Peplum dress from Nelly


Se på de søte sommerkjolene som Nelly har fått inn. Falt pladask for de, men vet ikke hvilken farge jeg skal ha. Den rosa er jo kjempe søt og perfekt til sommeren, mens den sorte er en klassiker året rundt. 

Rosa finner du HER

Svart finne du HER 

 

Nå skal jeg hive meg i dusjen etter dagens løpeøkt så skrives vi senere! 

Hvilken kjole likte du best?

 

Kjoler til under 200-lappen


// 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER //


  

// 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER //

Nelly. com har så utrolig mye fint på salg nå, både kjoler og heler. Mye annet også, men ikke som jeg har kikket på. Ovenfor har jeg lagt ut mine favoritter til under 200-lappen. 

Kunne helst tenkt meg nr 2, 8, 9, 11, 12 og 13! 

Noen du kunne tenkt deg? 

These boots are made for walking


Jeffrey Campbell heaven! Har siklet så lenge på jeffrey sko, men jeg syntes de er litt i det dyreste laget. Selvfølgelig man betaler for det man får, men 1500kr for et par sko, er vel litt dyrt? Når jeg begynner å jobbe fast og får litt høyere inntekt i morgen, skal jeg invistere i et par med spikes. *GLIIIS* 

 

Har du Jeffrey Campbell sko? 

The perfect dress
Lurer du på hva du skal ha på deg på julaften eller julebordet? Etter min mening så er kjolen over her den perfekte kjolen til nettopp disse anledningene. Den er fra Nelly og er nå satt ned til 499. Du finner den HER

Likte du kjolen? 

topp 10 kjoler fra Nelly.com


Kjole 1 til 399  HER // Kjole 2 til 499 HER 

Kjole 3 til 599 HER // Kjole 4 til 99 HER

Kjole 5 til 499 HER // Kjole 6 til 649 HER 

Kjole 7 til 399 HER // Kjole 8 til 399 HER

Kjole 9 til 399 HER // Kjole 10 til 499 HER 

 

Noen av kjolene som falt i smak?  

brun eller rød?


Har så lyst på disse parene, men lommeboka strekker til lengre enn et av dem for øyblikket. Men hvilken farge skal jeg velge? 

Jakke vs jakke
Har så lyst på en cameo jakke til høsten, men er litt vanskelig å bestemme seg for hvilken. Tror jeg har funnet to favoritter. Den ene er fra Nelly.com til 399,- og den andre er fra Bik Bok til 499,-. Eneste negative med den fra Bik Bok er at den er en smule lang. 

Hvilken likte du best?

Hva syntes du om cameo jakker?  

Søte sommerskoDe sorte finner du HER // De hvite finner du HER 

 

Bare jeg som syntes disse skoene var fine? Etter min mening var de nydelige. De sorte var veldig fine, men jeg syntes det blir et litt søtere preg med de hvite. Om det er igjen noe på kontoen etter sydenturen, tror jeg at jeg muligens klikker hjem et par i hvitt. De er forresten på salg, 200 kr! 

 

Likte du disse skoene? 

Sommersko fra Monella.se


Jeg har lenge siklet på noen lignende sko fra Nelly.com, men de har vært utsolgt i sorte, og de beige hadde de bare igjen i 36. Litt i det minste laget.. Men så kom jeg over disse fra Monella.se. Prisen er litt i det høyeste laget i forhold til Nelly sine, men de er hvertfall utrolig søte nå på sommeren.

De sorte finner du HER

 

De brune finner du HER 

 

Likte du skoene? 

Veske fra modekungen.se


Flere enn meg som har lyst på en sånn? 

Hvilke sko var finest?

Lyseblå fåes kjøpt HER // Beige fåes kjøpt HER

 

søte høyder


 

De sorte finner du HER // De brune finner du HER // De blå finner du HER 

 

Fikk så lyst på de super søte lyseblå!

Likte du de?

sommerfristelser fra H&M


Bare jeg som har hatt problem med blogg.no i det siste eller?! Utrolig irriterende der altså, hvertall når jeg har noe å blogge om.. 

 

Uansett, sommeren nærmer seg med stormskritt, så jeg tenkte det var på tide å finne frem sommertøyet mitt i stad. Var ikke akkurat mye å skryte av der.. Endte opp med å sikle på klær fra H&M. Syntes de har fått inn så utrolig mye fint, og det er heller ikke så veldig dyrt. Her er noe av det jeg fant meg: 

Har så lyst på alt sammen, men har et stramt budsjett nå fremover. Skal til syden + at jeg betaler lappen selv, så pengene har funnet bein å fly på ja! Får heller sikre meg noen skatter i Bulgaria


50% på Bik Bok i dag


God morgen søtinger! 

Skulle bare fortelle til dere som ikke visste det, så er det 50% på alle ordinær varer fra Bik Bok bare i dag. Super mulighet til å skaffe seg noen sommerklær til en mye rimligere pris enn vanlig. Har kjempe lyst til å dra selv å kjøpe meg nye bikinier osv, men ser ut som om jeg får vente til en annen dag. Skal ha kjøretime om 3 kvarter, også har jeg jobbekveld i dag.. 

 Skal du på sommershopping i dag? 

billige sommerkjoler fra Nelly.com


Ønsker på nett
Noe du likte? 

jeans i knalle farger


Som man kan se i butikkene nå så er det de knæsje og sterke fargene som gjelder. Jeg syntes det er kjempe bra fordi jeg elsker masse farger og man får følesle av at vårens banker på døren. Fant noen kjempe fine jeans fra GinaTricot til under 200 lappen. Vet at de har mange fine på Cubus også. Dit skal hvertfall jeg ta turen. 

                                                

 

Liker du at det er knalle farger som kommer tilbake? 

Dagens I WANT
 

Noe du likte? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits