Telefonrullett på nrj - hørhørhør :D


Hadde blitt utrolig glad om dere ville hjulpet meg å vinne nrj sin nye konkurranse telefonrullett hvor jeg lurte pappaen min. Gå inn HER for å stemme :D 

Instagram


Instagram er noe jeg er inne på daglig, og laster opp bilder titt og ofte. Følg meg gjerne maadelen 

Hva heter du på instagram? 

Cupcakes


Liker du cupcake? 

Catch my breath


Aah love it 

FitspoBildene er fra We <3 it!

Dream bedroom


Har ikke Cathrine bare det nydeligste rommet? Hadde dødd for et slikt klesskap! Lukcylukcy :D Bloggen hennes finner du HER.

Hva syntes du om rommet hennes?  

Weheartit loveBildene er fra Weit

Popcorn


Titter bare innom for å si at jeg fortsatt sitter foran pcen og skriver om 2. verdenskrig. Er utrolig vanskelig, så blir sittende her til jeg skal ta natta. Men ha en god søndag videre <3 

Hva gjør du i kveld? 

Min søte sommerkjole
Søte sommerkjolen min. Som jeg gleder meg til å kunne bruke denne igjen. Kan bruke den nå på vinteren også, med strømpebukse under, men det er virklig ikke det samme. Sommer, kom tilbake! Kjolen kjøpte jeg på Bikbok for bare 100 kr. Snakk om kupp, * GLIIIS*

Hva syntes du om kjolen? 

 

Fullstappet søndag


God morgen!

Har dere sovet godt og hatt en god start på denne søndagen? Det har jeg, og nå er jeg i gang med leksene mine, igjen.. Må få skrevet ferdig særemnet mitt i dag siden fremføringen er på torsdag. Gleder meg til å være ferdig, for da er det aldri noe mer særemne på denne jenta! Dette er nok hva jeg skal gjøre i hele dag, så får jeg se hvor langt jeg kommer. Vi høres senere i dag. Nyt *friheten* søndagen :D 

Elsker den nye genseren min fra Gina Tricot, kostet bare 199. Løp og kjøp! 


Her er bøkene jeg skriver om i særemne, handler om 2. verdenskrig. 

Flere som driver med særemne for tiden? 

Lille bilen min


Åååh, se så fin lille bebien min er  Ekstra stas med min første bil! Bilen er en 1999 golf, i fargen blå. Den har som dere ser på bilde, bare 3 dører, noe som er veldig irriterende og frustrerende til tider, men i bunn og grunn trenger jeg ikke mer. Har kjøpt og betalt bilen selv, samme gjorde jeg med lappen. Kjøpte den for 43 000 uke etter bursdagen min, som nå er snart 4 mnd siden, og har aldri hatt noe tull med den. Går som en klokke, og til jul fikk jeg setetrekk til bilen, så da har jeg gjort den til min egen. Har rosa setetrekk, rosapuseratt og rosa terninger. Mangler bare å sette på setene bak så blir det PERFEKT  

Hva syntes du om bilen min? 

Antrekk 12.01.13


 God kveld, søte! 

Dagen har gått veldig i et, og det er først nå jeg har rukket å ta bilder av bilen min og hva jeg har på meg i kveld. Skal som sagt i bursdag, så skal få forhandskrevet et innlegg nå før gjestene kommer, også må jeg pakke inn gaven. 

Er -16 grader ute, så var utrolig kaldt å ta bilder, både av klærne og av bilen. Vasket den i ste, og vannet frøs med en gang, så det sier jo litt. Men ren og pen ble den. Er så utrolig fornøyd med den, så gleder meg til å vise bilder Blusen fikk jeg til jul og er fra Sorbet. Den er gjennomsiktig med noen nydelige detaljer av paljettgull  Buksen er fra BikBok og skoene er fra Nelly.com, men de er utsolgt for øyblikket. 

 Hva syntes du om antrekket?

Tidlig på'n


God morgen søtinger!

I går var jeg som sagt på jobb, så var hjemme rundt i halv 12 tiden, og da sovna jeg så og si med en gang på sofaen. Nå står jeg på vei ut av døra med pappa og skal vaske bilen min. Den ser virkelig ikke ut etter all møkka og saltinga som er på veiene nå. Senere i dag skal jeg i bursdag til broren til kjæresten min, men vi høres utover dagen. Kameraet er med. 

Ha en super dag i solen. 
Flere som skal vaske bil i dag?  

Princess sleeps here


 God kveld søte lesere 

Nå er jeg i full sving på jobb, og er vel hjemme om halvvannen time ca, så det vil si at dette innlegget er forhåndskrevet. Da skal jeg stupe ned i sengen sammen med fruene fra Wisteria Lane. I morgen skal jeg vaske bil og i bursdag, så da blir det både antrekksinnlegg og bilder av bilen kommer i morgen. Har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut bilder av bilen min, så da gjør jeg det. 

God natt, goinger 

Hatt en fin kveld? Og noen spesielle planer for helgen?

Kjoler til under 200-lappen


// 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER //


  

// 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER //

Nelly. com har så utrolig mye fint på salg nå, både kjoler og heler. Mye annet også, men ikke som jeg har kikket på. Ovenfor har jeg lagt ut mine favoritter til under 200-lappen. 

Kunne helst tenkt meg nr 2, 8, 9, 11, 12 og 13! 

Noen du kunne tenkt deg? 

Endelig fredag
Da var de fredag igjen, og godt er det. Ukene går bare fortere og fortere. Nå sitter jeg godt plassert i sofaen og spiser lunsj. Kl 4 skal jeg på jobb, og der blir jeg værende til midnatt. 

God fredag alle! 
Noen spesielle planer for dagen?  

Ny kjole


Denne  kjolen bestilte jeg fra salget til Nelly, og betalte kun 99kr. Gleder meg til å bruke denne til sommeren med solbrune legger og høye heler. 

Hva syntes du om kjolen? 

Gleder meg til sommeren


 Sommer  Sol  Stranda  Brun  Late dager  Is  Syden  Badet  Surfe  Jordbær  Shorts  Skjørt  Gåturer langs vannet  Photoshoot i solnedgang  Bikini  Kjoler  Ballerinasko  Sandaler  Ferie 

Hva gleder du deg til med sommeren?

These boots are made for walking


Jeffrey Campbell heaven! Har siklet så lenge på jeffrey sko, men jeg syntes de er litt i det dyreste laget. Selvfølgelig man betaler for det man får, men 1500kr for et par sko, er vel litt dyrt? Når jeg begynner å jobbe fast og får litt høyere inntekt i morgen, skal jeg invistere i et par med spikes. *GLIIIS* 

 

Har du Jeffrey Campbell sko? 

US and A


Genseren er fra BikBok og må være noe av det bedre jeg har hatt på kroppen. En drøm i stoffet og er ikke stram i det hele tatt. Selv har jeg genseren i S, og syntes den sitter perfekt. 

Har du lik? 

Gull og glitter


 

Klokken jeg fikk til bursdagen min er så søt. Perfekt til meg; gull og hvitt, glitter og diamanter.

Hva syntes du om klokken?

The boys


Love it 

Hva syntes du om sangen? 

LOVE


Heihei! Får vel nesten si god jul og godt nytt år jeg da, siden jeg ikke har oppdatert siden lenge før jul. Aner ikke hvor mange ganger jeg har tenkt at jeg skal blogge, men så har det bare toppet seg med lekser, og det må prioriteres først.. 

Men jeg hadde en fantastisk jul, og en herlig inngang til det nye året. Fikk kjempe mye fint, og feiret inngangen sammen med kjæresten min. 
De to neste ukene som kommer må  være de værste i hele året. Jeg har 3 fremføringer, 1 prøve og 1 innleveringer, i tillegg til at jeg jobber mye. Å fått flere timer i døgnet hadde virkelig ikke gjort noe. Prøver å gjøre det beste ut av det. Er jo tross alt mitt siste halvår på vgs. Gud som jeg gleder meg til å bli ferdig med skolen. Juleferien, hvor ble du av? 

Nå har jeg tenkt å sette meg ned å lese til særemne. Skal lese to bøker, analyse og lage en 15 minutters fremføring. Godt jeg har en kopp kakao å kose meg med mens jeg leser. Kakaomaskinen/kaffemaskinen fikk jeg av mamma og Arnold til jul. Den er fra Tassimo, og er en du kan bruke kapsler på. Kjempe smart om man vil variere innholdet i koppen. 
Var den ikke fin?

Flere som har mye lekser for tiden? 


Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits