Snapback


God kveld, søte! Kvelden min skal brukes på jobben, for jeg skal stenge i dag. Så ville bare titte innom å legge ut bilde av den superfreshe rosa snapbacken fra New Era. Hva syntes du? Liker du snapback? 

Ny tanktopp


Kjøpte denne super fine toppen på Bikbok for ikke så lenge siden. Gleder meg til å kunne bruke denne tanktoppen til shorts, converse og solbrune legger. Likte du toppen? 

Nye sko


Enda et nytt skopar i samlingen min. Disse er også fra Din Sko, og syntes de er super søte samtidig som de er kule. Kjøpte de på salg for 199, og angrer ikke et sekund. 

Hva syntes du om slike sko?

Nytt skopar


Herlighet for noen skjønne sko! Falt helt pladask for de da jeg så de på DinSko for ikke så lenge siden. Har sett etter slike sko i over et år, og endelig fant jeg de og tok meg råd til et par. Prisen var 499kr. 

Hva syntes du om skoene? Har du slike også? 

Ny kjole fra nelly


Forrige helg var det tilbud på Nelly.com, en mengde festkjoler for bare 100-lappen. Jeg slo til på en plajettkjole, og den var mye finere i virkeligheten enn på bilder. Den blinket på lang avstand, og er en kjole du virkelig blir lagt merke til i. Forelsket meg med en gang, så gleder meg til jeg får en anledning til å bruke den. Fant ingen link til den, men HER er en som ligner bare med armer. Hva syntes du om kjolen? :D 

To par nye sko i samlingen


I dag lå det en hente lapp i postkassen min fra Nelly.com hvor jeg hadde bestilt to par nye sko, og de var nydelig begge to! De satt som en gud på foten, og var rett og slett PERFEKTE. Endelig begynner skosamlingen min å vokse så jeg har litt mer å velge mellom til forskjellige anledninger! Sko fra Nelly. Ser ut som om de er utsolgt for jeg fant ingen link.. 

De er ikke så orange som på bildet, litt mer brunaktig. Finner du HER Likte du skoene? 

Innkjøp - 26.07.12


For et sommervær! I dag har det vært hele 25 grader i skyggen. Til og være Norge må jeg si meg overasket. Men norsksommer på sitt beste, er jo bare topp. Synd det ikke varer stort lenge. På mandag er det nemlig blitt avreise dag til Bulgaria, så denne uken har det vært litt småinnkjøp til reisen. 

To stk venstrefot fra Monella.se. Har ikke fått svar av selskapet enda, så ser ut som om jeg ender opp med å måtte gå med to venstreføtter på bena.. 

Rosa iPad-deksel

Veske fra Morris

Kjole fra bik Bok (Bedre bilde kommer i antrekksbilder fra syden) 

 

Likte du innkjøpene? 

New shoes


 

Skoene er fra Nelly og kostet 175 kr. Lyst på like? Du finner de HER

 

Hva syntes du om skoene? 

Innkjøp - 10.07.12


Solbriller fra Cubus

Tube-bher fra Bik Bok 
Shorts fra Gina Tricot

Jakke fra Bik Bok

 

I tillegg kjøpte jeg Frustrerte fruer sesong 2, siden den var den eneste jeg manglet i samlingen. Alt jeg har kjøpt i dag er i forbindelse med Bulgaria, så føler egentlig ikke at det var noe bortkasta kjøp. Snakk om å overbevise seg selv! 

 

Likte du innkjøpene? 

 

Innkjøp - 23.06.12


Jeg som er så flink til å ikke kjøpe noe når jeg er ute på senteret. Skulle, som jeg alltid sier, ikke ha noe, men salgsskiltene ropte på meg, rett og slett!

Prøver å overbevise meg om at jeg ikke har kjøpt noe.. Men ble med tre små poser alikavel. Må bare innse fakta. Topp fra Vero Moda

Bh fra Gina Tricot

Topp fra H&M

Skjørt fra H&M

Kjøpte også en mascara og øyenskygge i tillegg men tok ikke bilder av de. 

NÅ er det slutt med pengebruk. Må spare til jeg reiser til syden. Eneste jeg har lov til å kjøpe før jeg drar er solkremer, kosmetikksaker og andre ting som hører til turen! Dette må jeg klare.. 

Likte du innkjøpene? 


Sjekk også ut bloggen til vinneren av helgens blogg Silje HER

Innkjøp - 20.06.12


Tok som sagt turen til Strømmen med Helene i dag. Møtte Karoline og Julie der også, så da gikk vi å handlet litt sammen. Hadde bestemt meg for å ikke kjøpe noen ting siden lommeboka er tom snart, men det var 50% på Bik Bok, og hva er vel bedre enn å få litt sommertøy til halvpris? Jeg slo til på 3 topper som jeg syntes var kjempe fine. Gleder meg til å få brukt de nå i sommer! 

79,-

79,-

79,-

 

Hva syntes du?

High heels, high hope


Nytt klesskap
Christer og jeg var en tur på IKEA i dag for jeg hadde så lyst til å kjøpe meg et nytt kleshengestativ. Kostet bare 75 kr, så tok det med for å se hvordan det ble seenes ut hjemme. Vet ikke helt om jeg syntes det så rotete ut der det sto, men får la det stå så får vi se hva jeg gjør med det etterhvert.. 

 

Hva syntes du?
Har du sånt stativ? :)  

Innkjøp 30.04.12


Som nevnt var det jo 50% på Bik Bok så Helene og jeg tok oss en kjapp tur innom og fikk med oss litt til halv pris. Kjøpte den ene bikinien i to størrelser for stor siden noen hadde klart å bytte om på størrelsen, så må tilbake i morgen å bytte den. Men det andre ble jeg kjempe fornøyd med! Gleder meg bare enda mer til Bulgaria nå, så jeg kan bruke de. Bare 91 dager igjen 


 

 

Nå skal jeg på Ahus med russejentene, så skrives vi vel i kveld. Kamera er med hvertfall 

Fikk du med deg noen skatter fra Bik Bok?

Innkjøp 3.3.2012


Strømpebukse fra H&M til 99,-

 

Mintgrønn-skjorte-lignende greie fra H&M til 99,-

Hvit genser fra Cubus til 199 ,-

 Gul bukse :D :D fra Cubus til 199,- 

 

Noe du likte? 

innkjøp


God kveld   

Endelig er det vinterferie og 3 uker med praksis er over. Har vært tre kjempe morsome og koselige uker, men også slitsomme, med tanke på at jeg har jobbet fra 10-22 enkelte dager.. Men nå skal jeg nyte fridagene. Blir vel litt jobbing, trening, husarbeid og litt malejobbing kanskje. 

Tenkte å vise de siste innkjøpene jeg har hatt denne uken. Fant ut at jeg hadde et gavekort fra jul med penger på :D 

 

  

Dagens innkjøp


Hejhej <3

De siste dagene mine har bare gått til jobb jobb og mer jobb, så har ikke hatt noe spennende å blogge om. Men i dag da jeg var ferdig på jobb, hentet Helene meg og vi dro på Strømmen for å handle litt. Noe du likte? :) 

Nye innkjøp


Var som sagt en tur på Strømmen i går, og det ble hvist med noen småting hjem.. 

 


 

Likte du det? 

Innkjøp


I dag er det den store bytte- og salgsdagen. Utnyttet noen av gavekortene jeg fikk til jul, og fikk med meg 4 poser med godsaker hjem!

Sports-bh, strømpebukse og sminkekost fra H&M

Paljettshorts og strømpebukse fra Vero Moda

Kjole fra Bik Bok

 Genser fra Bik Bok

 

Genser fra Bik Bok

 

Bluse fra Bik Bok 

 

Likte du kjøpene? 
Har du handlet på salg i dag også? 

Mine nye sko


Tror jeg helt har glemt å vist dere mine nye sko. Eller nye og nye, kjøpte de for over 1 mnd siden kanskje, men jeg har bare glemt å vist de før nå. De er fra Bianco, og jeg betalte 700 kr for de. Er sånn saueull i hele skoen, noe som gjør at jeg ikke fryser på bena! 

   

Har du like?

Dagens innkjøp


Som sagt har jeg vært ute å tittet litt i dag. Har vært på hele Alnabrusenteret, hos søsteren til Christer og på Maxbo. Fant meg noen ting på XXL som kan være nyttig nå når det blir kaldt og litt treningssaker. 


Flisgenser 99,-

Trenings t-skjorte 149,- tror jegNorth face bag 599,-


Energy bar til før og under trening 10,- per stk

 

Tycks?

gårsdagens innkjøp


Da Christer og jeg var en kjapp tur innom Storo i går, fant jeg en etterlengtet treningstights, siden min ene er ødelagte i glidlåsen bak og den andre er litt kort, og en mascara. I tillegg fant jeg en svart "dressjakke" lignende sak. Syntes den bare var så søt, så måtte kjøpe den med meg.


249 ,- på H&M


100 ,- H&MShoppet i det siste?

ukens innkjøp


God søndag herligheter <3

Har vært å kjøpt litt små ting denne uken, både på Stor O, Strømmen og på Mo senteret i Nittedal som jeg tenkte jeg kunne vise dere nå. Husker ikke prisen på tingene.. Truser fra Bik BokSko fra Din SkoSko fra Din Sko

Sokker og Mascara fra H&MBluse fra Sorbet

 

Noe fint? :-D

Innkjøpene


Jeg fant meg faktsik et par sko i dag da. Helt enkle, sorte sko, men de var kjempe søte. Ble selvfølgelig med litt mer enn bare se skoene da. Var litt salg i dag, så husker ikke helt alle prisene. Her er det jeg kjøpte;


Kort, servietter og bordkort fra Bokhandelen


BH - H&M 99kr
Bikini - Cubus 29 kr


T-skjorter til min kjære <3 Alle fra Cubus


Bukser fra Bik Bok


Bluse fra Bik Bok


Sko fra Bianco
Den ene buksa fra Bik Bok. Ligner veldig på en ola-tights i stoffet..

Kan ikke si meg annet enn fordnøyd!

Hva syntes du? 

nye sko


Her om dagen var jeg på Strømmen for å titte på bursdaggave og jeg kom over et par sko som jeg falt pladask for. De var litt dyre, så jeg droppet de, men så dro Christer og kjøpte de for meg. *Lykke* De er utrolig behaglige å gå med, ikke for høye, kanskje litt varme til å gå med på sommeren, hihi , men absolutt herlige. Ser litt ut som sånne sjørøversko.. 

Hva syntes du? 

Dagens innkjøp


Var som sagt på strømmen en liten tur i ste. Hadde bestemt meg før jeg gikk inn døra på senteret at jeg ikke skulle komme ut med en pose! Eller kanskje en da! Men så ser man SALG - SALE - SALG´s skilt over alt, og da er det litt vanskelig å bare komme hjem med en pose. Ble heller to! Eller tre.. 


Cardigan fra Vero Moda


Jakke fra Vero Moda


Bukse fra H&M


Film fra Spaceworld?


Coca-cola glass fra McDonald

 

Shoppet noe i det siste?Ny bursdagskjole


Siden pappaen min snaart har bursdag kjøpte jeg en ny kjole jeg tenkte jeg skulle bruke når vi feirer den. Kjøpte den på B-YOUNG for 299,- Var på halv pris så kostet egentlig 599,- Litt av et kupp! hihi 

Hva syntes du om kjolen? 

Innkjøpene fra Tyrkia


Var ikke så flink jente som jeg sa jeg skulle være med å ta bilder. Fant nemlig ikke digitalkameraet mitt, og jeg orket ikke drasse på speilrefleksen. Menmen.. Koste meg masse hos Helene i stad! Vi lagde smoothie, snakka masse, så på tv og spilte GT5. 

Har endelig somlett meg til å ta bilder av tingene jeg kjøpte i Tyrkia. Husker ikke alt hva jeg kjøpte, men tror jeg fikk tatt bilder av mesteparten. Noe av det jeg kjøpte har jeg gitt bort i gaver også!


Ring jeg fikk av kjæresten. Forlovelsesring!! :O :pPppPPpp heh 
Parfyme fra DKNY


Parfyme fra D&G - the one

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits