Rommet vårt


Her har dere noen bilder av hotellet vårt. Bildene er tatt i natt når vi kom ned, så det er litt mørkt. Hotellet vi bor på heter Barcelo Royal Beach og er et fem-vingers hotell. Det er helt super fint! Lobbyen er nydelig, det er 3 bassenger, spa, treningsrom, kjøpesenter og internettcafé. Luksus! Rommet vårt ligger ganske høyt opp så vi får sett mye, men vi ligger på et hjørne bak en vegg som ødelegger litt for sola og utsikten. Men vi klager ikke! 

Her har dere noen bilder av lobbyen:

Her kommer bildene av rommet vårt: 

Kjøkken med stekeovn, stekeplate, fryser og kjøleskap. 

Liten spisekrok. Så kos! 

Og badet vårt! 

 

Nå skal vi ned å spise frokost før vi drar på stranda! Høres i ettermiddag <3 

Hva syntes du om rommet?
Vært på dette hotellet før?  

Vel fremme i Bulgaria


Endelig er vi fremme i Bulgaria. Reisen gikk kjempe fint, men kanskje litt i overkant mye turbulens.. Huff, blir så dårlig av det! Men hotellet vårt er hvertfall helt NYDELIG hittil. Var jo mørkt når vi kom frem så blir spennende å se i morgen. Jeg har vært her to ganger før, men det er første gangen til Christer. Har allerede blitt lurt av en dame for penger på et Supermarked, så de er veldig slue her. 

Noen som er interessert i å se bilder av rommet? Det er nydelig! 

 

God natt søtinger! <3 

Noen erfaringer om været i Bulgaria?


God kveld søte lesere. Mange som er oppe nå? :-) Det er jo sommerferie, så hvorfor ikke.. Jeg er på vei til å krype under dyna, men det er en liten ting som irriterer meg grønn. Christer og jeg reiser til Bulgaria om ikke mindre en 27 dager ( HYL!!!!! ) og jeg er litt bekymret for været. På værvarselet uken fremover var det visst meldt litt overskyet og regn, noe som er tommel ned! Christer har aldri opplevd regn i syden før, og vil jo helst ikke at han skal oppleve det med meg første gang til et sted jeg maste meg til. 

Selv har jeg vært i Bulgaria to ganer før, og har opplevd regn begge gangene. Det har ikke vært snakk om mye, men man vil jo ikke reise fra regn i Norge, og møte på regn etter noen timer i fly og noen tusen lapper ute av lommeboka. Flere enn meg som er enige i den tanken eller? :-)

Poenget mitt er, jeg lurte på om det er noen av dere søte lesere som har vært i Bulgaria i det siste, eller på samme tid før, som har noen værerfaringer å dele? Tar i mot alt med takk! MÅ overbevise Christer om at det kommer til å gå fint! 

Må si jeg har forandret meg, hvertfall i ansiktet, på 3 år siden sist!  

 

Noe å dele? :D

Bare 85 dager til paradis


 


 

Jeg kan ikke tro at det bare er 85 dager til Christer og jeg skal ligge på solsengene på Royal Beach Resort å slikke sol i en uke! Gleder meg så utrolig mye, har til og meg lagd en pakkeliste over hva jeg skal ha med meg. Har så lyst til å pakke koffurten nå og reise i morgen allerede. Får trøste meg med at det kommer til å gå så fort frem til sommerferien starter, og for å ikke snakke om hvor fort sommerferien kommer til å gå. HYL! 
 Fant frem alle bikiniene mine i dag, bare for å glede meg litt ekstra mye
 


Gleder meg til å bli solbrun i disse! 

Skal du til det store utlandet i sommer? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits