plutselig 2 timer


Var hos Christer i stad og spiste middag, og da vi var gode og mette var vi jaggu slitne også. Tenkte vi bare skulle slappe av en halv time, men vips, så var vi borte i to timer. Det kræsjet egentlig litt med alt jeg skulle få unnagjort i dag, men da er det bare å brette opp armene i morgen! 

Skal se på Frustrerte fruer straks, så hopper jeg vel til køys! 

 

Har du også hatt litt for lange power napper før? :D 

Outfit 28.02.12
Hva syntes du? :D 

Drar på jobb


Nå er jeg på vei til jobb. Vakta er til 10, så vi skrives først i morgen 

Planer for kvelden? 

Russeklærne mine


Dere gjettet riktig :D :D Kanskje ikke så vanskelig? Var hvertfall utrolig gøy å endelig få det i hus. Nå må bare strykemerkene på og kanskje skaffe oss en bil?! så kan russetida starte. Bestilte også en joggebukse, men den var litt fort kort i bena så må bytte i en større. Kan vise den når jeg får den! Er du russ i år også? 

Klarer du å gjette hva dette er?
I dag på skolen kom endelig noe vi har ventet lenge på, og noe vi gleder oss veldig til å bruke snart. Klarer du å gjette hva det er vi har fått? 

Outfit


Topp fra Gina Tricot 
Tights fra Bik Bok  


Likte du det? :) 

praksisoppgave


Da har dagen endelig kommet, og jeg skal begynne å skrive min aller siste praksisrapport! På vidregående hvertfall.. Det er vel noe av det kjedeligste jeg gjør. Syntes rett og slett at hele oppgaven er bortkatet. Hva er poenget med at vi skal skrive flere sider om en butikk vi har jobbet vi? Får vi noen gang nytte av det? 

 Det er slitsomt, kjedelig, tar utrolig lang tid og er veldig umotiverende på en måte. Men jeg får vel bare gjøre det beste ut av det. Logge av facebook og koble seg ut av internett en time bør hjelpe litt. 

Flere enn meg som må skrive slike rapporter? 

Skrives igjen 

Ønsker på nett
Noe du likte? 

pops


Sitter for øyblikket plantet i senga med frusterte fruer på tv'en. Dagene er så vanvittig kjedelig, så prøver egentlig bare å få tida til å gå på en eller annen måte. I kveld skal jeg bake horn med en vri. Gleder meg til å legge ut resultatet :D

 

Liker du å bake også? 

jeans i knalle farger


Som man kan se i butikkene nå så er det de knæsje og sterke fargene som gjelder. Jeg syntes det er kjempe bra fordi jeg elsker masse farger og man får følesle av at vårens banker på døren. Fant noen kjempe fine jeans fra GinaTricot til under 200 lappen. Vet at de har mange fine på Cubus også. Dit skal hvertfall jeg ta turen. 

                                                

 

Liker du at det er knalle farger som kommer tilbake? 

vekkeklokke på 8 i ferien sa du?


Om under to måneder braker russetiden i gang, så i morgen skal jeg opp til Helene for å male badet hennes for å tjene inn litt ekstra penger til denne måneden hvor pengene får ben å gå på.. 


innkjøp


God kveld   

Endelig er det vinterferie og 3 uker med praksis er over. Har vært tre kjempe morsome og koselige uker, men også slitsomme, med tanke på at jeg har jobbet fra 10-22 enkelte dager.. Men nå skal jeg nyte fridagene. Blir vel litt jobbing, trening, husarbeid og litt malejobbing kanskje. 

Tenkte å vise de siste innkjøpene jeg har hatt denne uken. Fant ut at jeg hadde et gavekort fra jul med penger på :D 

 

  

American style
savner deg
Savner å ha deg her. Savner de lange samtalene våres om alt og ingenting. Savner alle overnattingene vi hadde. Savner alle lattekrampene våres. Savner å kunne smile med deg. Savner at vi var så mye sammen at vi gikk hverandre på nervene. Savner den plagsomme hikken din når du ler, hihi. Savner alt vi opplevde sammen.Savner personligheten din. Savner alle rådene du ga meg og at jeg kunne si alt til deg. Savner deg som min bestevenninne! <3 

Walk away and never look back


Dagens innkjøp


Hejhej <3

De siste dagene mine har bare gått til jobb jobb og mer jobb, så har ikke hatt noe spennende å blogge om. Men i dag da jeg var ferdig på jobb, hentet Helene meg og vi dro på Strømmen for å handle litt. Noe du likte? :) 

Du er alltid i mine tanker


God kveld! 

Syntes dagene flyr så vanvittig fort nå for tiden. Du står opp om morningen, og før du vet ordet av det, kryper du til sengs mens man lurer på hva man har brukt dagen til.. Derfor er det viktig å nyte hvert eneste sekund og ta vare på de man er glade i. En dag kan det være forsent, og det er plutselig ingen vei tilbake. Lurer du på om du skal ringe mormor for å høre hvordan det går? Ikke nøl med å ringe, ikke tenk Jeg kan ringe i morgen i stede. Det er ikke sikkert morgendagen kommerNye treningssko


Hentet nettopp en pakke på posten nå med mine nye treningssko! De var like himmelsk som jeg hadde håpet på, og enda bedre! De satt kjempe godt, nøytral farge og er kjempe stilige, syntes jeg. Hva syntes du? :-D 

sykeste skoene!


Måtte le litt for meg selv da jeg så disse nye skoene fra Jeffrey Campbell. Syntes de ikke var noe fine i det hele tatt!

Hva syntes du? :)

Slapp søndag


Sier det hver gang denne dagen kommer, søndager er egentlig de kjedeliste dagene. Har brukt de 4 siste timene på å se på frustrerte fruer. Veldig deilig å ha en dag man kan slappe av på, men føler hele dagen er bortkastet.. 

 

Får vel vende tilbake til fruene mine. Vi snakkes :* 

 

Har din dag vært noe mer spennende enn min? 

A smile is the prettiest thing you can wear
Me want


Rosa finner du her

 

Hvit med prikker finner du her 

 

Likte du disse? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits