Ny Nelly-dress


For noen uker siden dumpet det en sparkling-kjole ned i postkassen min. Den er bare helt fantastisk, og tar virkelig rommet med storm. Den glittrer og glanser i alle farger, og er blitt en av mine favoritter i skapet. Kjøpte den på Nelly for nesten en slikk-og ingenting, du finner den HER.Hva syntes du om kjolen? 

Antrekk - 30.03.13 3 års dag med kjæresten


Topp, kjede, jakke og skjørt er fra Bikbok

Har ikke helt bestemt meg hvilke sko jeg skal bruke da. Noe forslag?

I dag så har jeg og go'gutten min vært sammen i 3 år allerede. Det er som de sier: Tida flyr i godt lag, noe jeg kan virkelig kan skrive under på. For disse tre årene har virkelig flydd av gårde, og jeg har kost meg hvert eneste øyeblikk av de. Vi har opplevd så mye sammen, og skapt så mange minner sammen, så gleder meg kjempe mye til å få enda flere minner med han.

Men i den anledning har han bedt meg med ut på middag, og jeg har fikset kinobilletter, så denne kvelden kommer til å bli topp. Over ser dere bilde av hva jeg har tenkt til å ha på meg i kveld når jeg kommer hjem fra jobb. Håper på å få tatt bilde av antrekket på meg også. 

Hva syntes du om antrekket?
Har du kjæreste? Isåfall, hvor lenge har dere vært sammen? 

Snik titt på dagens antrekk - 29.03.13


Fikk ikke tatt bilde av hele antrekket i sin helhet, men ble en ny tights fra Bikbok med en baseball genser. Nå skal jeg på påskemiddag hos farmor. KOS. 

 

Hva syntes du om min nye tights? 

Antrekk 12.01.13


 God kveld, søte! 

Dagen har gått veldig i et, og det er først nå jeg har rukket å ta bilder av bilen min og hva jeg har på meg i kveld. Skal som sagt i bursdag, så skal få forhandskrevet et innlegg nå før gjestene kommer, også må jeg pakke inn gaven. 

Er -16 grader ute, så var utrolig kaldt å ta bilder, både av klærne og av bilen. Vasket den i ste, og vannet frøs med en gang, så det sier jo litt. Men ren og pen ble den. Er så utrolig fornøyd med den, så gleder meg til å vise bilder Blusen fikk jeg til jul og er fra Sorbet. Den er gjennomsiktig med noen nydelige detaljer av paljettgull  Buksen er fra BikBok og skoene er fra Nelly.com, men de er utsolgt for øyblikket. 

 Hva syntes du om antrekket?

Ny kjole


Denne  kjolen bestilte jeg fra salget til Nelly, og betalte kun 99kr. Gleder meg til å bruke denne til sommeren med solbrune legger og høye heler. 

Hva syntes du om kjolen? 

Antrekk 2.10.12


I nuet er jeg å ser på en bil i Lillestrøm som jeg forhåpentligvis skal kjøpe. Den er liten og sort, perfekt til meg! Er lite kreativ i klesveien for tiden, så skal bli godt meg lønning og en liten shoppingtur alene snart. Det er noe jeg har sett frem til med lappen, at jeg kan dra å shoppe alene.. 

I dag er alt fra Bik Bok, utenom vesken, den er fra Morris. Hva syntes du om antrekket? 

Antrekk 27.08.12


Dressjakke fra H&M
Topp fra Bikbok
Bukse fra Bikbok

Nå må jeg hive meg rundt for nå skal jeg på jobb. Ha en strålende kveld i sola, hvis du er like heldig med været som meg! 

Likte du antrekket?  

Antrekk 17.08.12


Endelig fredag igjen! Tror jeg kommer til å sette mer pris på helgene nå fremover siden skolen har startet.

Heldigvis hadde jeg kort dag i dag siden jeg ikke fagdag. Hurra for det!
Skal rydde leiligheten kjapt og tørke støv før jeg suser ned på jobb!

Noen spesielle planer for fredagen?
Klemmer i fleng ?

Gårskveldens antrekk - 1.08.12


Kjole fra Bik Bok

Skjorte fra Dressmann
Smykke fra Rosenkrants 

 

Likte dere bildene og antrekket? 

Nå skal i ned å spise frokost og ligge ved bassenget! 

pilates


God morgen! 

I går rakk jeg desverre ikke å oppdatere. Dro tidlig til Hadeland Glassverk med svigemor og niesene til Christer. Var kjempe mye fint og se på! Da vi kom hjem gikk det i et med leking, cafekos og gåturer ute i solnedgangen. 

Hvertfall, i går kveld bestemte Helene og jeg oss for å dra på Elixia for å prøve pilates. Kom hjem for en snau time siden, og må si at det var ikke den hardeste timen jeg har vært på. Kan godt være jeg kjenner det i kroppen i morgen, for det strakk både her og der. Hehe ..

 

Prøvd pilates før? 

Antrekk 26.06.12


Goooood morgen solstråler! 

Morningen min var helt grusom i dag. Hadde på fire vekkeklokker, men var stuptrøtt noe som resulterte i at jeg ikke hørte noen av de. Det vil si at jeg ligger litt bak skjemaet for dagen, men hallo, har jo fri en mnd til så har nok tid til å ta det igjen. 

Nå skal jeg inta frokosten min før jeg skal se på film med niesene til Christer, også skal jeg på jobb fra 15-21. Vinneren av håndklekonkurransen blir trukket i kveld, så da er det bare å følge med. 

Topp og skjørt fra H&MLikte du antrekket? :)

Antrekk - 23.06.12


I dag ble det desverre ingen antrekksbilder ute siden det regner så mye. Dumme regn! Men håper dere liker bildene og antrekket for det. Nå er jeg på en liten shopping tur med papps, så hvis jeg finner meg noe så kan jeg legge det ut etterpå om det er noen som vil se? :) Jakke fra Vero Moda

Topp fra Bik Bok

Skjørt fra H&M

Armebånd fra Bik Bok
Ring fra Match
Klokke fra NIXON

 

Hva syntes du om antrekket?

Antrekk - 22.06.12


Hei hei fininger!

Nå har Helene og jeg nettioo vært ute i noen timer og tatt litt antrekksbilder. Merker nå at jeg er har sinnsykt lyst på ny linse til kameraet mitt. Men må nok nøye meg med det jeg har inntil jeg har litt penger til overs på kontoen. Om en halv time skal jeg på jobb. Jobber til 9, men vi høres underveis!

Topp og bukse fra Bik Bok

Sko fra Bianco 

 

Noen spesielle planer for kvelden? Kos deg uansett hvertfall :) 

Antrekk 21.06.12


Hals, t-skjorte og shorts fra Bik Bok

Var 10 000 maur som krabba på meg.. ÆSJ!

Sko fra Bianco

Veske fra Tyrkia 

 

Likte du antrekket?

Finstasen på vitnemålsutdeling
Godt forsøk på å ta bilde mens man snurrer rundt.. Hihi

I går kveld var det tid for vitnemålsutdeling. Var samlet alle i 3. klasse og 2. klasse yrkesfag. Var innslag fra både elever og lærere. Kjempe koselig, men kanskje litt langteklig.. Ble sittende i to og en halv time, men det var verdt det nå som man ikke ser hverandre hver dag lengre. 
Min studieretning er egentlig ferdig, men har søkt med inn på et påbyggningsår. Krysser fingrene for at jeg kommer inn. Må vel nesten få skryte litt av meg selv nå som vitnemålsutdelingen er over. Jeg fikk 5,1 i snitt og er verlykkelig! :D 

 

Flere som er ferdig med vidregående?

Antrekk 20.06.12


Belte fra Vero Moda
Klokke fra Kina 


 

Topp fra Gina Tricot
Shorts fra BIk Bok

Sko fra Bianco

 

God morgen søtinger!

Her har dere dagens antrekk. Skal på Elixia nå med Helene, også skal vi enten på Strømmen eller Metro senere. I kveld er det vitnemålsutdelingen, og dere som tippet jeg skulla ha på bunad, gjettet riktig! Dere får bilder av meg med bunaden på etter jeg har stelt meg i kveld. Gleder meg jeg .. Vi høres utover dagen, skjønninger <3 Ha en fin dag!

Likte du antrekket? 

Antrekk 18.06.12


Singlet fra Gina Tricot 

Cardigan og bukse fra Bik Bok

Klokke fra Kina 


Hva syntes du om antrekket? 

10 ting du ikke viste om meg


♥ Jeg konkurrerte i freestyle disco jazz når jeg var liten. Gikk først 1 år på Hip-hop og byttet over til freestyle disco jazz hvor jeg var med i konkurranser. Angrer på at jeg sluttet!

♥ Jeg bruker alt for mye tid foran Mac'en. Kan sitte i flere timer uten å gjøre noen ting egentlig. Må begynne å bruke tiden min på trening eller andre saker. 

♥ Jeg kan fort bli irritert. Er jeg i det "rette" humøret, skal det ingen ting til for å få meg sinna.

♥ Jeg er langbeint. Føler seg at det er utrolig stygt å ha lange bein, men får høre at det skal jeg bare være fornøyd med siden det er så fint. 

♥ Jeg blir fort engasjert hvis jeg driver med ting jeg liker, men gir fort opp om jeg står fast. Dårlig uvane det å gi opp, men står jeg fast og ikke får hjelp, gidder jeg ikke mer. 

♥ Jeg har en "drøm" om å komme på topplista. Har alltid hatt lyst til det, men funker ikke med den av og på blogginga jeg driver med. 

♥ Jeg elsker å shoppe. Har fått helt dilla på sko i det siste, så skulle gjerne hatt et walk-in-closet med mange par sko og kjoler, bukser, gensere osv. ♥ Jeg må alltid høre på musikk. Klarer ikke å gå en dag uten musikk. Det får meg alltid i godt humør.

♥ Jeg elsker å synge, men eier ikke sangstemme. 

♥ Jeg holdt på å dø under fødselen. Fikk navlestrengen rundt hodet og måtte bli dratt ut med tang. Var veldig dramatisk. 

♥ Favorittmaten min er raspeballer og taco. Hadde fint greid meg på det hver dag! 

♥ Jeg farget håret mitt for første gang i 5. klasse. Har ikke sett min egen farge siden den gang, og jeg har hatt alt fra blondt til orange, til brunt, til gult, til hvitt, til rødt, og stripete. 

♥ Jeg har verdens beste jobb. Har jobbet på Rema i to og et halvt år, og jeg stortrives! ♥ Jeg er livredd for å fly. Har helt angst for at det skal kræsje, eller bli kapra eller hva det nå heter. 

♥ Jeg er mørkeredd. Ikke når jeg skal sove ogsånt, men hvis jeg er ute å går på kvelden f.eks. må jeg alltid ringe til noen. 

 


tihi, hva syntes dere? Noe dere ikke visste? 

Outfit 23.4.2012
Alt er fra Russeservice 


Ble du ikke inspirert av dagens antrekk?! Hihi.. 

todays detail


 

Fra Vero Moda 

Outfit 2.4.2012


Bukse fra Russeservice
Genser fra Only Nå drar jeg på kjøretime, så alle i Nittedal og Lillestrøm burde være forsiktige i trafikken nå!! 


Outfit 27.3.2012


Bukse og Cardigan fra Bik Bok 

 Topp fra Gina Tricot 

Sko fra London

Øredobber fra Glitter 

Har vært å tatt vaksine for russetiden i dag! Det var en smule vondt, og kjenner det litt i armen enda. Går vel over snart.. Hva syntes du om antrekket? 

Outfit 26.3.2012
Genser og bukse fra Cubus Veske fra Bik Bok  

Hva syntes du om dagens antrekk? 

Dagens antrekk 19.3.12

God morgen solstråler!
Ikke hver mandag man får starte senere, så i dag nyter jeg frokosten min med den nyeste episoden av frustrerte fruer og sola som skinner i vinduet. Skal på skolen ti på ti, også har jeg ny kjøretime i dag, og avslutter dagen med en vakt på jobben.

Ha en fin dag Outfit 14.3.12
Sko fra ConverseBukse fra Russeservice 
Hals fra Bik Bok 

Nå skal jeg til mamma Blir kjempe kos, så vi skrives senere! 

Hva syntes du om russekosebuksa mi? 

Outfit 12.3.12
Brun genser fra Bik Bok 
Skjorte under fra H&MTights fra Bik Bok
Veske fra Morris 
 

Ha en fin dag :D 

Outfit 7.3.2012


God morgen, dere 

Denne dagen her kommer til å bli litt annerledes enn andre onsdager pleier å være. Først bærer det 4 timer på skolebenken, også skal jeg ha min første kjøretime!! Gru-gleder meg kjempe mye. Hvis jeg er like hel etter halvvannen time bak rattet, skal Helene og jeg hive oss i bilen til Varemessa i Lillestrøm for å rigge frem stan til Grunderexpo Akershusmesterskap i Ungdomsbedrift som er på torsdag! 

Alt er fra H&M Hva syntes du?

Outfit 6.3.2012
Alt fra Bik Bok 
Outfit 28.02.12
Hva syntes du? :D 

Outfit


Topp fra Gina Tricot 
Tights fra Bik Bok  


Likte du det? :) 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Oktober 2013 » Juli 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits