Ny tanktopp


Kjøpte denne super fine toppen på Bikbok for ikke så lenge siden. Gleder meg til å kunne bruke denne tanktoppen til shorts, converse og solbrune legger. Likte du toppen? 

Antrekk - 30.03.13 3 års dag med kjæresten


Topp, kjede, jakke og skjørt er fra Bikbok

Har ikke helt bestemt meg hvilke sko jeg skal bruke da. Noe forslag?

I dag så har jeg og go'gutten min vært sammen i 3 år allerede. Det er som de sier: Tida flyr i godt lag, noe jeg kan virkelig kan skrive under på. For disse tre årene har virkelig flydd av gårde, og jeg har kost meg hvert eneste øyeblikk av de. Vi har opplevd så mye sammen, og skapt så mange minner sammen, så gleder meg kjempe mye til å få enda flere minner med han.

Men i den anledning har han bedt meg med ut på middag, og jeg har fikset kinobilletter, så denne kvelden kommer til å bli topp. Over ser dere bilde av hva jeg har tenkt til å ha på meg i kveld når jeg kommer hjem fra jobb. Håper på å få tatt bilde av antrekket på meg også. 

Hva syntes du om antrekket?
Har du kjæreste? Isåfall, hvor lenge har dere vært sammen? 

Nye sko


Enda et nytt skopar i samlingen min. Disse er også fra Din Sko, og syntes de er super søte samtidig som de er kule. Kjøpte de på salg for 199, og angrer ikke et sekund. 

Hva syntes du om slike sko?

Påskeegg - god påske


I går da jeg var hos farmor fikk jeg det årlige påskeegget. Og oppi lå det både kvikklunsj, M nonstop, marsipan og marsipanegg.. Mmm. Fikk et av mamma forrige helg også, men ser ut til at det er borte allerede. *godtermoms nr 1* 

Har du fått påskeegg i år også? 

Instamoments


1. Et deksel jeg har laget selv på nettsiden caseapp.no // 2. Ny sang av Isaac Elliot (Trykk på navnet for å komme til sangen) 
3. Meg etter trening på Elixia, nyter en proteinshake av jordbær og tropisk juice // 4. Meg i pausen på jobben (Jobber på Rema 1000)

5. Mira som sover i sengen (Hunden som Christer passer) // 6. LCHF marsipanen jeg lagde forrige uke. De smakte nydelig! 
7. Frokost smoothie // 8. Alle medaljene jeg har fått gjennom 10 år i korpset

9. Nedtelling til Christer og jeg har vært sammen i 3 år, som forresten er i morgen allerede *GLIS* // 10. Kveldsmat 
11. Et av forrigeukes antrekk // 12. Min nyvaska bil 

13. Meg etter dagens løpetur // 14. Gårsdagens bilulykke i godteriskåla 

Legg gjerne igjen instagram navnet ditt så går jeg inn og ser  

Snik titt på dagens antrekk - 29.03.13


Fikk ikke tatt bilde av hele antrekket i sin helhet, men ble en ny tights fra Bikbok med en baseball genser. Nå skal jeg på påskemiddag hos farmor. KOS. 

 

Hva syntes du om min nye tights? 

tips til sunn og god snacks


Dette er må være favoritt snacksen min for tiden. Druer med mager vaniljekesam. Det smaker friskt og søtt på en gang, rett og slett himmelsk. 

Liker du druer og vaniljekesam eller har du ikke smakt enda? 

Peplum dress from Nelly


Se på de søte sommerkjolene som Nelly har fått inn. Falt pladask for de, men vet ikke hvilken farge jeg skal ha. Den rosa er jo kjempe søt og perfekt til sommeren, mens den sorte er en klassiker året rundt. 

Rosa finner du HER

Svart finne du HER 

 

Nå skal jeg hive meg i dusjen etter dagens løpeøkt så skrives vi senere! 

Hvilken kjole likte du best?

 

Room details

Hva syntes du om bildene? 

Nytt skopar


Herlighet for noen skjønne sko! Falt helt pladask for de da jeg så de på DinSko for ikke så lenge siden. Har sett etter slike sko i over et år, og endelig fant jeg de og tok meg råd til et par. Prisen var 499kr. 

Hva syntes du om skoene? Har du slike også? 

bølgete hår
God kveld! 

Har i det siste begynt å legge meg med fletter etter at jeg har vasket det for å få litt bølger i det. Syntes selv det er veldig fint, men er spent på hva dere syntes.
Så, hva syntes du? Pleier du å legge deg meg fletter også?  

LCHF-marsipan


I ste når jeg kom hjem fra skolen satt jeg sammen en liten marsipanrøre i LCHF-stil, også kalt lavkarbo. Fant oppskriften på Caroline sin blogg, og ble så fristet. De står nå kaldt til kjøling, så blir vel klare i løpet av kvelden. Gleder meg veldig til å smake. 

Så det ikke fristende ut? Og noen som vil ha oppskrift om det smakte godt? 

Love Madelen 

#thatPOWER


Syntes den nye sangen til Justin Bieber ft Will.I.Am er utrolig kul. Høre den for første gang i går, og den minnet meg egentlig litt om den til Daft Punk som du forresten kan se en morsomt versjon av under her.. Utrolig hva man finner på youtube. Haha :D 

 

 

Hva syntes du om den nye sangen til Justin? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits