Videoblogg - svar på spørsmålsrunden


Da var del en ferdig.. Del 2 kommer fortest mulig!

 

 

Fotballfrue

Therese

Tuva

Silje

Julia

Julie

 

 Hva syntes du?

ansiktspleie


Etter en lang dag med mye friskluft og mange timer filmredigering, skal jeg unne meg selv en ansiktsmaske og andre rensemidler. Har spilt inn spørsmålsrunden, og har nå sitti å redigert den i et par timer. Den kommer i to deler, og den driver å lagrer seg nå. Kommer ut så fort den er ferdig!Liker du å ta litt ansiktsmasker? 

 

Vi snakkes :*

Bilder fra Tusenfryd


Som sagt så tok Christer og jeg turen til Tusenfryd i dag, siden formen var bedre, og den holdt seg bra stort sett hele dagen. Tommel opp for det! Var utrolig heldig med været, og det var en helt topp tur. Har kost meg så utrolig mye! I tillegg så har vi vært sammen i 13 måneder i dag. Ekstra kos det.

En Tusenfryd tur er ingen ordentlig tur uten å svi av litt penger på litt gevinster. Vi utnyttet så og si alle bodene hvor man kunne vinne noe, og ble vel borte bare 400,- der. hihi  

Nå skal jeg sette i gang å svare på spørsmålsrunden, så håper jeg at jeg får lagt ut den etterpå!

Har du hatt en fin dag?

Årets første Tusenfryd tur


Etter mange timers søvn føler jeg at formen er en smule bedre. Derfor prøver jeg meg på Tusenfryd med Christer i dag. 

Skal du på Tusenfryd i dag? 

 

Snakkes når jeg kommer hjem :*

Tusenfryd vs Hunderfossen


Tusenfryd

VS

Hunderfossen

Hvor liker du helst å dra?

sykmeldt :(


Da klokken tikket kvart over to i dag, dro jeg på jobben med et smil om munnen og var klar for en jobbøkt. Men slik endte det altså ikke. Jeg klarte kun å jobbe halve økten min før jeg ble sendt til legevakta med så kraftige smerter nederst i magen så jeg klarte så vidt å gå. Det var en helt grusom smerte, og det var rett og slett jævlig! 

Hvertfall, på legevakta fikk jeg beskjed om å måtte ta det med ro og slappe av. Ut fra legevakta dro jeg med like store smerter, men med en sjukemelding under armen. Ble sykmeldt ut denne uka, så håper jeg kommer meg på beina igjen i morgen etter en god natt søvn. Har slappet av litt på sofaen hos Christer til nå, mens han har fikset mat og drikke til meg <3Nå skal jeg krype tilbake til min avslapningsposisjon, så får vi se om jeg blogger noe mer i kveld!

 

Har du noen planer for i kveld? 

Sponsing av blogg


For litt siden kom jeg over en nettside som het Sponset blogg. Det eneste du må gjør er å fylle inn et skjema om hvordan blogg du har, altså hva du blogger om, og litt andre små ting. Videre må du bare vente på mail fra de om et nytt skjema som må fylles ut, også finner de sponsorere som kan passe til nettopp deg og din blogg. Jeg har nettopp fylt inn det siste skjema, så venter bare spent på hva som skjer neste gang. 

 

Har du prøvd ut dette før?

Btw; det blir ikke noe blogging før senere i kveld. Skal på jobb rett etter skolen, men titt innom rundt i 10-11 tiden så skal det være en oppdatering. I morgen skal jeg prøve å filme spørsmålsrunden, men da hadde det vært fint om dere hadde kommet med flere spørsmål; i dette innlegget. 

 

Så snakkes vi senere i kveld, og nyt fredagen! :-) 

Bryllupet i London


Vielsen fyres av om kunn 10 minutter, så nå sitter både første klasse og andre klasse service å venter i spenning på at de skal takke ja til hverandre! Eller så sitter vi her fordi vi vil ha fri. hihi 

Følger du med på bryllupet? 

Æh statistikken min flyr og jeg er på topplisten


Takket være dere har statistikken min flydd i værs, og det samme har motivasjonen min. Hver gang jeg har blogget, gleder jeg meg til å kunne gå inn å sjekke og godkjenne kommentarene fra dere. Dere er virkelig de beste leserne! 

 

Jeg sjekket nettopp blogg.no for å se om noen nye hadde kommet med, og på mest aktive fant jeg faktisk meg selv som nummer 17. Hvor gøy er ikke det? Jeg ble hvertfall utrolig glad, og alt er takket være dere!

 

Er det noe du savner ved bloggen min? 

 

Vi snakkes :* Spørsmålsrunde


Da kjører jeg i gang en spørsmålsrunde. Har fått mange nye lesere i det siste, noe jeg setter utrolig stor pris på. Du kan spørre om hva du vil, men svarer ikke på sånne tullespørsmål som "Er du jomfru" osv.. Vær kreativ! hihi. Svarer med videoblogg når jeg har fått inn mange spørsmål. 

Er det noe du lurer på med meg? 

50 dager til varmere strøk


Som jeg nevnte i et innlegg så er det i dag 50 dager til jeg ligger å nyter varmen, masse sol og et herlig land med noen herlige mennesker. Reiser nemlig til Tyrkia, nærmere Icmeler med hele familien til Christer. Ser så utrolig frem til det, og det kommer til å både bli rart og gøy. Rart på den måten at det er første gang jeg drar alene uten noen av foreldrene mine. Her er noen bilder av hvordan det ser ut dit vi skal: Gud som jeg gleder meg! hihi.. 

Skal du til syden i sommer?

April i fjor


Tittet gjennom bildene mine, og da fant jeg bilder fra april i fjor. Syntes selv at jeg har forandret meg, men det kan bare være at jeg syntes det. Her er en liten bildeserie:

 

Var opptatt av å ta bilder av meg selv (selvdigger)Christer var hos meg hos pappa for første gangHadde photoshoot med Helene og geværene våre

Litt kjedelig at alle bildene er svart-hvitt, men det var sånn bildene ble tatt. Alltid litt gøy å se tilbake på gamle bilder!

Har du mange gamle bilder? 

Lykkelig sa du?


Jeg har det så utrolig bra for tiden, og ting kunne ikke blitt bedre! Har folk rundt meg som bryr seg om meg, og er glad i meg. Venner og kjæreste jeg forguder og kan snakke med om alt. De er der for meg uansett, og jeg kan snakke med de om alt. En familie som bryr seg, og stiller alltid opp for meg. Været er herlig, det går utrolig bra på skolen nå om dagen, og tanken på at jeg ligger på en strand i herlige Tyrkia om bare 50 dager, og nyter solstrålende. Ah, ting er rett og slett topp om dagen!Hvordan har du det om dagen? 

tommel ned for sjukling + outfit


Dagen min startet med oppimot 39 i feber, en sår hals og en så og si søvnløs natt. Sleit skikkelig med å sovne i går, og å sove i natt, fordi halsen min har vært helt ubrukelig og sår. Men uansett skulle jeg på skolen, og formen ble bedre utover dagen. Halsen er fortsatt sår. 


Hettegenser og hals - Bik Bok // Champion bukse fra Silje

 

Vi snakkes snart igjen :*

Nytt mobildeksel - Mini Mus


Fikk mitt nye mobildeksel Christer hadde bestilt til meg. Det var så søtt, og rosa! 

Og slik så jeg ut da jeg fikk det


Superglad!

 

Har du et kult deksel til telefonen din?

 

Vi snakkes:*


Slik skal jeg se ut nå snart


Snik bildet Christer tok av meg mens jeg sov hos han i helgen.. hihi
God natt alle søte! 

Det må øves til 17. Mai


Er ikke mange dagene igjen til 17. Mai, noe som betyr at korpset må ut å spille liv i gatene, og øve litt. Siden jeg har fått den æren av å være tambur, må jeg også øve. Er jo min første gang. Hvertfall, vi hadde første øvelse i dag, og jeg syntes det var utrolig morro å kunne gå først, vise vei, og tenke på at gatene snart er fulle av mennesker i bunad og finstasen som står å ser på meg og korpset. 


Og søte Christer og Karoline ble med hele runden rundt i dag og knipset mange bilder


<3<3

 

Gleder du deg til 17. Mai?

 

Vi snakkes:*

Båndtvang på KATTER?


Leste nettopp på Varingen at katter på Slattum må begynne med bånd. Grunnen til at dette ble vedtatt var at kattene markerte revir, krangler, tisser, osv. Kattene skulle føres i bånd resten av året. Det samme er det også med hunder, men for de er det bare båndtvang en del av året. Jeg syntes at katter skal kunne gå fritt. 

Hva mener du om denne saken? 

outfit


Kom nesten akkurat hjem fra skolen, og søte Helene var med meg hjem. Hun var så snill og tok et par outfit bilder av meg, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Sto i telefonen på alle bildene, men det var de eneste vi rakk å ta før hun ble hentet igjen, så bare se bort i fra den.. 


Blomst i håret og armebånd - H&M // Topp med flagring i front - Gina Tricot // Klokke - Nixon // Bukse - Cubus // 


Og et stykk mindre seriøs MadelenHar du noen planer for kvelden? 

 

Vi snakkes :* 

tegneferdigheter


Jeg er ikke akkurat det man kan kalle en kunstner, og det tror jeg også du er enig i når du ser tegningen jeg tegna i stad. Helene ba meg tegne en papegøye og en zebra, mens hu tegnet en hest. Slik ble det:


Er du flink til å tegne? 

denne sangen gir meg sommerfølelse


 

Er det en sang du får sommerfølelse av?

tut og kjør til elkjøp


Da klokken tikket 4 dro Christer og jeg først til frisøren så han fikk klipt seg og tok striper. Etter frisørbesøket tok vi turen til Elkjøp for jeg skulle bytte noe for pappa. Og for første gang tok jeg med meg speilrefleksen for å ta litt bilder. Ble ikke bare litt bilder, men nærmere 100. Hihi 

Slik ble resultatet hans: Jeg syntes hvertfall at det ble utrolig kult

 

En runde med badminton slo heller ikke feil i dag heller, og noen runder med hellikoptere hans. Han er jo så søt og stolt da.


Hvordan har din dag vært, herlige leser? 

DR. PLEASE HELP ME


I dag hadde jeg legetime jeg bare måtte gå til. Liker virkelig ikke å være hos legen, men må man, så må man. Tok en del blodprøver, men resultatet får jeg ikke før om en uke. Var der i en og en halv time. Det var rett og slett pain! 

Det værste jeg vet er å se på at noen setter sprøyte på meg, for da føler jeg at det bare er enda vondere. Men uansett om jeg så på eller ikke i dag, var det like vondt uansett. Sitter med smerte i armen enda, for tror hun kanskje stakk litt feil, siden jeg fortsatt er helt blå der hun stakk. 

Men siden jeg alltid er en så blid jente med godt humør, må jeg jo nesten også legge ut smilebilde!

 

Hvordan er formen din for tiden? 

Vi snakkes :* 

videblogg; sminkevideo


 

Hva syntes du om videoen? 

 

drilluniformen min


Drilling er noe jeg holdt på med i 9 år. Ga meg i fjor fordi det kun var to igjen i troppen, noe som førte til lite motivasjon. Startet først og fremt å drille fordi søstra mi gjorde det, og jeg ville bli like flink som henne. Og mitt mål var å bli stor og flink nok til å være tambur på 17. Mai. Hun som går fremst i toget med den store staven og leder toget. Etter 9 år med drilling og masse øving, er det min tur til å være henne. Siden det er min siste 17. Mai som driller, ble jeg helt i ekstase da jeg fikk vite at jeg skulle få den æren av å gå først. 

Slik ser uniformen min ut med nesten alle medaljene mine gjennom tidene. Har mistet 3 stk tror jeg.  

Har du drillet før?Forslag til må gjøre-video


Nå skal jeg løpe hjem å hente kameraet mitt, så skal jeg filme en må gjøre-video. Trenger forslag fra dere til hva jeg skal gjøre! Kom med masse forslag, og vær kreativ.

 

Mitt bloggforbilde


 Det finnes mange blogger jeg blir inspirert av og som jeg er blitt fast leser av, men det er en blogger som har utmerket seg stort. Nemlig Karoline aka fotballfrue. Hun skriver så utrolig bra, oppdaterer ofte, har varierte innlegg, mange bilder. Tillegg har hun utrolig bra klesstil, og virker som det perfekte liv.

Har fulgt bloggen hennes lenge, og det er jeg ganske så sikker på at jeg fortsetter med. For å ikke nevne de søte små pissevovvene henne har. Jeg er jo helt frelst etter chihuahua, så jeg er klistret til skjermen når hun har skrevet litt om de.. Hihi.                    Hvem er ditt bloggforbilde?


Tommel opp for en annerledes søndag


Søndager pleier å være utrolig lange og kjedelig, stort sett fordi alt er stengt, og man gjør ingenting. Men i dag startet Christer og jeg dagen med noen runder badminton i solen. Det er så utrolig deilig med det været som er nå for tiden! Har også vært ute å spist på Mortens Kro i dag med familien, og vært på et lite besøk hos kjæresten igjen til nå. Vi så litt på Lange flate baller 2 som for øvrig går på TV 2 enda. Tenkte jeg egentlig skulle avslutte dagen straks, men måtte ønske deg en riktig så god natt. 

Har du hatt en fin dag? 

topplista mi


Var utrolig mange bra bloggere som meldte seg på topplista mi, noe som gjorde det vanskelig for meg å velge ut kun 10 stk. Slik ble den: (Rekkefølgen har ikke noe å si)

1. http://cathriiineflaatten.blogg.no/

2. http://kristineam.blogg.no/3. http://karolinezeitz.blogg.no/

4. http://junecarita.blogg.no/

5. http://trinetollefsen.blogg.no/

6. http://victoriaannea.blogg.no/

7. http://halvorsen94.blogg.no/

8. http://rselisabeth.blogg.no/9. http://madeleineem.blogg.no/

10. http://bykristin.blogg.no/

 

Takk til alle som meldte seg på! 

Ble du en av 10?

En stolt kjæreste


Da vi var i Sverige, kjøpte Christer seg en ny Helly Hansen jakke som han er veldig stolt av, og den er utrolig fin på han. Den passer veldig godt nå på våren, hvis det blir regn eller hvis det er litt kaldt en dag. Ikke for varm, og ikke for kald. 

Jeg syntes hvertfall at den var utrolig stilig og kledlig.. 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits