din mening - abort


Jeg klarer ikke å forstå at det fins jenter der ute som faktisk ser på abort som et prevensjonsmiddel. Jeg vet om mange jenter som dropper prevensjon, tar sjansen på at det går bra, men ender opp med å ta abort. Hvis man tenker over det så er det tragisk at folk ikke kan ta ansvar for egen kropp. Skal være så moden til å ha sex, men ikke så moden at du kan bruke prevensjon. Abort skal ikke være en så lett utvei for at du har vært uansvarlig.

 


Men i noen tilfeller syntes jeg abort kan være en løsning. Om du blir voldtatt så har du ikke så veldig mange muligheter (om du ikke går  på p-piller da). Tror ikke akkurat en voldtektsmann bruker beskyttelse. Etter voldtekten får det noen dager/uker før du merker at noe ikke er som det skal. Du tar en prøve og får beskjed om at du er gravid. Du vil nok ikke ta vare på det barnet, og vite at det er en voldtektsmann som er faren?

 


Det finnes mange forskjellige meninger om abort. Her har dere min, og del gjerne din med oss?4 kommentarer

mariell.isabelle.hvidsten

10.02.2011 kl.16:51

Jeg er helt enig! Abort i noen tilfeller kan gå an,foreksempel ved voldtekt. hvem vil ha en far som er voldteksmann. Tenk å se sønnen/dattera si øynene,og se at hun/han faktisk ligner på faren.. det er noe jeg ikke hdde taklet! Men enig med deg i at det ikke skal være en "snarvei" allså en enkel løsning. Har man hatt sex - får man ta følgene :)

Idä

10.02.2011 kl.16:54

bra skrevet, er ganske enig med deg! Jeg synes man skal ha en ganske god grunn til å ta abort, og ikke bare fordi man glemte prevensjon en gang.

siljehalvorsen

10.02.2011 kl.18:51

litt forskjellig med tanke på hvem det gjelder og slikt, men er ikke for abort hvis det ikke er veldig god grunn, det er tross alt et liv det er snakk om.<3

Karoline

14.02.2011 kl.10:23

Jeg syntes det er bra at du skriver om slike temaer, for da får vi se hva du mener om ulike ting . Så dette kan du fortsette med :P

Skriv en ny kommentarHei!
Mitt navn er Madelen og jeg er 19 år. Kommer fra Nittedal, og jobber som butikkmedarbeider. På bloggen min vil du kunne lese om min hverdag som inneholder trening, mote og min fritid.
Kontakt: madelentujak@gmail.comhits ♡ Design av Tonjemt ♡