50% på Bik Bok i dag


God morgen søtinger! 

Skulle bare fortelle til dere som ikke visste det, så er det 50% på alle ordinær varer fra Bik Bok bare i dag. Super mulighet til å skaffe seg noen sommerklær til en mye rimligere pris enn vanlig. Har kjempe lyst til å dra selv å kjøpe meg nye bikinier osv, men ser ut som om jeg får vente til en annen dag. Skal ha kjøretime om 3 kvarter, også har jeg jobbekveld i dag.. 

 Skal du på sommershopping i dag? 

Forkostsmoothie


God morgen!
 

Hver morgen i det siste har jeg byttet ut brødskiver med en vitaminbombesmoothie! Den er så frisk, søt og god, og den metter utrolig mye. 

 

Det du trenger er:

3 spiseskjeer vaniljeyoghurt
1 banan
1 appelsin
En håndfull med blåbær
1 - 2 dl druejuiceKutt opp appelsinen og bananen og putt det i en blender sammen med de andre ingrediensene. Miks alt sammen i 10 sekunder ca, og hell over i en kopp/glass.

Og til slutt - NYT!  

 

Prøvd det før? 

Outfit 23.4.2012
Alt er fra Russeservice 


Ble du ikke inspirert av dagens antrekk?! Hihi.. 

Design dine egne Nike free iD og vinn de


Blogg.no har satt i gang en konkurranse hvor du kan vinne et par Nike Free iD løpesko. For mer innformasjon kan du gå inn HER og lese hva du må gjøre! 

Her er de jeg designet:

 

 

 

Har du meldt deg på? 

nikeidvinn
Stikkord:

For en stemme


 

Liker du Demi Lovato?

billige sommerkjoler fra Nelly.com


like a laserlight
 

God søndagskveld, fintfolk! 
 

Har dere hatt en bra helg og en fin søndagskveld? Det har jeg! Russetiden er i gang, noe som betyr at den røde buksa er på hver eneste dag. Småtroll som kommer løpende og spørr om russekort og alt er bare glede akkurat nå. Helgen min har jeg tilbrakt på jobb, hos kjæresten og i bursdag. 

Straks er det Robinson, så da rekker jeg akkurat å ta oppvasken og brette litt tøy før jeg setter meg ned foran TV'en. 
 

Love Madelen 

 

jeg får gjøre det igjen


Tusen takk for alle kondolansene i forrige innlegg. Har fått et par spørsmål om hvem det var, og sier ikke mer enn at det var en venninne som valgte å avslutte livet sitt. Hun ble bare 18 år. Er utrolig trist. Håper engelene har tatt deg godt i mot, og at du har funnet din fred. Du vil aldri bli glemt! Sov godt, vakre jenteOver til overskriften så fikk jeg en gladmelding her i forrige uke, om at jeg skulle få være tambumajor igjen på 16. Mai på barnehagespillinga. En tambur er hun som går foran i 17. Mai toget. Jeg ble jo så utrolig glad siden jeg syntes alt gikk så fort på 17. Mai, vips så var det over. Men nå skal jeg få lov til å være det igjen. Gleder meg utrolig mye, håper bare på fint vær!

 
Hvil i fred


♥ Høyt elsket, dypt savnet. Ord er blitt fattige 
 

Giving up does not mean that you are weak, but that you have been strong for to long


Dagens middagsmeny


Nå har jeg laget meg middag, og på menyen sto det druer, kyllingwinett og polarbrød! Nam!! 

Hva spiste du til middag? :)

ut å lufte seg
Nå kom jeg akkurat inn døren etter en luftetur med hunden Foxy som dere ser over her. Så skjønn. Det snør jo som bare rakkern så måtte frem med lue, votter, bobblejakke og uggs! Hvor ble det av sommeren?! Planene for kvelden er å lage meg en smoothie, om jeg finner en god oppskrift, se på cæsar, dusje, paradise hotell og så er det natten. Tilbake til hverdagen igjen i morgen ja. Må faktisk si at jeg gleder meg litt til å begynne på'n igjen i morgen! Er jeg den eneste?

todays detail


 

Fra Vero Moda 

Hos mormor og morfar


Heihei alle søte! Dro til mormor og morfar i tolv tiden i dag, og har snakket masse og var kjempe koselig å være hos de igjen. Er på vei hjem allerede nå siden det snør og er litt uggent vær så dro vi litt tidlig før det blir for ille på veiene igjen. Blogger mer når jeg kommer hjem:):)

 

       

Natta


 

Tar en tidlig kveld i dag. Skal få vasket håret mitt før jeg kryper under dyna med kjæresten min. I morgentidlig reiser jeg til mormor og morfar på et lite besøk, blir kos! 

God natt 

videoblogg - sminkevideo


 

Likte du filmen? :)

påskeegg


 

 

Har du fått påskeegg i år også? 

langfredagskos
 

Hva er vel bedre enn å sette seg ned i senga med Istid 3 på TV'en og Se og hør i hånden etter å ha vasket hele leiligheten? 
Skal straks ned til farmor på middag, og blir vel der ut over kvelden. Blir koselig å se henne igjen siden jeg ikke har vært hos henne siden romjulen.  

 

Hva gjør du denne langfredagen? 

Vinn kinobilletter til American pie reunion


Det er 10 år siden veren ble introdusert for den aller første American pie filmen, og nå er de tilbake. 10 år eldre, men James, Michelle, Stifler, og resten av gjengen er fortsatt den samme.
 

Blogg.no har kjørt i gang en konkurrane hvor man kan vinne billetter til den nyeste american pie reunion filmen, og hva er vel bedre enn et par gratis billetter? Har du også lyst til å være med i konkurransen, kan du gå inn HER for å få vite hva du må gjøre for å være med i konkurransen! 

 

Er du med i konkurransen? 

reunionvinn
Stikkord:

Flowerprint


Syntes det er så fint med blomstrete klær for tiden, så vurderer å gå til innkjøp av hvertfall buksen, så får vi se om det er noe mer som får bli med hjem!

Liker du klær med blomstertrykk? 

Nye farger
Elsker disse fargene! Begge er kjøpt på Cubus i dag. 

Likte du de? 

Spillelista mi


Pitbull ft Havana Brown - We run the night 

 

Train - Drive by 

 

Plumbo - Møkkamann

 

Travis Porter - Bring it back 

 Noen å tilføye? 

Harrytur!!


Nå er vi på vei til Sverige for en liten harrytur :D krysser fingrene for at det ikke er stappfullt av folk!

Ha en fin dag!
Vært i Sverige i det siste? :):)

 

    
Outfit 2.4.2012


Bukse fra Russeservice
Genser fra Only Nå drar jeg på kjøretime, så alle i Nittedal og Lillestrøm burde være forsiktige i trafikken nå!! 


Hva skal du i påsken?
Endelig er det påskeferie, noe som betyr at det ikke er lenge igjen av skoleåret. Tida kommer til å gå utrolig fort mot sommeren, med eksamner, heldagspørver og russetiden. 

Ferien min kommer nå til å gå for det meste i å jobbe. Tror jeg skal jobbe hver dag, så da kan man glede seg til neste lønning 

Har du noen planer for sommerferien? 

Ny telefon
 

På fredag hadde Christer og jeg vært sammen i to år, og når jeg kom hjem fra jobben hadde han kjøpt gave til meg - iPhone 4s i hvit!! Herregud jeg ble sååå glad for den siden jeg har ønsket meg det super lenge men har ikke hatt råd til å kjøpe den selv. Han er virkelig den beste kjæresten som finnes altså!  Hihi Fikk også med to deksler som på bildene over her, det ene er til å ha telefonen i når jeg er ute og jogger. Kjempe praktisk hvis man ikke har lommer! 

 

Hvilken telefon har du? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits