Ny tattovering
Er utrolig fornøyd med tattoveringen jeg tok i Bulgaria i juni i år. Den er så liten, søt og uskyldig, akkurat som meg.. Heheheh, neida.. joda.. Betalte ikke mer enn 200 kr for den, så er mye billigere enn hva prisene ligger på i Norge. 

Hva syntes du om tattoveringen min? Har du noen tattoveringer? 

Jeffreylove


Disse skoene skriker perfeksjonist, og jeg er så glad i de! De ser så eksklusive ut, og er en drøm å gå med. Synd jeg ikke har så mange anledninger å bruke de, men de gjør en fantastisk jobb med å pynte opp rommet mitt. 

Hva syntes du om Jeffrey Campbell sko? 

Siste skriftlige eksamen


Etter 13 års skolegang, skal jeg nå ha min siste skriftlige eksamen på vgs. Kom opp i nynorsk, så tror det skal gå relativt greit. Ønsk meg gjerne lykke til! 

Flere som har eksamen i dag? Hvilket fag kom du opp i?

Direkte fra sykesenga


God kveld, dere trofaste lesere som er innom daglig <3

Nå nærmer det seg skoleslutt, og vi er nå midt inni eksamenstida og alt stresse som hører med der. I går var det duket for bokmålseksamen, og på fredag er det nynorsk. Det typiske er at jeg ligger langflat under dyna med noe som virker som en liten influensa. BANG! Så typisk, men håper det gir seg til fredagen..

Prøver å underholde meg selv med å lakke neglene, og prøve meg frem med forskjellige varianter.

Flere som er blitt syke nå eller har eksamen? :)

Summer


Nå er det ikke lenge til april også er forbi, og tida flyr så utrolig fort. Ukene består bare av mandag, fredag, og søndag, virker det som hvertfall.. Positive med det er at VGs går mot slutten og det er på vei til å bli sommer og soooooool! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å få farge på kroppen, jobbe masse og dra til syden. I år skal Christer og jeg tilbake til Bulgaria igjen, også skal jeg prøve å få bestilt meg en tur til Rhodos.

Flere som vil ha sommer og sol?

Rødbuksa på igjen


Da var siste året på VGs her og russebuksen er da kommet på igjen. Er ikke ordentlig russ i år, siden jeg var det i fjor, men bruker buksa bare for dette er avgangsåret. Har savnet å gå med buksa må jeg si. Litt synd på alle ungene som ikke får russekort siden jeg tom..

Men nå er det paradise. Hejdåå:)
Er du russ i år også? :)

Påskeegg - god påske


I går da jeg var hos farmor fikk jeg det årlige påskeegget. Og oppi lå det både kvikklunsj, M nonstop, marsipan og marsipanegg.. Mmm. Fikk et av mamma forrige helg også, men ser ut til at det er borte allerede. *godtermoms nr 1* 

Har du fått påskeegg i år også? 

Room details

Hva syntes du om bildene? 

bølgete hår
God kveld! 

Har i det siste begynt å legge meg med fletter etter at jeg har vasket det for å få litt bølger i det. Syntes selv det er veldig fint, men er spent på hva dere syntes.
Så, hva syntes du? Pleier du å legge deg meg fletter også?  

Jeg lurer pappa


 

Da er avstemninga i gang og man kan gå inn HERfor å stemme på den som var best :D hadde blitt utrolig glad om dere ville stemme på meg. "Pappa jeg har krasjet bilen" 

 

- Lovelove <3<3 

Telefonrullett på nrj - hørhørhør :D


Hadde blitt utrolig glad om dere ville hjulpet meg å vinne nrj sin nye konkurranse telefonrullett hvor jeg lurte pappaen min. Gå inn HER for å stemme :D 

FitspoBildene er fra We <3 it!

Dream bedroom


Har ikke Cathrine bare det nydeligste rommet? Hadde dødd for et slikt klesskap! Lukcylukcy :D Bloggen hennes finner du HER.

Hva syntes du om rommet hennes?  

Weheartit loveBildene er fra Weit

Popcorn


Titter bare innom for å si at jeg fortsatt sitter foran pcen og skriver om 2. verdenskrig. Er utrolig vanskelig, så blir sittende her til jeg skal ta natta. Men ha en god søndag videre <3 

Hva gjør du i kveld? 

Min søte sommerkjole
Søte sommerkjolen min. Som jeg gleder meg til å kunne bruke denne igjen. Kan bruke den nå på vinteren også, med strømpebukse under, men det er virklig ikke det samme. Sommer, kom tilbake! Kjolen kjøpte jeg på Bikbok for bare 100 kr. Snakk om kupp, * GLIIIS*

Hva syntes du om kjolen? 

 

Fullstappet søndag


God morgen!

Har dere sovet godt og hatt en god start på denne søndagen? Det har jeg, og nå er jeg i gang med leksene mine, igjen.. Må få skrevet ferdig særemnet mitt i dag siden fremføringen er på torsdag. Gleder meg til å være ferdig, for da er det aldri noe mer særemne på denne jenta! Dette er nok hva jeg skal gjøre i hele dag, så får jeg se hvor langt jeg kommer. Vi høres senere i dag. Nyt *friheten* søndagen :D 

Elsker den nye genseren min fra Gina Tricot, kostet bare 199. Løp og kjøp! 


Her er bøkene jeg skriver om i særemne, handler om 2. verdenskrig. 

Flere som driver med særemne for tiden? 

Lille bilen min


Åååh, se så fin lille bebien min er  Ekstra stas med min første bil! Bilen er en 1999 golf, i fargen blå. Den har som dere ser på bilde, bare 3 dører, noe som er veldig irriterende og frustrerende til tider, men i bunn og grunn trenger jeg ikke mer. Har kjøpt og betalt bilen selv, samme gjorde jeg med lappen. Kjøpte den for 43 000 uke etter bursdagen min, som nå er snart 4 mnd siden, og har aldri hatt noe tull med den. Går som en klokke, og til jul fikk jeg setetrekk til bilen, så da har jeg gjort den til min egen. Har rosa setetrekk, rosapuseratt og rosa terninger. Mangler bare å sette på setene bak så blir det PERFEKT  

Hva syntes du om bilen min? 

Tidlig på'n


God morgen søtinger!

I går var jeg som sagt på jobb, så var hjemme rundt i halv 12 tiden, og da sovna jeg så og si med en gang på sofaen. Nå står jeg på vei ut av døra med pappa og skal vaske bilen min. Den ser virkelig ikke ut etter all møkka og saltinga som er på veiene nå. Senere i dag skal jeg i bursdag til broren til kjæresten min, men vi høres utover dagen. Kameraet er med. 

Ha en super dag i solen. 
Flere som skal vaske bil i dag?  

Princess sleeps here


 God kveld søte lesere 

Nå er jeg i full sving på jobb, og er vel hjemme om halvvannen time ca, så det vil si at dette innlegget er forhåndskrevet. Da skal jeg stupe ned i sengen sammen med fruene fra Wisteria Lane. I morgen skal jeg vaske bil og i bursdag, så da blir det både antrekksinnlegg og bilder av bilen kommer i morgen. Har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut bilder av bilen min, så da gjør jeg det. 

God natt, goinger 

Hatt en fin kveld? Og noen spesielle planer for helgen?

Endelig fredag
Da var de fredag igjen, og godt er det. Ukene går bare fortere og fortere. Nå sitter jeg godt plassert i sofaen og spiser lunsj. Kl 4 skal jeg på jobb, og der blir jeg værende til midnatt. 

God fredag alle! 
Noen spesielle planer for dagen?  

Gleder meg til sommeren


 Sommer  Sol  Stranda  Brun  Late dager  Is  Syden  Badet  Surfe  Jordbær  Shorts  Skjørt  Gåturer langs vannet  Photoshoot i solnedgang  Bikini  Kjoler  Ballerinasko  Sandaler  Ferie 

Hva gleder du deg til med sommeren?

US and A


Genseren er fra BikBok og må være noe av det bedre jeg har hatt på kroppen. En drøm i stoffet og er ikke stram i det hele tatt. Selv har jeg genseren i S, og syntes den sitter perfekt. 

Har du lik? 

Gull og glitter


 

Klokken jeg fikk til bursdagen min er så søt. Perfekt til meg; gull og hvitt, glitter og diamanter.

Hva syntes du om klokken?

LOVE


Heihei! Får vel nesten si god jul og godt nytt år jeg da, siden jeg ikke har oppdatert siden lenge før jul. Aner ikke hvor mange ganger jeg har tenkt at jeg skal blogge, men så har det bare toppet seg med lekser, og det må prioriteres først.. 

Men jeg hadde en fantastisk jul, og en herlig inngang til det nye året. Fikk kjempe mye fint, og feiret inngangen sammen med kjæresten min. 
De to neste ukene som kommer må  være de værste i hele året. Jeg har 3 fremføringer, 1 prøve og 1 innleveringer, i tillegg til at jeg jobber mye. Å fått flere timer i døgnet hadde virkelig ikke gjort noe. Prøver å gjøre det beste ut av det. Er jo tross alt mitt siste halvår på vgs. Gud som jeg gleder meg til å bli ferdig med skolen. Juleferien, hvor ble du av? 

Nå har jeg tenkt å sette meg ned å lese til særemne. Skal lese to bøker, analyse og lage en 15 minutters fremføring. Godt jeg har en kopp kakao å kose meg med mens jeg leser. Kakaomaskinen/kaffemaskinen fikk jeg av mamma og Arnold til jul. Den er fra Tassimo, og er en du kan bruke kapsler på. Kjempe smart om man vil variere innholdet i koppen. 
Var den ikke fin?

Flere som har mye lekser for tiden? 


Sølv eller sort på julebord?


Trenger deres hjelp om hvilken kjole som passer seg best til julebord! 


Hvilken egner seg best til julebord? Og hvilken var din favoritt? 

Breaking Dawn part 2


Hvem er klare for den nye og siste twilightfilmen som har nattpremiere Fredag 00.00? Jeg er hvertfall super klar til det er min tur til å dra på den. Desverre jobber jeg på fredag, hvis ikke hadde det ikke vært å vurdert det en gang. Frisket opp minnene fra part 1 lørdagen som var, så gleder meg til en unge til å se hvordan dette ender. Bella som vampyr og en datter som er av en vampyr og menneske blanding. Kan det bli bedre? Skal du se filmen? 

50% på hele bikbok


Tenkte jeg skulle informere om at det er 50% på hele bikbok i dag! Er veldig lett å ikke få med seg slike tilbud, så håper at mange får det med seg. Stor mulighet til å få med seg noen nye skatter til klesskapet eller kanskje julegaver til venninner, søsken eller mor?
Skulle gjerne tatt turen dit selv, men typisk min flaks så kommer ikke lønningen før i morgen :(:(

Skal du ta turen? :)

Parfymene mine


Jeg er utrolig glad i parfymer, men jeg syntes det er så vanskelig å finne den "rette". Går forbi mange personer og tenker Åh hun luktet godt hun! Men man må vel bare prøve seg frem etter hva som passer deg. Blir jo forskjellige lukter når den kommer på kroppen uansett. Har hvertfall tre favoritter nå, enn så lenge. Har veldig lyst på Diesel sin LOVERDOSE! J-couture og Dolce & Gabbana the one er mine favoritter. Den lille runde fra DKNY er også veldig god, men de to nederste er nok de på toppen! 

Hvilken parfyme bruker du? 

Nye joggesko - knæsj rosa!Kjæresten min var i Riga for noen uker siden, og se på de fantastiske skoene han hadde med seg hjem til meg! Knæsj rosa *GLIS* nike sko som sitter som en drøm på foten. Kjempe lette og behagelige å ha på. Ordentlige joggesko er utrolig viktig for både føtter og rygg, så det er virkelig noe alle burde invistere i. Både til trening og ellers bruk. 

Hva syntes du om joggeskoene? 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


Hei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.com


hits