklær og bursdagsgaver til lørdag. Vi kom vel hjem med 10 poser totalt, så jeg tenkte jeg kunne dele det med dere nå.

Til meg:


Rettetang - 399,-


Skjørt fra H&M 149,- per


Skjorta fra Vero Moda 199,-


Singlett fra BIk Bok 99,- per stk


Singlet fra Bik Bok 99,- stk


Rosa singlet fra H&M 49,50,- hårkur fra H&M 69,50,-


BH fra H&M 129,- stk

 

Til Christer:


Sko fra H&M


Boxer fra Dressamann


Skjorte fra Jack & Jones


Shorts fra Jack & Jones


Shorts fra Dressmann


Shortser fra H&M 


Handlet noe i det siste?

Bildeopplasting mislyktes


Jeg får ikke lastet opp bilder i innleggene mine. Har prøvd i en halv time nå å laste opp bilder, men den bruker enten bare sykt lang tid uten at det skjer noe, eller så kommer det error. Så fort det fungerer igjen, så kommer det innlegg med masse bilder. 

Nå skal jeg til Nebbursvollen i Lillestrøm å bade. Ha en strålende dag søtinger <3<3

Musikk - San Francisco


VG-LISTA TOPP 20


Hvert år arangeres VG-lista topp 20 på rådhusplassen i Oslo. Siden jeg er så utrolig glad i musikk har jeg pleid å være der hvert år, men i år er det den 17. Juni, og da sitter jeg på et fly til et varmere strøk. Mye bedre det! hihi.

Noen av artisene som skal dit er:

- Chris Medina
- AdmiralP
- Cir. Cuz
- Stella Mwangi
- Rasmus Seebach
- MO
- Jaa9 & OnklP 

Skal du dit i år?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits