Titanium cover <3


 

You shout it out
but I can't hear a word you say
I'm talking loud not saying much
I'm criticized but all your bullets ricochet
You shoot me down, but I get up

Chorus:
I'm bulletproof, nothing to lose
fire away, fire away
ricochet, you take your aim
fire away, fire away
you shoot me down but I won't fall
I am tita - ni - um
you shoot me down but I won't fall
I am tita - ni - um

Verse 2:
Cut me down
but it's you who'll have further to fall
Ghost town, haunted love
Raise your voice, sticks and stones may break my bones
I'm talking loud not saying much

Chorus:
I'm bulletproof, nothing to lose
fire away, fire away
ricochet, you take your aim
fire away, fire away
you shoot me down but I won't fall
I am tita - ni - um
you shoot me down but I won't fall
I am tita - ni - um
Ebm - Ebsus2 - B
I am tita - ni - um
I am tita - ni - um

Bridge:
Stone-hard, machine gun
Firing at the ones who run
stone hard, as bulletproof glass

Chorus:
You shoot me down but I won't fall
I am tita - ni - um
You shoot me down but I won't fall
I am tita - ni - um
You shoot me down but I won't fall
I am tita - ni - um
You shoot me down but I won't fall
I am tita - ni - um
I am tita - ni - um


Siste innspurt med prøver før eksamen
 

Nå er det snart bare 3 uker igjen til sommerferie, og jeg er ferdig med service og samferdsel for gått. Tiden har flydd så fort, skremmende! Som sikkert alle andre også, så er det siste innspurt med prøver før eksamen og vitnemålskarakterene skal settes. Vi hadde prøve både i dag og i morgen, også har vi en til uka, og de to siste ukene er det eksamen. 
 

I morgen har jeg forhåpentligvis min siste prøve i økonomi, så i nuet sitter jeg å gnier hjernen min med tall. Økonomi er egentlig yndlingsfaget, så tror det kommer til å gå helt greit i morgen. Er jeg den eneste som liker tall? :) hehe 

 

Har dere siste innspurt dere også? 

Nytt klesskap
Christer og jeg var en tur på IKEA i dag for jeg hadde så lyst til å kjøpe meg et nytt kleshengestativ. Kostet bare 75 kr, så tok det med for å se hvordan det ble seenes ut hjemme. Vet ikke helt om jeg syntes det så rotete ut der det sto, men får la det stå så får vi se hva jeg gjør med det etterhvert.. 

 

Hva syntes du?
Har du sånt stativ? :)  

smoke weed everyday


I dag har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før. Jeg har nemlig servert i barnedåp, noe som var utrolig koselig og morsomt. Var mange mennesker, og det var Julie og jeg som var servitører. Det vi gjorde var å gjøre klar middagen, vaske opp askjetter, gjøre klar kaffe og kaker, og vaske opp når de andre skulle dra. Finfin dag! :) 

 

 
Snoop dogg - smoke weed everyday 

sommerbilder
bilteorien i boks!!


I dag var min kjære svigemor med meg på trafikkstasjonen i Lillestrøm slik at jeg kunne få tatt teoriprøven. Og jeg bestod!! Herregud det var en så lettelse når jeg fikk se spørsmålene og da det sto: Gratulerer, du har bestått. Var så nervøs da jeg gikk inn at jeg trodde jeg skulle kaste opp. Helt ubeskrivelig ekkel følelse. Leste gjennom boken bare en gang, men kjøpe et ukes pass på teoritentamen.no og tok prøver der hele tiden hver dag. Anbefaler alle som skal ta teorien om å kjøpe pass på nettet, for det er jammen lærerikt! Var så heldig at jeg fikk alle spørsmålene som har vært på nettet, på prøven, så det gikk overraskende bra. 
LYKKE!! 

det er blitt sommer


 
Herlighet for noen dårlige opdpateringer i det siste! Men jeg har min grunn. Har jobbet hver dag etter skolen og når jeg har kommet hjem har jeg vært utslitt og bare kost meg i solen den lille tiden som har vært igjen av dagen, men har et håp om å bli flinkere til å oppdatere. 

I nuet sitter jeg på skolen og koser meg med friske jordbær. Har skole til tre i dag, så skal jeg hjem og ta bilde av dagens antrekk. Skrives senere 

siste dagen som russ


God 17. Mai alle sammen! 

Har dere hatt en fantastisk dag? Det har jeg! Tenkte jeg skulle si litt om det siste døgnet som russ, siden det har skjedd en god del. I går kveld var det dåpen for Romerikets russ. Vi fikk da tildelt vårt navn, og døpt i øl/cider. Utrolig deilig.. Videre ble det offisiell dåp i huttaheita, men siden hodepinen min ikke hadde gitt seg, dro jeg hjem og sov et par timer, og ble hentet i 3 tiden i natt for å dra hjem til Helen med de andre jentene på bilen. 
 

Vi spiste en god russefrokost sammen før vi tok turen til skolen, hvor korpset skulle føre toget ned til ungdomsskolen. Det var så vanvittig gøy å gå i toget. Været var bra, mye folk i gatene, bare hoppe rundt i toget og gi ut russekort, drille og bare ha det gøy. Senere har jeg vært hos familien til Christer. Har spist masse god mat, lekt leker, kjøpt lodd og gjort alt som hører til nasjonaldagen. 


Har nettopp kommet hjem og pakket bort russetingene mine i en eske som ble godt plassert oppe på skapet. Litt rart av buksa ikke skal på igjen :(  
Håper dere har hatt en fin 17. Mai alle sammen! 

Har du også vært russ i år? :D 

Syk+russedåp=?


Hej alle dere gode! Har vært litt fraværende i det siste fordi jeg er syk, har jobbet i går og i dag og det har vært trekning av eksamen men slapp heldigvis å komme opp. Kom noen av dere opp? :)

Morgendagen kommer også til å bli lang. Skal gå i barnetoget med korpset før det bærer rett på jobb og rett på russedåp etter det. Kan bli spennende å se hvordan det går med den formen jeg er i nå. :( krysser fingrene!

Skal legge meg nå og håpe på en frisk kropp jeg våkner i i morgen.. Sove godt, skjønninger <3

oversvømmele av lekser i dag


Skjønner ikke hvorfor jeg ikke blogger oftere. Har verdens beste lesere som er så flinke til å kommentere selvom det går noen dager mellom hver gang jeg skriver her. I tillegg elsker jeg jo å ta bilder, så må skjerme meg fremover nå.

 

Dagen i dag har jeg tilbrakt med leksene mine. Er vel første gang i år at jeg har lekser tror jeg. Hvertfall ikke langt unna.. Har sittet å redigert en film i samfunnsfagen som skal levers inn og nå er det en power point som står for tur. Er siste innspurt nå, for på tirsdag er det trekning av eksamen allerde. Bare vi som har trekning så tidlig? 

 

Sitter du med lekser i dag du også? 

Makroner


If you wanna scream yeah


 

 Favoritten nå! 

Ukens instagrambilder
Fine? 

søte høyder


 

De sorte finner du HER // De brune finner du HER // De blå finner du HER 

 

Fikk så lyst på de super søte lyseblå!

Likte du de?

Bare 85 dager til paradis


 


 

Jeg kan ikke tro at det bare er 85 dager til Christer og jeg skal ligge på solsengene på Royal Beach Resort å slikke sol i en uke! Gleder meg så utrolig mye, har til og meg lagd en pakkeliste over hva jeg skal ha med meg. Har så lyst til å pakke koffurten nå og reise i morgen allerede. Får trøste meg med at det kommer til å gå så fort frem til sommerferien starter, og for å ikke snakke om hvor fort sommerferien kommer til å gå. HYL! 
 Fant frem alle bikiniene mine i dag, bare for å glede meg litt ekstra mye
 


Gleder meg til å bli solbrun i disse! 

Skal du til det store utlandet i sommer? 

sommerfristelser fra H&M


Bare jeg som har hatt problem med blogg.no i det siste eller?! Utrolig irriterende der altså, hvertall når jeg har noe å blogge om.. 

 

Uansett, sommeren nærmer seg med stormskritt, så jeg tenkte det var på tide å finne frem sommertøyet mitt i stad. Var ikke akkurat mye å skryte av der.. Endte opp med å sikle på klær fra H&M. Syntes de har fått inn så utrolig mye fint, og det er heller ikke så veldig dyrt. Her er noe av det jeg fant meg: 

Har så lyst på alt sammen, men har et stramt budsjett nå fremover. Skal til syden + at jeg betaler lappen selv, så pengene har funnet bein å fly på ja! Får heller sikre meg noen skatter i Bulgaria


Spist en Big Mac på 3 biter før?


God kveld alle dere

I dag var Helene, Anja og jeg ute å tok litt forskjellige russeknuter. Har tatt bilder fra litt vi har gjort, men kommer til å legge ut bilder av lua mi når alle knutene er på plass så kan jeg fortelle hva hver enkelt ting er. Første knuta vi tok i dag var 3 runder i rundkjøringa før vi dro på Ahus for å gi ut russekort til barneavdelingen der. 
 

 

Når det var gjort dro vi vider til McDonald for å kjøre Drive In i handlevogn for å kjøpe Happy Meal og en Big Mac som skulle spises på kun 3 biter!! 
 
Det var ikke bare bare for å si det sånn! Var bare å stappe i alle kanter, og få trøkt det inn. Så utrolig deilig ut, og da jeg hadde puttet den siste og største biten i munn, kom en liten gutt å ville ha russekort. Vakkert syn å møte stakkars! 
 Kommer til å komme flere bilder etterhvert. Må bare få de fra Helene og Julie først 

Innkjøp 30.04.12


Som nevnt var det jo 50% på Bik Bok så Helene og jeg tok oss en kjapp tur innom og fikk med oss litt til halv pris. Kjøpte den ene bikinien i to størrelser for stor siden noen hadde klart å bytte om på størrelsen, så må tilbake i morgen å bytte den. Men det andre ble jeg kjempe fornøyd med! Gleder meg bare enda mer til Bulgaria nå, så jeg kan bruke de. Bare 91 dager igjen 


 

 

Nå skal jeg på Ahus med russejentene, så skrives vi vel i kveld. Kamera er med hvertfall 

Fikk du med deg noen skatter fra Bik Bok?

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits