FRUSTRASJON!


Som jeg har nevnt tidligere på bloggen, så skal jo jeg til Tyrkia den 17. Juni. Problemet er at den 16. juni er det trekning av muntlig eksamen. Jeg har søkt om permisjon den siste uken, og fått et svar nå. Hvis jeg kommer opp til eksamen og ikke møter må jeg ta den opp igjen hos privatist neste år, som kan koste opp i mot 1000kr, og jeg kan miste retten min på å komme inn på 1. valget mitt på skole neste år. Det er under 50 % sjanse for at jeg kommer opp, så jeg satser jo selvfølgelig på å ikke komme opp. Men med den flaksen min, så vet jeg ikke helt.. Hva hadde du gjort? 

tips til styrketrening


Både på søndagen og i går trente jeg styrke, noe som resulterte med stiv og stølhet i dag. Har hatt så vondt i både rompa, lårene og ryggen, men deilig å kjenne at man har brukt seg litt! Har tatt bilder av noen av de forskjellige øvelsene jeg har tatt, og tenkte å dele de med dere. 

Det første jeg gjorde var å ta noe som kalles 7'rn. Da tar man først 7 sit-ups rett opp, 7 med spredte bein, og 7 med samlede bein. Så gjorde jeg det samme med beina i 90 grader. Så 7 sit-ups med beina rett opp, og 7 med beina rett ut, og bytter bein etterpå. Utrolig vanskelig å forklare, og jeg er utrolig dårlig til å forklare. Viser heller bildene. 


Planken på begge armene, og på hver av armene etterpå. 

Push-upsOgså vet jeg ikke hva dette kalles:Heller ikke dette, men det jeg gjør er å holde beine rett ut, og bevege det i sirkler 

Har du noen måte å trene på?

Netthandling


Jeg har nå, for første gang, nettshoppet litt. Fant ut at det var en ganske enkel måte å handle på, og i tillegg er det andre priser på nettbutikker, enn i butikken. Klikket hjem 4 god saker som var på salg, som jeg kan ha nå til sommer. Øyenskygge // H&M 29,50 kr
Topp // H&M 39,50 krTopp // H&M 39,50 krØredobber // H&M 24,50 kr

 

Hva syntes du?

Gutt på to år, skjøt søsteren på 6.


Jeg ble skikkelig sjokkert når jeg tittet inn på vg.no i sta, hvor jeg så denne overskriften: Hvordan er det mulig at en gutt på 2 år, dreper søsteren sin på 6 år ?! Joda, gutten hadde funnet et ladet våpen hjemme, og gått inn på soverommet hvor 3 barn på 6, 8 og 10 år lekte. 
Faren var hjemme når ulykken skjedde. Han ble hentet til avhør, men kjørt hjem igjen senere. Politiet har funnet flere våpen i hjemme, men har beslaglagt de.  Direkte link: VG.NO 

14 måneder, jeg har verdens beste kjæreste


Innlegget skulle vært postet i går, men rakk det ikke.. 


Som sier at han elsker meg uansett hvilket humør jeg er i.

Som holder rundt meg, trøster meg og sier at det kommer til å gå bra uansett på dager hvor jeg er lei meg.

Som forstår meg.

Som alltid klarer å få frem et smil i meg.

 Outfit - skal på jobb


Nå rekke jeg akkurat å poste et innlegg før jeg må løpe på jobb. Skal jobbe til 11 i dag, så blir nok ikke mer blogging fra meg i dag.. 

Jakke - Vero Moda // Genser - Bik Bok // Bukse - Bik Bok


Ha en fin dag super duper søte lesere! :-D 

Welcome to my crib

Nå har jeg sovesofa som dere ser. Har hatt den i halvvanet år, og jeg vil ha ny. Vil ha en som er litt større og mykere. Har siklet lenge på den under her, men jeg vet ikke helt om jeg skal vente litt til, eller hva jeg skal gjøre. Kanskje jeg kjøper den løpet av sommerferien? Kommer ann på hvor mye jeg klarer å jobbe og tjene det.. Hihi

Har du sovesofa? :-) 

To Singapore


Møt uka med et smil

 Var nettopp ute på en joggetur med Christer, og nå sitter jeg nydusjet i sofaen og nyter en kopp kakao mens jeg ser på Linni på TV 2 Bliss.  Tok en liten hårkur, litt forskjellige ansiktsmasker og rens. Nå kan jeg møte uka med et smil, og med en ren hud og pleia hår. 

 

Hvordan har søndagen din vært?
Kan du møte uka med et smil?
 

Sminketips del 2: Hjelpemidler


Skal sminken bli vellykket, trenger du ikke bare de riktige produktene, men også det rette verktøyet. For å kunne legge en god sminke trenger du forskjellige koster, pensler og kanskje svamper. Her er en oversikt over noen hjelpemidler som finnes og hva de brukes til.

 

TIL FOUNDATION:
Kost til foundation bør ikke være for myk og være litt flat, slik at du kan stryke på foundation som om du maler med en pensel. Noen liker også a bruke svamper, eller legger den på med fingrene. Bruker du fingrene, bør du huske at de skal være rene, og at de ikke må være kalde.


TIL CONCEALER: 
For å legge concealer trenger du en tynn pensel som er flat i kantene. Det gjøre det lettere å legge tynne lag. Du kan selvfølgelig også bruke fingrene.  TIL ØYENSKYGGE:
Til øyenskygge bruker du pensler so mer middels harde. Noen foretrekker koster som er litt smale i hårenden, eller flate. Bruk gjerne to forskjellige pensler, en til lyse farger og en til mørkere farger. Det er også viktig å vaske kostende av og til.

 

TIL EYELINER: 
Til flytende eyeliner bruker du en tynn pensel. Pass på at penselen ikke er for myk og tynn, men litt fast slik at det er lett å legge eyelineren jevnt. 

 Hva syntes du om tipset? :-) 

Dævver!


 

Morsomt? :-) 

Peppes date


Siden Christer og jeg har 14 mnd dag på mandag så tok vi turen i kveld ned på Peppes å spiste der. Skulle egentlig til byen, men med det ustabile været i Norge, ble det litt endring i planene. Etter pizzaen var tygget ferdig, dro vi bort å tok sol, og nå sittr vi å ser på en film på MAX. Hvordan har dagen din vært? :-) 

Outfit


Her har dere hva Christer og jeg hadde på oss i dag..

Meg:

Jakke - Cubus // Rosa jakke - Bik Bok // Topp - Bik Bok // Bukse - BIk Bok // Sko - H&M
Christer:

Genser - Jack & Jones // Bukse - Carlings // Sokker - H&M


Kjekken <3


Jakke - Helly Hansen // Sko - Vanz

 

Gal 1


 

Gal 2


Hva syntes du? :-)

Konkurranse - Vinn iPod touch deksel


Jeg fikk et sponset iPod touch deksel i posten i dag, men siden jeg da ikke har en iPhod touch, tenkte jeg at en av dere kunne få gleden av denne herligheten. 

Dekselet var utrolig kult, og så ut som en kasett. Det er beige, og i silikon. 

Det du trenger å gjøre for å vinne må du gjøre som følger: 

Skrive et innlegg på bloggen din om at du er med i konkurransen min, og linke til min blogg. I tillegg må dere skrive en viktig ting man kan gjøre for å glede andre i kommentarfelte og legge med link til blogginnlegget fra bloggen din om konkurransen. 

Har du ikke blogg, trenger du bare å skrive hva du ville gjort for å glede andre i kommentarfelte :-)

 

Litt flere smakebiter fra dekselet..Slipp fantasien løs! :-) 

Konkurranse?


Er det noen som er i humør for konkurranser? Har et par små ting jeg vil dele ut til noen heldige vinnere! Hvordan konkurranser det blir, kommer etterhvert når jeg har bestemt meg for hvordan. 

Jack Sparrow


Jeg hører på den sangen her sykt mye for tiden. 
Hva syntes du om den? :-)  

jeg vil spole tilbake tiden og gjøre det igjen


Dette innlegget skulel egentlig vært postet for noen dager siden, men bedre sent enn aldri!


Jeg har så lyst til å spole tiden tilbake til 17. Mai, av alle dager.. Men den dagen fikk jeg virkelig oppfylt ønsket mitt om å være tambur som jeg har hatt i 10 år. Det var så utrolig gøy, og jeg vil bare gjøre det en gang til. Hele dagen var fin, og følelsen av å lede hele toget, gå nedover stasjonsveien og forbi Bjertnes, bare se at gatene var stappfulle av mennesker som veivet det røde, hvite og blåe flagget. Aah, det var så gøy!Hadde du en fin 17. mai?

Wishlist


Jeg er veldig usikker på om jeg skal bestille disse kjolene. Hva syntes du om de?

                      

   

 

 

When i look into your eyes


Noe jeg angrer på


Tittet gjennom bildene mine nå, og fant et par bilder fra da Christer og jeg var hos en hundeoppretter for å se på en liten valp til oss. Vi var så og si bestemt på at vi skulle ha dette lille nurket. Tok bilder og viste de til alle venner og bekjente, og var så stolte av at vi skulle hente lille Tobias i slutten av uken. Torsdag kveld finner vi ut at vi ikke kunne ha lille skatten hos noen av oss. Det ble til at vi måtte ønske lille Tobias lykke til videre, og håpe at han fant et annet sted han fikk det bra. Veldig trist :(


Tobias


du kunne vært vår :( 

Men vi gir ikke opp drømmen om en liten chihuahua. Må bare vente til riktig tid!

 

Er det noe du angrer på? 
Reklame film


 

Hva syntes du om denne reklamefilmen? 

Sminketips del 1: Finn dine farger


Valg av farger er avhengig av de fargene du har fra naturens side. Har, hud, øyenfarge og leppefarge går i skalaer fra varme til kalde farger, og skal fargen fungere, er det viktig at du velger farger som passer til de fargene du har. Har du kalde farger fra naturens side, kler du også kalde farger i sminken. Da kan du for eksempel velge nyanser i blått, fiolett, rosa og gult, som er farger med kalde undertoner. Har du varme farger, bør du velge varme farger for eksempel i nyanser av oransje, brunt, beige og olivengrønt. 

 

ØYENFARGER

Blå øyne: 
Har du blå øyne, kan du understreke fargen ved å bruke skygger og kajal som er i brune, grønne eller kobberfargede nyanser. Disse fargene forsterker og fremhever blåfargen du har fra før.

Grønne øyne:
Har du grønne øyne, er det fiolett med farger i nyanser av fiolett, rosa, blått og brunt.


Brune øyne: 
Brune øyne er flotte med skygger som er i nyanser av rosa og fiolett, blått og lavendel.

 

HUDFARGER

Lyse hudtyper:  
Nordisk hudtype er lys, men fargen inneholder ofte mer gult enn f.eks. britisk hud. Den lyse nordiske huden har også ofte synlige blodkar fordi fettlaget er tynnere, noe som gjør at årene ligger nærmere de ytre hudlagene. Blond hudtyper kler derfor ofte farger som en en blanding av beige og rosa.


Mørk hudtype:
Mellomeuropeisk  og søreuropeisk hudfarger er ofte olivenfarget og har varmere nyanser. BEige farger, som gjerne heller til det gule, er flott til denne hudfargen. Afrikansk og mørk hud bør ha en fargeskala som har en gul base. 


Asiatisk hud:
Asiatene har mye gule pigmenter, og har man en slik hudtype, bør en foundation inneholde gylne og gule fargetoner.

 

  

 Hva syntes du om tipset? Hviste du noe fra før av?

Hvilken linje er lengst?
Den røde skulle egnetlig ikke havne på B, men den ble det når jeg print screenet den. hihi 

Hvilken syntes du ser lengst ut?

Ny bil


Christer har kjøpt seg ny bil. Den er utrolig fin, deilig å sitte i, og noe helt sinnsykt god å kjøre. Her er en smakebit av den:Hva syntes du ? :) 

holdt fanget i hundebur, og nå drept?!


Kikket nettopp innom vg.no, og det første jeg så var dette - Gutt (13) holdt fanget i hundebur, drept og begravd i betong!

Ble helt målløs, og tenker bare: Er det mulig?! Videre i saken sto det at gutten hadde først blitt låst nede i en kjeller av faren og ste moren sin, før de flyttet videre, og han ble plasert i et hundebur. Han ble låst i buret kun iført en bleie, og ble holdt i fange i buret i 1 ÅR! Faren innrømmer nå at han begravde gutten i betong. 

Til resten av søskenflokken hadde stemoren sagt at han var en hund, derfor han måtte låses inne. Store søsteren hans hadde fått beskjed om å mate han, følge han på do osv, å straffe han hvis han ikke gjorde som han fikk beskjed om. Gjorde hun ikke det, så var det hun som ble straffet. 
Les resten av saken her: Gutt (13) holdt fanget i hundebur, drept og begravd i betong!

 

Hva mener du om saken? 

Madelen på trommer


I dag er det endelig onsdag, noe som betyr halvveis i skoleuka. Driver å hiver i meg frokosten nå, også må jeg hive meg rundt å komme med avgårde. Skal på siste marsjøvelse i dag før 17. Mai, så blir siste inspurt der. Vet ikke om jeg blogger noe mer i dag.. Ha en fin dag! :)

Skal i dag ?

Super bass


don't hold your breath


Beklager at jeg blogger lite for tiden.. Jeg har mistet litt motivasjon, og jeg aner ikke hva jeg kan blogge om slik at det ikke blir kjedelig for dere å lese. Har nettopp kommet hjem fra jobb, som var etterfulgt av skole, så er utrolig sliten og kjei nå. Skal på jobb i morgen kl 8 igjen, og rett til Oslo etterpå for å se på bil. Kan ikke love at det blir mye blogging i helgen.Kan du gi meg litt motivasjon og inspirasjon?

 

Vi snakkes :*

Har du kjørt tube før?


Tittet litt gjennom bildene på pcen min, og da fant jeg bildene fra i sommer da jeg var med Helene til Solviken, og kjørte Tube. Det er så utrolig gøy, hvertfall når man kjører to! Har du kjørt tube før?

Vi snakkes :*

Outfit og sykehuset


Nå er det under en time til jeg blir hentet og skal på sykehuset for å besøke bff<3 Hun har opperert benet sitt stakkars, og hvis det hadde vært jeg som hadde liggi der, tror jeg nok at jeg hadde syntes det hadde vært super kos å fått besøk, så da skal jeg besøke tuppa mi! 

Og før jeg reiser skal jeg ha ryddet rommet, som jeg så og si er veldig godt i gang med, lage meg middag for så å spise den, sende en viktig mail ang skoleprosjekt. Må vel egentlig da bare legge fra meg maceen, og fortsette..

Jeremih - I like 

Hva syntes du om sangen?

Ha en fin dag videre!

Vi snakkes :* 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits