Drar på jobb
Hva gjør du ?

Snakkes!

Happiness


I dag var det tilbake ved skolebenken, og der sitter jeg nå.. Har norsk og skal analysere musikkvideo, så jeg tror jeg skal analysere den nye sangen til Alexis Jordan. Hørt på den sikkert 20 ganger nå, og det er min nye favoritt sang!

 

 

Hørt sangen før?

Kakebaking


Denne vinterferien her har gått utrolig fort, og det er siste dagen allerede. Dagen i dag har gått til å skrive en stil og bake kake med kjæresten min. I skrivende øyeblikk ligger jeg i armkroken til min kjære, ser på en film mens vi venter på at kaken skal bli ferdig. I tillegg har jeg bestilt meg nytt kort i dag! Hvordan det ble får dere se når jeg får det!Hvordan har dagen din vært? :-)

Love the people who treat you right and forget about thoose who dont


På ønskelistaBik Bok


Bik Bok
Bik Bok


Bianco


Din sko


Din sko


Din sko


H&M


Bik Bok


Bik bok


H&M


H&M

 

Det er noe av det jeg ønsker meg nå. Gleder meg så sinnsykt til sommeren!

 

Gjør du ?

skitur


I dag var Christer og jeg på vår første skitur sammen! Vi gikk nesten opp til svenskemyra (for de som vet hvor det er, i Nittedal). Var utrolig koselig! Vi kjøpte inn grillmat og andre god saker og tok skiene fatt. Var ikke noe bra føre, men gøy for det..

Da vi kom frem satte skatt i gang med å lage bål, mens jeg gjorde kvinnenes arbeid; satt å se på.. Vi spiste og drakk kakao før vi frøs så mye at vi satte snuta hjemmeover..Og slik gikk det da vi skulle slukke bålet:hahah, også den siste oppoverbakken sier Chriser: ja nå kan du skryte av at du ikke har tryna noe.. Og før han fikk sagt det lå jeg på bakken! hihi

 

Ja, hva har du gjort i dag?

Welcome to burlesque


Header som ikke går igjen


Prøver å lage med en ny header siden jeg ikke var fornøyd med den andre. Men på den jeg satt inn nå så går den igjen, og det vil jeg ikke. Har prøvd å lime inn background-repeat: no repeat;, noe som ikke funket..

Har du et annet smart tips til meg?
working 8 to 2


Mens dere andre har vinterferie og kanskje skal bruke den på å reise bort, skal jeg bruke min på å jobbe. Jobbet i går kveld og skal på jobb nå kl 8. Skal også jobbe fredag og lørdag, og forhåpentligvis torsdag.. Hvis de trenger mer hjelp. Herlig med litt ekstra penger!Hvordan tilbringer du vinterferien din ?

Bilder fra bytur
bytur


I går rakk jeg ikke å blogge for dagen var veldig fullpakket. Sto opp kl 11 for å vaske og rydde hele rommet, før jeg hoppet i dusjen og gikk ned på Rema for å handle. Etter handleturen var det opp til Christer og fikse meg før vi skulle i bursdag. Og i bursdag var jeg resten av kvelden..

Nå har vi nettopp våknet og snart skal jeg til byen med jentene for å se Burlesque tror jeg den heter.. Blir kjempe kos, håper jeg på!

 

¨

 

Hva skal du i dag ? Pleier du å dra på kino ?

senkveld


Nå ligger jeg i senga og ser på Senkveld. Var ferdig på jobb kl 9 så er litt trøtt kan man si.. Orker ikke mer i kveld så er snart kvelden tenker jeg. I morgen er det bursdag!

Hvordan har din dag hvert ?

Vi snakkes!

Svar på spørsmålsrunden


Hadde jo en spørsmålsrunde for en måned siden som jeg ikke har svart på. Skulle egentlig svare på video, men siden jeg ikke fikk så mange spørsmål, og jeg kjeder meg på skolen, så skriver jeg i stedet..

 

Har du hatt et fadderbarn som heter Milla?
- Ja, når jeg gikk i 6.

Hvor lenge har du blogget?
- Med den bloggen her blir det siden Juli 2010.

Går du på noen fritidsaktiviteter?
- Nei gjør nok ikke det. Dagene er såpass fullpakket med skole, jobb, venner og kjæreste.

Hva heter bestevennen(e) din(e)?
- Har noen gode venner, men mine BESTE venner er Helene og Karoline. De har jeg kjent siden jeg kom til denne verden, og vi har hengt sammen siden deg gang.

Har du kjæledyr?
- Hadde tre kaniner før, men nå er det bare hund og papegøye hos mamma. 

Hva er yndlingsretten din?
- Taco og kjøttkaker med poteter og brunsaus.

hvilken mascara bruker du?
- Bruker million lashes effect mascara tror jeg den heter 

får du ukelønn?
- Får ikke det nå mer. Fikk 500kr mnd  før jeg startet å jobbe. 

hvilket kamra ønsker du deg? // objektiv?
- Speilrefleks, Canone EOS 1000d 

hva vil du bli?
- Det er jeg veldig usikker på. Har fortsatt noen år igjen før jeg må velge. Har hvertfall søkt Salg, Service og Sikkerthet til høsten.

hvorfor blogger du?
- Jeg blogger for å ha noe å se tilbake på, og å få tilbakemeldinger på det jeg skriver. Selvom jeg ikke oppdaterer så ofte, syntes jeg det er gøy når jeg først gjør det. Men skal bli flinkere! 

Hvor mange lesere har du?
- Statistikken har vært helt oppi 224, men nå er det ca 40 hver dag.

Favoritt program ?
- Hotel Cæsar, Frustrerte fruer, Teen mom og Paradise Hotel. 

Favoritt film ?
- Jeg er så sinnsykt dårlig til å se på filmer, så har ingen spesiell favoritt. Men elsker The Last song. 

beste julegaven du fikk ?
- Fikk så utrolig mye fint, så klarer ikke å velge den beste. 

Tror du på overnaturlige ting som spøkelser og 2012 ?
- Tror på spøkelser og gjenferd, men ikke at verden går under i 2012 osv. 

Topp 5 blogger ?
- www.fotballfrue.no
- www.julianyl.blogg.no
- www.tcmn.blogg.no
- www.juliehvidsten.blogg.no
- www.lisasa.blogg.no 

Topp 5 sanger ?
- Get Far - shining star
- Chris Brown - Yeah 3x 
- Avril Lavigne - What the hell 
-  JLS - One shot 
-  Darius & Finlay - Do it all night


Favoritt fag ?
- Kommunikasjon og Service 

Tusenfryd VS Badeland ?
- Badeland

Hvordan hadde livet ditt vært uten Karoline Thorvaldsen? Hvor glad er du i henne?
Altså det er ikk ehun som skriver dette altså, jeg er bare en helt random persom som lurer på dette :P Hoho!
- Karoline har vært en jente jeg har kjent siden jeg ble født, og er en jente jeg er veldig glad i. Livet hadde ikke vært det samme uten henne, for å si det sånn.

 

Det var de spørsmålene jeg fikk inn. Håper du ble fornøyd med svarene ..

liker du å trene ?


Nå skal jeg slenge inn et siste innlegg før jeg slenger meg på gulvet og tar litt styrke trening før senga står for tur. Blir så trøtt av dette været som er, så jeg er trøtt 24/7. Uansett hvor mye jeg sover..

I dag var jeg på jobb på Vero Moda, og tittet litt på Strømmen når jeg var ferdig for dagen. Etter jobb kom Chriter å hentet meg og vi dro hjem for å spise taco, og jeg tok turen hjem igjen.

Også her er meg snart:Hvordan har din dag hvert?

- Natta a!

Har du speilreflekskamera?


Jeg har lenge hatt lyst på speilreflekskamera, men det finnes jo hundre forskjellige modeller. Jeg ser på Canon EOS 1000D nå, siden det er det billigste av dem, men er det noe bra?Har du noe peiling på hva jeg burde velge?

se hva jeg fikk av kjæresten min


På mandag var det jo valentine, men siden Christer og jeg jobbet feiret vi det ikke sånn ordentlig. Men da jeg var ferdig på jobb ble jeg møtt av en overglad Christer som sto å smilte rundt. Han hadde vært hjemme og fikset gave til meg, og jeg fikk en stor rosebukett, et utrolig søtt kort og en ILU bamse. Det var så utrolig koselig, og søtt!

love it! <3

 

Hvordan feiret du valentins dag? Fikk du noe fint ?

Tommylife


Så denne på youtube akkurat nå, og må bare si hahahhah!

 

 

Hva syntes du ? :-)

Ny header


Laget meg en etterlengtet header. Vet ikke hvor lenge jeg har den, men da er det hvertfall en der.

Hva syntes du ? :-)

Bilder fra photoshooten


Som jeg sa for noen uker siden så var jeg hos Helene på en liten photoshoot til en skoleprosjekt, og i dag fikk jeg bildene.. Her er noen smakebiter:Var bare ett bilde av Helene da..Og sånn ble prosjektet: 

Hva syntes du?

Konsentrasjonsproblemer


Det har jeg nå! For akkurat nå sitter jeg i senga og skal jobbe med naturfagfremføring til tirsdagen, men jeg er så ukonsentrert. Bare det å lese gjennom alt det tunge stoffet og lage en power point er ikke det som frister mest nå.. 

Hva gjør du i dag ?
Har du også konsentrasjonsproblemer til tider?

lørdagkveld


Som sagt startet jeg på jobb kl 8 i dag, og jobbet helt til halv 3. Var sinnsykt slitsomt. Løp frem og tilbake, masse folk og ja.. Etter jobb dro jeg hjem for å dusje før jeg gikk ned på Mo en tur og handlet et parr små ting. Nå sitter jeg hos Christer og ser på Hannah Montana før vi hopper i dusjen.

Hva gjør du på en lørdagskveld?

En sliten Madelen


Kom hjem fra jobb for ca en halv time siden, og nå er jeg sliten! Har vært sykt masse kunder og masse stress. Har løpt av meg beina frem og tilbake, så nå ligger jeg godt plassert i soffaen. Skal på jobb igjen kl 8 i morgen tidlig, så er ikke lenge til det blir natta på meg.

Hva har du gjort i dag?

Boyband


Husker når jeg var liten hørte jeg sykt mye på A1, Westlife osv. Sanger som jeg også hører på den dag i dag. Sitter faktisk på skolen nå og hører på If i let you go av Westlife.

 

 

Pleier du å høre på gammle sanger?

Every rose has its thorn


 
din mening - abort


Jeg klarer ikke å forstå at det fins jenter der ute som faktisk ser på abort som et prevensjonsmiddel. Jeg vet om mange jenter som dropper prevensjon, tar sjansen på at det går bra, men ender opp med å ta abort. Hvis man tenker over det så er det tragisk at folk ikke kan ta ansvar for egen kropp. Skal være så moden til å ha sex, men ikke så moden at du kan bruke prevensjon. Abort skal ikke være en så lett utvei for at du har vært uansvarlig.

 


Men i noen tilfeller syntes jeg abort kan være en løsning. Om du blir voldtatt så har du ikke så veldig mange muligheter (om du ikke går  på p-piller da). Tror ikke akkurat en voldtektsmann bruker beskyttelse. Etter voldtekten får det noen dager/uker før du merker at noe ikke er som det skal. Du tar en prøve og får beskjed om at du er gravid. Du vil nok ikke ta vare på det barnet, og vite at det er en voldtektsmann som er faren?

 


Det finnes mange forskjellige meninger om abort. Her har dere min, og del gjerne din med oss?er kjæresten helt til å stole på?


 

Syntes det var råttent gjort av han!

Hva syntes du ?

Jentekveld


Karoline og jeg bestemte oss i stad for å ha en liten jentekveld med masse snakking, tv-titting og godteri. Vi gikk derfor ned på 7/11 og kjøpte inn ting og tang. Så her ligger vi da, to stappa sekker med 4 kg godteri innabords, nettopp sett på Fangene på fortet. Var ikke det samme å se på det nå, som da jeg var liten, men men.. Skal se på Mr. Beans ferie nå på TV3, før vi skal ta en ansiktsmaske og krype under dyna begge to..


www.deilig.com


hhahahah!

 

Hva gjør du denne søndagskvelden da?

Nyeste innkjøp


Tenkte jeg skulle vise det siste jeg har kjøpt meg nå..


Jakke fra Only 559.-


Kjole fra Bik Bok 99,-


C&M fra Bohus 70.-


Oppbevaringskurver fra Nille 50,- tror jeg

 

Har du kjøpt deg noe nytt i det siste?

lekser på en søndag..


Siden vi skal ha tre prøver denne uka, så fant jeg ut at jeg burde øve litt i dag. Så her sitter jeg da, og øver til engelskprøven i morgen.. Skal øve til de to andre senere i dag, før jeg skal møte Karoline for en jentesnakk.

Pleier du å gjøre lekser på en søndag?

Dagens outfit


tycks? :-)

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits