frustrerte fruer


God kveld 

Dagen min startet med jobbing på Match før jeg dro hjem til Christer og spiste middag med han. Vi så på frustrerte fruer og sov et par timer, og nå er jeg kommet meg hjem til mitt eget og skal se på kveldens episode av frustrerte fruer. Gleder meg! I morgen skal jeg starte med normal blogging igjen, forhåpentligvis. Har savnet det kjempe mye, så håper jeg klarer det nå. Har rimelig hektiske dager for tiden. Jobber på dagtid på Match og kveldstid på Rema. Laaaange jobbdager med andre ord.. 

 

Skal du se på frustrerte fruer? 

Kanelboller
Var flink jente og lagde kanelboller til Linni og Petter <3 Mari i dag. De ble utrolig gode, faktisk, hihi! 

 

Liker du kanelboller? 

Better than i know myself


 

Liker denne veldig godt! Gjør du? :-) 

high on love
Dagens I WANT
 

Noe du likte? 

Dagens antrekk

Alt er fra Bik Bok

 

Tycks? :-) 

Åpen dag
Det er åpen dag på skolen i dag også. Tror det er 10. klasse fra Nittedal og Hakadal Ungdomsskole som kommer i dag. Skal snakke om Service og Samferdsel i dag også. Kan alt om den linja på rams jeg nå, så hvis det er noe du lurer på angående den, så rop ut. hihi!

 

Har dere også åpen dag på skolen din? 

Lita Boot by Jeffrey
Syntes de skoene her fra Jeffrey Campbell er kjempe fine! I tillegg er de fora, så da blir de ikke like kalde som vanlige. Disse fant jeg på Bubbleroom.no. Prisen er 1599,-. Du finner de her

Liker du disse også? 

a key to my heart


Tusen takk for alle som leser bloggen min! Dere gjør dagen så mye bedre for meg. Men jeg sliter litt med å komme på noe å blogge om. Har veldig motivasjon til å blogge, men om hva? 

Har du noen ønsker? 

Dagens antrekk


Da var skoledagen over for min del. Har hatt åpen dag på skolen, så har hatt den samme presentasjonen om service og samferdsel 6 ganger for nye elever. Skal gjøre det samme i morgen også. Det er så gøy! :-D 

Snakkes :*

Litt engel


Fikk noen kjempe søte øredobber til jul i 2010, og de fant jeg igjen i smykkeskrinet mitt i dagtidlig. De er litt vonde å ha i etter en hel dag, men for noen timer er de helt ypperlige! 

  

Søte?

Smile baby


Tror jeg har vært den værste til å oppdatere de siste dagene, men i går var jeg på jobb nesten rett etter skolen, og når jeg kom hjem var det rett i seng. Og dagen i dag har jeg brukt på skole, vært hos Helene og levert ut sponsorsøknader. Håper på positiv tilbakemelding!! 

Blir mer oppdatering i morgen med dagens antrekk, kanskje en video og noe annet stæsj. Håper du kommer innom i morgen også, da :-) 


Savner julen litt ..

 

Nå skal jeg se på Cæsar.. 

Hva gjør du? :-) 

Lets get a little wet


Nå skal jeg straks ta kvelden slik at jeg er utvilt kvart over 6 i morgen tidlig. Gjesp!  

Sov godt! 

SøndagskosNå har jeg sett på Linni og Petter elsker Mari på Bliss, mens jeg har kost meg med vaffler. Avslappende slutt på enda en uke. I morgen starter det på igjen med fullt fres på skolen etterfulgt av en jobbkveld. 

 

Hatt en fin søndag? 

Nyvasket rom

Hva gir man til kjæresten?


Om snart to måneder har Christer og jeg vært sammen i 2 år. Gud som tiden har flydd!
Har søkt litt rundt på nettet nå for å få litt tips til hva man kan gi til hverandre. Det er så vanskelig å gi noe til gutter, hvertfall når de har alt de trenger. Har du noen tips til meg? :-) 

HARDT!


Det PT-timen (personlig trener) var sinnsykt hard. Er så sliten at jeg skjelver i bena. Tok noen øvelser jeg aldri hadde hørt om før, og de gjorde susen. Litt lettere å få en variert treningsøkt nå. Fikk en kommentar om hvor mye det koster med en time, og med hun treneren jeg hadde, koster det 750 kr for en time. Men når man medler seg inn i Elixia, får du to gratis pt-timer.  Har den andre om to uker, så får vi se hvordan det går. Gleder meg allerede! 
PT-time


Reiser på Elixia nå for min første pt-time. Kan bli spennende å se hvordan det er, og hvilke mål jeg setter meg for treningen. Ha en super søndag!Vært på PT-time før? 

Jobbfredag


Nå skal jeg straks begynne på jobb. Jobber på Rema 1000, for de som måtte lure på det, 3 ganger i uka, og i dag er en av de. Jobber i morgentidlig også, så blir stille fra meg i kveld tenker jeg. Blogger når jeg kommer hjem igjen. Har du noen fredagsplaner? :-) 

DIVA


Dagens antrekk
I dag har jeg en lang dag foran meg. Skal først til legen halv 9, så skole i 6 timer, etterfulgt av 6 timers arbeidsdag. Bare å trekke på seg smilet, og gjøre det beste ut av det. 

Ha en fin dag, så skrives vi ut på dagen :-) 

gul som en kylling


Fikk denne herlige flisgenseren til jul, og den er så myk og deilig. Tok den på meg etter trening, og den holdt varmen helt jeg kom hjem. Den er fra MAMUT, eller det er vel merke.. Fås sikkert kjøpt på vanlige sportsbutikker! 

 

Knæsj eller hva? :-)

chinese


Etter treningen i ste, bestilte pappa og jeg middag fra en kinesisk restaurant som ligger nesten ved siden av Elixia. De må ha verdens beste vålruller. Bestiller de hver gang, de er så sinnsykt gode! Liker du kinesisk mat? 

tid for å bruke seg litt


Sitter på bussen til Elixia nå, for skal på time som starter 17.00. Skal være med på den faste torsdagstimen, Cardio Step Interval. Gleder meg, for den timen er så bra. Blir så sliten og støl i morgen, kjenner at jeg bruker meg! Hva skal du i dag? 

Dagens antrekk
Bukse fra Bik Bok // Genser fra Only // Singlet fra Cubus // 


Dere er herlige!


Tusen takk for alle de søte kommentarene, og alle tipsene jeg får av dere, om blant annet forkjølelse. Dere setter virkelig et ekstra lys i hverdagen, og det er så morsomt å blogge for dere når jeg ser lesertallet stiger til værs. Dere gir meg så mye motivasjon til hva jeg kan skrive om. <3 


Ser jeg har forandret meg litt på to år.. Vitnemålsutdelingen i 10. klasse 

Kamerastativ


Driver å sjekker forskjellige nettsider for kamerastativ. Tenkte det kunne være smart om jeg skal kunne blogge bra og ta bilder på mange forskjellige steder. Har sett på en til nå som jeg syntes ser veldig fin ut. 

Fin eller hva?

Har du kamerastativ?

Love <3

Godt råd mot vond hals?


Har hatt utrolig vondt i halsen i hele kveld, og føler meg som en ispinne akkurat nå. Vil virkelig ikke bli syk nå, så har du noen gode råd til hva som hjelper mot sår hals? Skal lage meg noe varmt å drikke, så får vi se om det hjelper litt.. 

 

Snakkes <3

Følg meg på bloglovin


Prøver å få til en bruke rpå bloglovin så det skal bli enklere å følge bloggen min! Bare å søke opp noe1.blogg.no i søkefeltet på bloglovin.com, så finner dere meg :D<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2315026/life-of-a-brunette?claim=ttmp3uyz3qs">Følg min blogg med bloglovin</a>

HOT OR NOT? - Hunter
Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits