sanger gir jo meninger


hahah leste dette på facebook i sted:

Rihanna: Oh nana whats my name?

Person: Why are you asking your grandma your name?

Rihanna: Oh shut up and drive!

Person: But it's raining outside!

Rihanna: You can stand under my umbrella ella ella

Person: Who do you think you are?

Rihanna: The only girl in the world

Person: Well you aint!

Rihanna: I love the way you lie

 

Skjønner ikke hvorfor det blir så liten skrift men ..Hungover <3


Fått så utrolig hekta på den sangen <3<3

 

10 måneder med gutten min


Det innlegget her kan bli en smule langt, men Christer og jeg har vært sammen i 10 måneder i dag. Ville bare fortelle en liten historie fra de.

 

Fra første gang jeg så deg gutten min, ble jeg pladask forelsket. Men jeg tenkte herregud Madelen, han er 20, du har ingen sjans, og han er sikkert den playern. Jeg prøvde å legge tanken om deg fra meg, men det klarte jeg ikke. Du dukket stadig opp i tankene mine, og hver gang jeg var på butikken gikk jeg helst litt omveier rundt for å se etter deg. Og de gangene du så meg og hilste på meg gjorde du dagen min perfekt. Men igjen, du var 20, hadde sikkert kjæreste.

Jeg snakket om deg til vennene mine og fortalte hvor betatt jeg var. Jeg valgte å søke på Rema, for også å komme nærmere deg, bli kjent med deg og funne ut om du hadde kjæreste, eller om jeg hadde en sjans. Det var flaut i starten og snakke med deg, men vi fikk snakket mer, og det ble mindre flaut, mer herlig! Og da du spurte om du kunne bli med å gå en tur, kunne jeg ikke annet enn å smile rundt. Det var fantastisk.
Vi gikk turen, snakket mer, og jeg hadde så lyst til å holde rundt deg og kose med deg, men jeg tørte ikke. Tenkte du tulla med meg, og skulle få meg mer forelsket før du skulle droppe meg. Grusom tanke, så jeg holdt meg tilbake.

Første gang du var hjemme hos meg var jeg sinnsykt nervøs. Men det var herlig. Verdens beste gutt satt hjemme i senga mi, hjemme hos meg! Klokken tikket halv 11 og vi gikk ut i bilen din og skulle si hadet. Jeg lurte på hva som kom til å skje. Ble det bare hadet? En klem? et kyss? Vi sto å snakket også sier du det jeg hadde ventet på hele kvelden -Nå har jeg så lyst til å kysse deg. Det var like før jeg trodde jeg skulle lette. Vi kyssa, og du dro.

Tiden etter alt dette har vært fantastisk, og jeg kunne ikke drømt om en bedre kjæreste. Du tar meg for den jeg er, og jeg kan være med selv med deg, uansett! Tankene på alt det vi skal oppleve sammen i fremtiden er helt utrolig, og jeg blir så glad. At vi forhåpentligvis skal til syden til sommeren blir bare helt utrolig.

Håper vi får enda fler år sammen, og jeg er så sykt glad for de 10 månedene vi allerede har hatt til nå. Jeg elsker deg så mye at jeg ikke klarer å beskrive en gang. Det er helt uvirkelig at jeg har fått tak i deg gutten min. Du er verdens beste og fra det sekundet vi ikke er sammen så savner jeg deg grusomt masse.
Et døgn i New York og bowling night


Dagen i går gikk til skole og jobb, og når jeg kom hjem fra jobb var jeg så sinnsykt sliten at jeg ikke orket å blogge. I dag startet jeg på jobb kl 8 og var ferdig kl 16, så er så og si veldig sliten i dag å..

Etter på skal Christer og jeg se på Et døgn i New York på tv 3, før vi skal på bowling med jobben. Det er vel noe av det som er så gøy med denne jobben, vi er så sosiale alle sammen, og finner på ting å gjøre sammen! Veldig kos!

Outfit kommer senere i kveld om jeg rekker..

Hva gjør du i dag eller i helgen? :-)

Outfit


Huff, syntes det er så vanskelig å finne ut hva jeg skal ha på meg om dagen jeg.. Så derfor skal jeg begynne med å finne ut det kvelden før, og legge det klart.

Men i dag hadde jeg på meg:

Lilla jakke fra H&M 
Singlet fra Cubus
Olabukse fra Bik bok

 
Men nå gaper jeg over her jeg sitter, så da skal jeg hoppe under dyna og se på MTV før jeg lukker øynene for dagen. Skal på skolen i morgen, også er det jobb på kvelden..

Vi snakkes :-D

Jeg har blitt tegnetFår ikke snudd det da .. Men det er bestevenninga mi som har tegnet det. Finner ikke det bilde hun hadde som utgangspunkt, men syntes det ligner på meg.

 

Syntes du det lignet på meg? :-)

Powernap


Kan være utrolig godt av og til. Da jeg kom hjem fra skolen i stad var jeg så trøtt at jeg la meg på sofaen under teppe og så på Hotel Cæsar, og duppa av.

Det som står på gjøre lista i dag er å henge opp tøy, rydde rommet, lage middag og slappe av bare. Skal jobbe i morgen og lørdagen..

Av en eller annen grunn går det ikke å legge ut musikk fra youtube, men kan legge ut navn da: 

Pink - Fuckin perfect
Chris Brown - yeah 3x
Madcon - Outrun the sun

 

Når kameraet mitt er ferdig ladet kommer outfit for dagen også, så stay tuned! :-)

 

Hva gjør du ?

Vil du ha flere lesere ?


Ønsker du flere lesere på din blogg besøk denne siden >http://www.hit-me.no/r=763.

Det du gjør er å samle poeng, men har ikke helt funnet ut hvordan enda.


Har du registrert deg? :-)

The x-effect


Da har jeg kommet meg ut av en time i dusjen, fønet og rettet håret, og har nå lagt meg i senga. Så nettopp på A shot of love, og nå skal jeg se to episoder av The x-effect. Syntes det er et veldig bra program, da får du se om typen din er til å stole på, og om han/hun er over eksen sin.

Sminkeløs og trøtt i trynet .. hihi

 

Hva har du gjort i dag? 
Ser du på The x-effect?

Outfit


Dårlig webkamera bilder og litt mørke? Ja, i know.. Men har ikke kameraet til stede her nå, så det får gå. 
I dag har jeg vært på skolen. Hadde besøk av noen fra 9. klasse her i bygda, for å se hvordan det er på Service og Samferdsel.


Cardigan fra Cubus
Singlet fra Bik bok
Bukse fra Bik bok
Kjede fra H&M
Briller fra Dior

 

I dag morges når jeg skulle stå opp, så hadde strømmen gått. Tror vel nesten alle på Rotnes mistet den, så det var utrolig kjedelig. Er ikke lett å stå å lage mat og sminke seg i mørket. Strømmen var vel borte i rundt 3 timer, men nå er den tilbake, Og takk gud for det!

Hva gjør du ?
Mistet dere strømmen i dag ?

Spørsmålsrunde er i gang


Ikke at jeg har så mange lesere da, men alikvel så setter jeg i gang en spørsmålsrunde. Hadde vært gøy å sett hvor mange spørsmål jeg får! hihi .. Har ikke hatt det på denne bloggen før, så det er bare å spørre om alt mulig. Kommer til å svare på video.Er det noe du vil spørre meg eller lurer på ? :-)

Visning


Nå har Christer og jeg vært på visning, og leiligheten var sinnsykt fin! Alt var nyoppuset, så var bare å flytte rett inn. Minuset var at den var litt dyr. Hvertfall sånn til hans første leilighet.Nyyyyydelig! Men vi får fortsette å lete litt til.. Hihi

 

Hva har du gjort så langt i dag ? :-)

Movienight


Har hatt en ukes fravær fra bloggen, men det er fordi det ikek har skjedd så mye. Fikk karakter kortet på fredag og er utrolig fornøyd! Jobbet i går kveld, og i dag har jeg bare slappet av.

Var en kjapp tur innom strømmen i sta med Christer, og et par små ting ble med hjem igjen. Og så snill som han er, fikk jeg en genser i dag av han<3

Da vi kom hjem satt vi oss i sofaen og har sett på filmer. Først High School Musical 3, så Klodenes kamp, og nå ser vi på udødelig våpen (tragisk humor) ..Hva gjør dere alle søte? :-D

Anbefaling - Bilderedigeringsprogram


Ble tilsendt en nettside i stad hvor det var mulig å redigere bilder på noen forskjellige måter. Kan sette deg inn i bilde av i en avis, tv, med Paris Hilton osv. Prøvde litt av de, og ville anbefale denne siden til dere - http://photofunia.com/

Prøvd denne siden før?

Forslag til Må gjøre -video?


Tittet innom noen andre blogger i går, og da var det noen som hadde hatt en Må gjøre-video. Tenkte jeg kunne ha det jeg også, men hadde vært fint med litt hjelp til hva jeg skal gjøre. Har du noen forslag? :-)
Video - Christer og meg


Slang sammen noen små klipp i går av forskjellige ting vi har gjort. Vi er jo som alle andre kjærestepar, lager mat, ser på tv, driver på dataen, går turer og er turtelduer.

 

 

Glad for tilbakemeldinger av hva man kan gjøre bedre med redigering osv :-D

Rommet mitt


Da er rommet mitt blitt ferdig vasket, og nå lukter det såpe i hele rommet mitt. Ikke at det er så stort, meeen.

Før:


Etter:


Yeeee..

 

Er du flink til å vaske romemet ditt? :-)

3. verdenskrig ?


Kanskje ikke så ekstremt, men det begynner å nærme seg det på rommet mitt nå. Tenkte jeg da skulle være flink jente å rydde rommet mitt og vaske det. Alltid litt godt når det lukter reint, og at du kan se gulvet ditt.


hahahahha.... langt unna 3.verdenskrig da...

Nå skal jeg gjøre det jeg skal, også kommer et innlegg av hva helgen min har bydd på. I tillegg skal jeg starte å redigere en video til dere som er blitt spilt inn..

 

Kos dere med en sang:

Katy Perry - Firework

Hva gjør du ? :-)

Snart et år siden


Det har snart gått et år siden Christer og jeg ble sammen. På den tiden her, for et år siden, hadde vi ikke snakket sammen en gang. Startet ikke på Rema før den 22. eller noe, så vi kjente hverandre ikke før det.. Men selvom det har gått fort, så er jeg hvertfall verdens lykkligste og heldigste nå!

 

Har du kjæreste? I så fall, hvor lenge har dere vært sammen ? :-)

Min nye blomstre tights


Har fått ny tights av søsteren min, og den er utrolig deilig å ha på seg. Men vet ikke helt hva jeg kan ha til den da.. Finner sikkert et eller annet, men den ser hvertfall slik ut:Stilig eller hvaa ? :-D

verdens søteste sang


 

Har du en sang du syntes er verdens søteste? :-)

Presentasjon


Nå sitter jeg på skolen og spiller det spillet jeg anbefalte her om dagen. Er så hekta, og blir så sur når jeg taper.. hihi. Har bare igjen to timer nå før jeg igjen skal på jobb. Resten av skoledagen er det bare engelskfremføringer, men Helene og jeg har hatt det så vi slipper.


hihi :-D

 

Hva gjør du for noe nå ? :-)

Vinneren av blogg vs bloggGratulerer til http://sofielilleaas.blogg.no/ som har vunnet denne runden av blogg vs blogg!

Funket ikke å legge inn bilde av headeren hennes, men ta heller å besøk bloggen hennes :-)

 


 

I dag var jeg faktisk veldig flink som sto opp kl 6, hoppet i dusjen og kan nå ta det med ro. Skal snart ut å lufte Alex, sminke meg, spise frokost og gå til skolen. Skal jobbe i kveld også, så denne dagen blir lik alle andre fredager, laaaaaaaang! hihi

 

Hva syntes du om bloggen til

http://sofielilleaas.blogg.no/?

Nok et innkjøp


Som sagt var mamma og jeg på Stovner i stad, og begge tok var på utkikk etter en veske, men det var bare jeg som fant en.Og hvis det er noen av dere som er interesserte i å kjøpe noen nye vesker, klær, solbriller osv. anbefaler jeg denne nettsiden:

Kule solbriller, vesker og accessories hos Shopperingen

 

Hva gjør du for noe? Kjøpt deg noe nytt i det siste? :-)

OUTFIT


Nå skal jeg og mamma dra på Stovner. Snakkes i kveld! :-)Hva gjør du for noe nå ? :-)

Lots of looooove, Noe :-D

kjeder du deg?


Prøv dette: http://myfreeflashgames.com/panicball/panicball_20070502.htmlNaaaaamm !

 

Prøvd det? :-)

stillheten dreper meg


I går hadde jeg utrolig mye skolearbeid å gjøre, så bloggennble rett og slett glemt litt bort. Først var jeg med Christer også var vi hjemme og spise middag før han dro. Da han hadde dratt skypet jeg lekser med Helene faktisk. Hadde et reiseliv-prosjekt til i dag, og vi er enda ikke ferdig. Så vi sliter litt..

Nå spiser jeg nok en gang frokost før jeg skal på skolen igjen. Og i morgen er det endelig helg igjen! Fra skolen hvertfall, jobber fredag og lørdag.

 

Nå må jeg løpe!

Hva gjør du nå?

skoleblogging


Nå sitter jeg på skolen og egentlig venter på at dagen skal starte. Starter ikke før fem på 9 på onsdager, så det er egentlig veldig deilig. Mens jeg sitter her å venter hører jeg på musikk og spiller Panicball. Spilte det sinnsykt mye når jeg var liten, men så har jeg ikke funnet det igjen før nå, så da har jeg blitt litt hekta igjen.. Hihi
Satt på negler i går, så får se hvor lenge de sitter på med tanke på den jobben jeg driver med.. hehe

 

Hva gjør dere søte nå? :-)

De som er med i blogg vs blogg


Jeg trakk ut 4 tilfeldige kandidater som fikk være med i blogg vs blogg runden, og det var:

 

http://mariesuniverse.blogg.no/http://sofielilleaas.blogg.no/

 

http://sandrapb.blogg.no/

 http://strikkeskjerf.blogg.no/

 

Hvem stemmer du på ? :-)

ja her sitter jeg da ..


Sitter hos Christer nå og ser på tv mens jeg blogger. Var på skolen til 3 i dag, og tok meg en dusj når jeg kom hjem. Jeg er egentlig litt usikker på hva vi skal i dag. Tror hvertfall vi skal spise en ordentlig familiemiddag siden brorens hans reiser i millitæret..


skjedde med øyet a? .. :sHva gjør du ?

Vi snakkes senere i kveld :-)

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits